Check this out

I miss my oggipoggisloggie!

Igår åkte jag hem till michelle, chillade lite med görel och tussie sen åkte vi till säve för att kolla när vårat lag spelade i cupen.. det gick sådär, men jag står mest och tittar på folk. Det är lite av min hobby, att spana på folk man inte känner. Det verkade som att någon spanade in mig igår också, på säve får man stå på stora trägrejer för att kunna se och då kom min rumpa i alla andras ansiktshöjd.. & det var tydligen någon som tyckte det var roligt att klämma hårt i min skinka och sen springa därifrån, moooget!
Jaja, efter allt spelande åkte vi och handlade mat, godis och åkte hem, åt & mysade. Dansade lite och sen slappade vi gärnet i soffan, & då kom julius och joinade oss. Vi tre låg och pratade i evigheeeter och runt halv tre begav vi oss mot södervärn för att hämta nycklar, spana på folk och sen hem och sova!

Idag väckte mamma mig alltför tidigt, men lukten av skitgott bröd i ugnen lockade tillräckligt mycket för att tvinga sig upp! Sen har jag varit på stan hela dan typ med mam & pap, kom nyss hem och åt precis tacos. Nu ska jag lägga mig i soffan och se "råttatojj" på tv med papsen. Ikväll blir det att se fotboll igen, jullebulle ska ju spela.


Gamla bilder är alltid roliga!

-

Vi behöver inte säga något,
Vi behöver inte göra något,
Vi behöver bara vara.
Vi pratar utan ord,
Vi rör oss utan rörelser,
Vi är tillsammans.

"Vad är livet?"

Nu är filosofin klar, jag har blivit frustrerad, ledsen och känt mig duktig så nu ska jag unna mig själv en varm lång dusch och sen ska jag se på made in sweden. Jag känner mig inte lika illamående men inte heller riktigt bra, bara det inte blir värre.

Nej, duschen var det! En liten sovmorgon för mig imorgon, mycket uppskattat det där.
Ciao!

No no no sickness

Jag bara älskar att alla fyller 18 och har körkort! John-med-bilen hämtade mig, vic & cilla till skolan, stort tack! Efter skolan skjutsade han oss till stan, stort tack! Där gick vi (jag, victoria, cilla & lovis) ner till amalia för maaat, första gången jag var där nu sen dom bytt ägare. Jättemysigt, nästan lika mysigt som vi hade det!

Jag känner mig lite sjuk... mår lite illa och har en konstig känsla i magen, bara det inte är kräksjukan!! Alla är, har varit eller känner sig sjuka. Snart är det väl jag, ska proppa i mig apelsiner hela kvällen! Nu ska jag försöka ignorera mina sjuk-känslor och läsa filosofi istället. Wish me luck!
Puss!

Love lockdown

Redovisningen idag, mmm. John räddade oss med sitt kunnande, bra jobbat! Jag älskade våran gympalektion, den var jätterolig! Vi fick göra egna danser i grupper och sen lära dom andra och sätta ihop till en enda stor dans, det är gympa i min stil! Även fast jag inte är så dans-kunnig.

Den här låten spelas om och om igen i mitt huvud.

Måndag

Min dator är slut(!) Så nu får jag vänta ännu längre, det sägs att den ska komma på måndag.. Fast den här är ju nyare och bättre, så det är nog värt väntan.

Innan träningen åkte jag hem till michelle, väckte henne lite snyggt sådär, 30 sekunder efter det skriker hon för att hon slagit ner en lampa i stress efter telefonen. 20 minuter efter det, skriker hon från toan: "aaah, my goood! Kom inte in hit!" Självklart var jag tvungen att springa dit och kolla, tussie hade bajsat på mattan. (michelle skämdes lite åt tussie, haha!) 10 minuter efter det skriker hon igen: "aaah, my goood!" Jag rusar dit, och vad har tussie gjort? Joo, spytt på golvet. Uäääh. Michelle skrek och jag fick kväljningar. (det var roligare om man var där) så ganska så onödigt inlägg..
Funny day & nu ska jag måla naglarna, städa lite i mitt rum och kanske läsa filosofi om jag inte hinner somna.
Puss!


Kan inte sova!

Har legat i sängen i 1,5 timma nu och jag kan inte soomna, sjukt irriterande! Nu är oscar nere och värmer mat så kan ju passa på att sitta lite vid datorn.
Igår var jag hos lovisa med michan, myste i soffan med fruktsallad, glass, godis, wii och tv-tittande. Perfect evening!
Idag har jag varit på träning, det är allt jag har gjort.
Imorgon blir det som vanligt skola, fortsätta med bloggen, hoppas det går bättre imorgon. Sen blir det träning!
NU ska jag gå ner och väga mig, det var ett jäkla bra tag sen.
Får se om jag nånsin somnar, godnatt!

Lördag

Simmandet gick bra, förutom att när jag väl kom in i bra fart så var det fyra sniglar framför.. Vi avslutade med att "leka", michelle hoppade trampoling och jag skulle försöka dyka som en delfin i vattnet, jag sög. Patrick palje var där med sina barn också, han var skitbra på att simma.. bra att veta.

Kvällen är oklar, men har ganska många förslag, får se vilket det blir bara. Egentligen skulle jag vilja gå på bio, det är inte ens något av förslagen.. får ta och skriva upp det.
Ha en bra kväll, puss.


Candyman

Nu är jag 1000% säker på vad mitt favorit "godis" är.. GLASS! Jag säger skål-glass, men oscar fattar inte vad det är så paketglass kanske man säger. Den med tre olika sorter, vanilj, päron och jordgubb! Helt underbart gott & till det har man chokladsås, mm-m-mm! Jag blev lite ledsen igår när blondinbella åkte ut och KITTY(?) fick vara kvar, hon suger och är bara pinsam, till och med jag skäms för henne.
Jag pallar inte skitvädret ute, blåser och små regnar. Inatt blåste det helt sjukt mycket, så mycket att oscars fönster blåste upp. Blev jag rädd då? Det kan man säga.

Nu har jag ätit och snart ska jag iväg och simma med michelle, får se om jag orkar lika mycket den här gången.
Puss och kram!

Racing

Draaama! För 10 minuter sen kör det en vit volvo utanför mitt hus i rasande fart och efter kommer en civil polisbil med en siren på taket och efter en vanlig polisbil och kör gärnet, (den vita kör lite in i våra häck). & nyss kom poliserna tillbaka och stod utanför och pratade och undersökte(?) nånting. Årets hitills "coolaste" grej. Biljakt!

Ikväll blir det mys framför mitt älskade Let's dance såklart och imorgon kväll blir det att jag åker till joanna!
Polisen kör runt här hela tiden nu, jag är lite rädd att någon ska rusa in i mitt hus och hota mig för att vilja gömma sig eller något. Ska snart åka till oscar, hoppas ingen vill gömma sig innan det.
Nu är det en ny film alla börjar prata om och alla har sett den utom jag typ, som vanligt. Twilight har nu gjort sitt och nu är det Benjamin Button som gäller & jag vill verkligen se den, jag ska se den!



We miss you malli. (vet inte riktigt vad jacob gör)

money makes the world go round

Ohja, säger jag bara. Efter att jag har sparat, verkligen sparat mina pengar så kunde jag inte hålla mig idag på stan med lovisa. Jag spräckte mitt konto, men ett par byxor rikare blev jag i alla fall. Sen kom oscar och vi köpte fotbollsskor
och en sport bh till mig, eller oscar köpte och jag var glad! Var på träning förut, med mina nya skor som var mycket bättre än agnes som är för små. Förresten är min högerfot mycket större än min vänsterfot, det var som att det var storlek 38 i en och 40 i den andra. Lite smått jobbigt sådär.

Imorgon måste jag vara en dum unge och strunta i min spanska, orkar inte gå upp så tidigt och har inte gjort den där skit läxan. Jag har i och för sig inte gjort engelskan eller filosofin heller, borde nog skita i hela dan men det går inte! Nejnej, sån är jag inte. Skola blir det med mina nya bralls, ses imorgon.
Puss och godnatt.


Ungefär såhär coola var vi för 2 år sen... (?)

sing me a melody

Om ni har sett Made in Sweden så borde ni hålla med mig om att den här tjejen är sjukt bra!



Nu ska jag göra mig ready for bed och sen se a shot at love with tila tequila, som numera är mitt favvo-kvälls program. Ska ringa och störa oscar lite och sen sova, imorgon börjar jag halv tio. Lovisa börjar.... ett! Lyckost, godnatt på er!
(krya på dig victoria)

Du får mig att stråla

Media, samma sak om och om igen.. jag tänker allt i bildmanus nu. Snart blir det inspelning!!! Matteprovet var svårare den här gången.. vaaa? Slutade halv tolv och kom hem vid fyra...(?) Jag vet inte vart all tid springer iväg, den gillar nog inte mig. No more skol-snack!
Vilket betyder att jag inte har så mycket annat att tillföra just nu, så jag ska äta något.
Hej!

Ruta ett

Ett skitkasst manus på fem sidor och en hjärna som inte kan något mer om ekvationer än igår, bra jobbat!
Nu ska jag ta en behövlig dusch och sen krypa i sängen med maa homebooy. Sleep tight.


Plugghäst

Åkte med johnii idag, lite läskigt men du var skitbra! Skoldagen har varit oklar, har inte gjort någonting typ. Imorgon måste man gå till skolan, annars blir kjelle lite ledsen. Nu ska jag skriva manus igen.. blev inte så mycket igår. & plugga matte!!
Wish me luck! Puss.

Congratz

Ursäkta mig, glömde nästan det viktigaste på hela dan.. JOHN HAR KÖRKORT!
Väntar på skjuts till skolan snart..

ge mig!

Jag har skrivit en sida av fem, på typ fyra timmar.. jag är i skrivkoma.

Jag blev helt överlycklig när pappa kom hem, om det inte blir några ändringar så levereras min dator på onsdag, vilket innebär att jag kan få den på fredag i så fall! Jag dör fan om den inte levereras på onsdag, den har blivit uppskjuten sen i december..


My baby.. soon.

next movie seller?

Trodde jag seriöst att jag skulle orkar se en film inatt? Njaee.. jag somnade innan filmen hade börjat, lyckat. Men enligt lovisa var filmen såå bra, en av dom bästa hon nånsin sett! & med det sagt så vill jag nog inte se den med dålig kvalité på en dator.
Idag har jag börjat med min stora uppgift på mitt individuella val, att göra en blogg från grunden. Det är ganska kul faktiskt, det är så jäkla svårt bara. Men det ska nog gå om jag ligger i, resultat i maj!

Nej, nu är det dags att skriva manus!
Puss!

movienight

Var på min första uteträning idag, och träningens ord är kaaallt! Nu är jag hos oscar 
och efter en matte-pluggar-kväll tillsammans (oscar fick mest hjälpa mig), 
så ska vi nu se på film! Jaa, även fast klockan är så mycket.. men filmen 
verkar så bra, benjamin button nånting. Får se om jag orkar
se filmen och om jag orkar upp imorgon. 
Sov sött alla! 

summer love

Inget partajande ikväll nej, det blev ingen klassfest. Jag som precis hade blivit lite taggad, men istället blir det nog att jag åker till ogi!

50% av mitt tänkande nu på senaste går till att tänka på sommaren, sommar med värme, tunna kläder och sena nätter. Den här sommaren bli skitbra, känner det på mig.

Om Axel's tivoli kommer tillbaka kanske vi kan dansa och sjunga tillsammans i sommar?

No more pain, please?

Mysig kväll och mysig morgon, mysigt för heeela slanten! Somnade i oscars knä igår efter en skön hår-massage, det är så jäkla skönt! Jag har hittat min favorit frukost kräm, icas egna märke typ. Jordgubbskräm, det är mums det.
Sms hit och dit, det ryktas om klassfest ikväll, får se om det stämmer den här gången. Som vanligt är jag helt otaggad och en anledning är att jag har extremt jävla ont i nedre delen av magen, man kan ju kalla det lingonveckan om man vill. Inget jag önskade mig precis, får knarka ipren och alvedon väl.

Den här reklamen är så bra!


We are related, you know..

Tillbaka?

Vad ska man säga? Träningen var helt okej & det kändes ärligt talat skitbra att vara tillbaka. Idag var ett starkt bevis på att jag är helt sjukt jävla svag i armarna, fick bevisa det inför alla. Så nu gäller det bara att fortsätta och inte ta lite semster när man känner för det. Imorgon blir det förmodligen mera träning men på form fitness, det är ju gratis fram till lördag, yeey!
Dags att göra klart spanskan och sen bums i säng.
Puss!

Vart är min ängel?

Är det konstigt att vara nervös innan en träning? Varför jag är nervös vet jag inte, eller kan det vara för att jag vet att min kondition är på noll och att jag typ inte kommer orka en hel träning!?!?!

Dagen idag var... rolig och knäpp. Då förstår ni nog. Nu måste jag plugga lite innan den fasade träningen eftersom att lärarna njuter av att se elever totalt sönder-stressade av plugg.



Jobba jobba jo-oobba

Varit på en ganska lång promenad med mamma & dansade precis 3 km på dansmattan och imorgon är det träning för första gången på... fyra månader(?) med fotbollen, jag börjar komma igång igen! Keep up the good work! Tack, det ska jag.

Nu ska jag se klart a shot at love with tila tequila, duscha sen sova och imorgon blir det att åka till erik och se en historisk film! Can´t wait...

A.




 
Den sista biten kvar.

SNART

Beeeerlin! Jag är så sjukt taggad att åka nu, det ska bli asbra! Eller hur, klassen? Jag ser typ mest fram emot att flyga, det var jätte längesen jag gjorde det, pirrigt! Jag tycker det är lite läskigt att åka flyg faktiskt, bara vi överlever!! Kanske dör när vi kommit fram..
"Bor vi bra och så?"
"Ja, i stan. Alla områden är jättebra, förutom där vi bor, så va lite försiktiga"
Okeeeeeej?

Nej, nu ska jag göra någon nytta... Nytta? Får se vad det blir.
Pusse

Kroppens undergång

Hemma igen och dom fyra första punkterna är avklarade, den femte blir inte av :(
Simmade förut med michelle och fyfan vad jobbigt det var, simmade 40 längder och skulle inte orkat en till. Mycket bra gjort av oss, mest av mig. Michelle hade nog klarat 40 till. Det var jäkligt skönt att duscha och nu bara slappna av i hela kroppen här hemma. Men jag känner redan nu hur mina muskler plågas av morgondagens träningsvärk. Vill inte vakna upp som en stel 80 årig kärring imorgon. Jag har faktiskt stretchat, vet bara inte hur man stretchar exakt alla muskler, det är faktiskt lite svårt att komma ihåg. Ha förståelse!
Imorgon är det media hela dagen, sånt gillar vi! Snart kommer min pojke också, puss på er!

min kväll

"Apu Nahazapemapetilon är en man, (om man nu kan kalla honom man), på 19 vårar. Under Apus 19 vårar har han upplevt en hel del saker som vissa andra 19 åringar inte har.."

  • Skriva media grej
  • Äta (viktigt!!!)
  • Simma = träning = bra
  • Äta lite igen
  • Ladda ner senaste oth
  • Mysa med oscar
  • Sova
Skriv time, hörs senare!

22.00

Jag har inte rört mig ur fläcken sen jag skrev att jag skulle gå och "fixa", vad det nu är jag ska fixa... Men sitta här ska jag inte göra i alla fall. Sov gott!


Fin låt med fina minnen.

Edward Cullen

Nu kommer jag nog göra halva visby en ynka aning besviket. Jag var ju på Twilight igår, och själva filmen var... Bra. Typ jättebra, men inte typ "bästa filmen ever & jag ska se den om och om igen!" Den var romantisk man blev helt jäkla förälskad i Edward! Hela han är som en underbar liten saga.

Åh, du underbara man.

Jag och mamma var ute på en promenad i den extrema blåsten, igen. Det har blivit lite som en vana att gå ut och promenera med varandra, riktigt mysigt faktiskt. Imorgon ska jag och michelin simma på solberga, det ska bli jobbigt! Eller hur, mich?
Nu ska jag fixa lite, sen försöka sova i lite lagom tid ikväll. Fast jag har ju en pretty nice sovmorgon imorgon, mmhm!
Hej så länge.

A day tomorrow..

Hej bloggen!
Vaknade med en tjurig oscar och en glad marielle kom in genom dörren kvart senare, vi tre gick ner mot stan för att möta upp michelle och lyssna på jacob.. förlåt jacob, jag trodde vi skulle hinna! Vi missade honom precis, attans! Men han var tydligen jättebra enligt alla som var där, stolt tjej här!
Oscar lämnade oss och vi tjejer fortsatte dagen med lite affärs-besök, innan vi hann komma in i någon affär så hoppade det fram två män och ville att någon av oss skulle vara med i dagens fråga. Töntarna vägrade och jag fick väl ställa upp, "har du skänkt pengar till Gaza?" Paanik fick jag, för jag hade inte gjort det.. ännu! Jag hade inte hunnit, så mitt svar blev typ.. "njaaej, men jag ska!" Jag gjorde det faktiskt sen, promise! Så imorgon finns det en snygging i tidningen.
Jag och malli gick hem till henne på terra nova på en ishockeyplan, på vägen hann vi med att byta kläder med varandra och att ramla såklart! Nu är hon på middag och jag ska åka till oscar nu.
Imorgon ska jag på twilight, med oscar. Enligt martina var det inte en film att se med pojkvännen.. får se hur det går, haha!
Puss!

no party just chillin'

Eftersom att jag sitter här så blev det alltså ingen rolig liten klassfest, utan istället blir det Let's dance! Han Hasse var väl inte den bästa kanske.. ska spana in teven ett tag nu.
Go go go blondinbella!

Ciaao.

För högt

Äntligen fredag! & nu får jag sova hur länge jag vill igen, fast inte för länge för imorgon är det jacob på öster! Missa inte!
Förresten, en lite rolig sak som inträffade här hemma för någon timme sen när min kusin skulle vara här medans dom andra skulle iväg. Dom lämnar henne här och hon bryter ihop direkt, skriker och gråter. Mamma bär in henne och försöker trösta och "pappa kommer snart igen", "ska vi leka med barbie?" (hon älskar barbie, har typ en hel värld) men inget fastnar.

Hon börjar sparkas och springer och sätter sig bakom soffan och gråter & skriker: "paaaappa!" och det är sjukt störigt när jag sitter och ser på tv. Jag försöker vara snäll och sätter på Disney Channel och frågar om vi ska leka med barbie och allt en 5-åring vill, men hon svarar inte ens och jag börjar tappa mitt tålamod.
- "Fortsätter du skrika sådär kommer din pappa aldrig komma och hämta dig!"
Skulle aldrig sagt det och hon blev värre. Mamma och jag tänkte att om vi låter henne vara så kanske hon tröttnar och slutar typ.

Efter 20 minuter börjar det bli tyst, men jag hör nånting.. "Snarkar hon?" Jag tittar bredvid soffan och vad har vi där? En sovande Emy. Hur fan kan man bara somna på golvet efter världens utbrott? Skrikandet tog väl alla krafter på henne, nu sover hon i soffan & det är återigen tyst och fridfullt. Får se om jag märker av någon tinitus när jag ska sova ikväll...




God morgon

Hej alla morgonpigga!
Det var riktigt svårt att ta sig ur sängen förut, ville bara stanna under mitt varma täcke och somna om. Men det gick inte för sig, men idag är det freeedag så jag kan få sova imorgon. Jag börjar med spanska, vill inte! Det är typ det värsta jag vet nästan, för jag är så dålig! Fyfan, får väl ta privat lektioner av michelle eller nåt. Nej, gröten väntar! Jag har ätit frukost två dagar i rad nu, bra jobbat alex! På väg till ett hälsosammare liv.
Ha en bra dag!

goodnight sweetheart

Guud vilken datanörd jag har blivit, tredje inlägget för idag!! Vad händer? Nu ska jag ringa oscar, måste få prata lite eftersom jag har suttit framför den här fyrkanten hela dan. Sen är det absolut bed-time, jag börjar ju åtta imorgon. Lucky me!
Sov gott alla, puss!

Tidsfördriv

Vad heter du? - Alexandra Elisabeth Bäckström
Vart bor du? -  Visby, östravi
Trivs du där? -  Ja, riktigt bra
Brukar du läsa horoskop? -  Nää, men brukade göra det varje dag
Har du körkort? - Nej, 4 månader kvar
Favoritdjur? -  Inget.. typ hund
Vad spenderar du dina pengar på? - Vilka pengar?
Festar du? - Ja
Antal kuddar i sängen? -  Tre st
Kan du baka bullar? -  Inte min starka sida, men hur svårt kan det vara?
Bläck eller blyerts? -  Blyerts, lätt att sudda
McDonald's eller Burger King? - McDonald's
Är du allergisk mot något? - Nej
Äger du ett busskort? - Nej
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Grön
Hur ser du ut idag? - Nu, en för stor tröja
Nästa mål i ditt liv? -  Att börja träna.. på riktigt!!
Vad såg du senast på tv? - Årets tv-tittare
Hur svarar du i mobilen? - "Hallå"
Vem ringde dig senast? -  Michelle
Vad sa den som ringde? -  "Vad äter du på egentligen?"
Antal timmar sömn inatt? -  Åtta, precis lagom
Sov du ensam? -  Ja

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Oscar
Såg dig gråta: Mamma
Fick dig att gråta: Någon i Veronica Mars
Du gick på bio med: Agnes och Oscar
Du gick på stan med: Michelle
Skällde på dig: Jag får aldrig skäll
Skickade ett e-mail till dig: Något reklam skit

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? -  Ja
Bråkat med ditt husdjur? - Har inget, tack!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Nej
Tar du droger? - Nej
Vad är du mest rädd för? -  Mörker & att förlora någon nära
Vilka kläder sover du i? - Trosor, ibland linne
Vart vill du gifta dig? - Grekland, som i mama mia!
Vad hatar du verkligen? - Falskhet och att slå sig
Har du varit kär? - Ja, jag är kär
Kör du bil? -  Nej
Har du ett jobb? - Nej, men är in need för ett
Gillar du att ha folk omkring dig? - Ja, men bara snälla
Är du ett hälsofreak? - Nej, tyvärr inte

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Nej
Är du ensam nu? - Ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Sånna som sjunger samma sak många gånger, som typ "that's not my name, that's..."
Vill du gifta dig? -Absolut
Vill du ha barn? - Absolut

FAVORIT
Rum i huset? -  Mitt & vardagsrummet
Typ av musik? - Näästan allt, svårt för snabb rap (där man inte fattar ett skit) & hårdrock
Månad? - April

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Ja
Köpt någonting? - Ja
Varit sjuk? - Nej
Sjungit? - Ja
Sagt "jag älskar dig"? - Ja
Träffat nån ny person? - Nej
Saknat någon? - Ja
Kramat någon? - Ja
Kysst någon? -  Ja
Haft sex med någon? - Nej

SENASTE
Låt du hörde - The man who can't be moved - The script
Film du såg - Bring it on
Människa du slog -  Jag är inte så våldsam av mig
Stora bussresan - Eftersom jag åker så mycket buss så vad det nog när vi åkte till "snäckan" med klassen

FÖRSTA
Första bästa kompis - Maja
Första inhandlade skiva - Spice girl eller Tina turner (singel)
Första begravning? -  I somras
Första piercing/tatuering - Öronen, gick på lekis

Nu vet ni kanske något mer om mig!

dancing through the night

Då var mitt lilla träningspass över, hoppande, dansande och sjungande har senaste timmen bestått av. Melodifestivalen nästa?
Imorgon är det kanske klassfest & om det går vägen så har vi såklart ett tema, vi är ju faktiskt mediaklassen, temat är att man ska vara någon i en tv-serie. Jättekul juu, bara att det är skitsvårt att veta vem man ska vara.. Sen är ju faktiskt Let's dance imorgon och det älskar ju jag, plus att blondinbella är med och det vill jag inte missa.. fast det finns ju repris.

Jag är lite ledsen.. för min dator är försenad! Den skulle kommit innan nyår och nu kommer den typ i slutet av januari, i want my baaby! Snart är vi tillsammans kära datapata. Jag är jättehungrig nu och ska kolla om det finns någon mat i det här huset, tvivlar på det.

P.S. Östercentrum på lördag 13.00, jacob ska hålla tal! Våga inte missa!

what's your name?

Jäävlar vad det är halt ute nu, höll på att ramla på rumpedunsen ett par gånger men klarade mig. Har sett klart grammisgalan eller jag såg inte så mycket, men tillräckligt mycket så att jag hann störa mig rejält på han den dära Kleerup.. jobbig kille det där. Jag har inte hört någon låt med honom, tror jag? Jag lyssnar på så mycket och hälften av låtarna vet jag inte ens vem det är som sjunger. Jaja, en låt jag har fastnat stenhårt på efter att jag såg Victoria's secret fashion show är, "....they call me stacey, that's not my name, that's not my name" allt jag kan.

     

Nu: till sängen, godnatt!

hurtigt

Promenix med mamma nu, hej!

första, andra, tredje?

Hej alla glada!
Första dagen avklarad, om ändå alla skoldagar kunde vara som idag. Men jag ska inte klaga idag, nejnej. Men jag kan bara påpeka att jag är jäkligt trött för det blev en sen natt och tidig morgon, dålig blandning vill jag lova. Ni vet nog.
Jag kom hem vid halv ett ungefär och sedan dess legat i soffan med mamma och sett sju av tio avsnitt av Veronica Mars som gick på tv, det gick inte att slita sig ifrån, så spännande. Typ en bra serie, faktiskt! Inte riktigt one tree hill klass, för det finns inget bättre! Det vet vi ju. Men värt att se om man har tråkigt. Igår var det väl oscar som skulle ha med sig oth till mig.. men nej, den förvirrade och glömska oscar tog över (som alltid) och det blev inget av med det. Men det är okej oscar, du har en liiiten plats kvar i mitt hjärta.
Nu är det dags för pannkisar, det är mumma för magen deee!

A.

back to reality

Ohjaaa! Guitar hero expert, here i come! Spelade guitar hero hos mina kusiner och jag började lågt och avslutade på topp! Wille, se upp, snart är det mig alla tittar på.

Imorgon börjar då skolan jag verkligen inte vill tillbaka till, eller jo... om man tar bort plugg och sånt man måste göra hemma så är det cool. Det enda som är bra är att få lite rutin i vardagen, lite normala tider. Jaja, antar att man får försöka se positivt på det..  jag får ju betyg och en utbildning.

Nu ska jag äta cheeseballzzz, dricka julmust, se på zorro & invänta oscar som förhoppningsvis har med sig det senaste OTH!!!
puss och godnatt (säkert någon som ska sova nu)

Vi gillare

Hej!
Kinner och pulkaåkning for the win! Det var typ bara barnbackar men det duger finfint för mig, jag är lite barnslig av mig. Efter fart-tävlingar, ramlingar, snö in under allt och kalla fingrar så satt vi oss i bilen och väntade på dom mogna vuxna som åkte skidor. En vuxen kom och vi gick ut i skogen för att möta dom andra, fråga inte varför.. & på vägen blev det hinderbana och snöbollskrig. Efter två härliga timmar i skogen och snön så bar det hemåt igen och för fika! + mat. Jag har förresten fått en väldans träningsvärk i rumpan och låren, det tog hårt på mig att ta mig upp för backarna.
Nu är jag back home och har ätit, duschat och snart ska vi åka till mina kusiner. Det gillar vi.
Oscar kommer med mig hem sen, det gillar vi ännu mer.

A.

ski slope

Goddag! Väcktes för en timma sen av en trött oscar som blivit upptvingad för att följa med familjen ut och åka längdskidor i kinner(?) typ.. såååklart, ringer han och väcker mig och vill att jag ska med. Jag förstår inte nöjet med att åka rakt framåt och måste kämpa som en dåre för att komma någonstans..
Jag har åkt längdskidor en gång innan för ett par år sen, men jag var verkligen dålig. 2 km tog ungefär två timmar, plus att jag tappade skidan & skidskon och jag ramlade i backen.. om man nu ens kan kalla det backe. Det jag vill säga är att längdskidor är inte my cup of tea. Men som mina vänner vet är jag väldigt lätt att övertala och oscar med en sorgsen röst fick  mig att ändra mig, men jag tänker åka pulka i backarna, inte skidor!


Fjällen 06

today

- Jag är hos oscar om 5 minuter, är det bra?
- Ehhm, aavisst..
- Bra, ses snart!

På fem minuter blev jag klar för att åka till farmor & farfar och nu sitter jag här och är helt sjukt trött, blev en seeen natt. Jag måste börja försöka vända tillbaka på dygnet nu känner jag, annars kommer jag aldrig orka upp till skolan på onsdag.
Det är så sjuuukt kallt ute, får det vara så kallt? Imorse hade min farmor och farfar -16 grader,det är ju inte okej. Ge mig vår, ta bort snön och sätt tillbaka löven på träden och sen, sen sätt upp solen och vrid på högsta värmen.. då kan jag gå ut igen.
Det här är ett undantag, för nu ska jag ut och möta micha för att sen låta henne övertala mig att gå med hem till henne, sen tänker jag inte gå ut förrän solen kommer!

A.

Såhär bra är min mobilkamera i mörkret







you you and you

Klockan är snart halv tre och jag är pigg som en lärka och har precis sett klart en film med oscar, agnes och edvin.
Jaaa, jag är nu tillbaka i pulkavärden! Jag och oscar var ute och åkte förut ikväll vid nordergravar, helt själva.. nästan, det var fem jobbiga personer som förstörde stämningen lite... Så efter ett par åk och jobbiga steg upp för backen igen så begav vi oss hem igen och på vägen blev det två fina snö-änglar! Jag visar bilder imorgon, för nu ska jag hoppa i badet med min älskling som har tänt ljus och gjort mysigt. Jag har inte fått gått in i badrummet på ett tag nu, han kanske ligger avsvimmad, bränt sig på ljusen eller somnat? Bäst att gå nu, sov gott!
Puss A.


Who is Victoria?

Just nu ser jag på Victoria's secret fashion show, repris nu.. missade det i torsdags. Jag skulle inte tacka nej till att gå i höga klackar, vara smalsmal, sjukt snygg och ha skitsnygga underkläder på mig. Skulle du?
Nu börjar det igen, ciao!

behövs


my evening

God natt! Det verkar inte som att snön vill sluta att falla, men mig gör det ingenting. Det är så himla mysigt med snö och allt ser så fint och perfekt ut när man är ute. Hoppas bara att snön är borta tills på onsdag.. då börjar s k o l a n och jag pallar inte med att cykla i några höga snödrivor och ramla och en massa jobbiga saker.
Efter att ha suttit inne hela dan igår och nästan hela idag så släpade jag mig ur soffan och drog på mig mina uggs & min älskade dunjacka och begav mig ut i snövädret för att skotta och borsta av bilen med pappa. Vi åkte till maxi och köpte godis & fyllde på min mobil med mooney, sen hämtade vi upp michelle och vi åkte hit med en massa godis och planerade att se på tv när båda fick för sig att gå på en snöig promenad i mörkret. Michelle i mammas skor och mina kläder, det blev en ganska lång promenix ändå. Bra att gå av sig lite av den onyttiga födan vi åt. Väl hemma blev det hey baberiba (förlåt lovisa, du ska få tillbaka den!) och lite mera godis.
Oscar åkte pulka förut utan att säga till mig!! not cool.

-










snowdrops

Precis när jag kommit in i min djupa sömn ringer mobilen, 20 minuter senare var det två i min säng och jag somnade in i min djupa sömn igen, fast den här gången bredvid oscar. Det är en fin känsla.

Snön vräker ner och på ett konstigt sätt blir jag glad. Det ska bli ännu mera snö imorgon, årets första pulkaåkning? Why not liksom. Idag orkar jag absolut inte ge mig ut i det här vädret och blöta ner mig. Jag har inte åkt pulka på ja... fem år kanske. Så nu jävlar jag ska åka som aldrig förr! Undrar om vi ens har våra pulkor(?) säger man så? Om vi har dom kvar. Jag vill åka sån där med ratt, snowracer typ.

Sitter och ser på MTV weekend marathon och det är the hills! Ska nog ta något att äta.. väcka oscar också kanske.
Ha en bra och snöig dag!

few days

Nyår, allt innan tolv var nästan perfekt och vi skulle aldrig ha lämnat huset! Men det gjorde vi och min nyår får en 5a, (mine brudar får en 10a)! Jag låter det mesta vara osagt här.
Dagen efter-mys-film-godis-spel-wii-kväll hos lovisa, + + + på det! Jag får inte heller glömma den otroligt magnifika kroppsmassagen jag fick & som var så behövlig.
Idag har jag gjort.... inget! nada! nothing!

År 2008 har gått så jäkla fort, jag har inte ens hunnit uppskatta hälften av tiden. Ska 2009 gå lika fort? Om det nu promt ska det, så får man ska se det på den ljusa sidan och då är skolan slut "snabbare" och det blir snaart studenten för mig och jag får ge mig ut i den stora världen! Men först är det ogi som ska färdas in i bil, cykel, moppe? i almedalen.

Jag ska försöka sova nu, så att jag kanske, men bara kanske går upp i hyffsad tid imorgon.
Puss från mig och ett bra år av 2009.
(2008 var bra, 2009 blir bättre)

RSS 2.0