bra.

Våren börjar närma sig nu med stoora steg, jag mår bra, mina nära mår bra, allt är bra. Det är en fin känsla det där, att må bra, att känna att allt kommer gå bra. Jag tycker om den. 

Det blev en kortare men lång promenad förut, jag älskar promenader, man mår riktigt bra av att bara gå och tänka & prata. Bara vara helt enkelt. Nu kommer jag snart äta upp alla apelsiner här hemma om ingen stoppar mig, det är så jäkla gott! & nyttigt, jag har ju börjat ett nytt liv nu. Det känns bra. Allt är bra. 

Det var ju ett positivt inlägg, så nu ska jag nog gå och ha det bra i min braiga värld. 


-

Idag blev en ganska bra dag faktiskt, & imorgon blir ännu bättre. Jag är leedig! Inte för att jag kommer vara speciellt ledig, måste upp ganska tidigt och skriva spanska uppsats, stan med mamma, simma med michelle, snabb stan igen & utv.samtal med marika. Dom här vitryssarna som skulle komma till oss kommer veckan efter lovet & jag kände inte för att han någon hos mig på min födelsedag.. Men ska bli skitkul att dom kommer, ska hänga mycket hos Lovisa i alla fall.  
Nu blir det en lång promenad igen med ogsi, på väg mot ett bättre liv... typ. Hej! 

God morgon!

Jag känner på mig att det här kommer bli en bra dag, eller det ska bli en bra dag med tanke på att gårdagen verkligen inte var det. Jag vaknade klockan sju imorse & tänkte ärligt faktiskt gå upp och sen gå ut och gå, men jag var så jäkla trött.. jag ångrar mig lite att jag inte gjorde det. Men får bli ikväll istället & imorgon är jag ledig! På något på något konstigt sett så är den dagen behövlig. Nu ska jag äta något för idag har jag tid, bra jobbat. & sen blir det badminton. Hej!

Better together.


not my day

Det blev en lite senare lång-promenad med oscar igår istället, riktigt mysigt att gå längs strandpromenaden och bara gå & prata. Vi kom hem runt halv åtta & det var inte mörkt!!! Jag blev så glad, gatulamporna hade inte tänts ännu och det var ett bra tecken på att sommaren snart är här. 

Idag har inte varit min dag nånstans, & jag har extremt många anledningar. Tänkte rabbla upp dem värsta.
  • Min datafuckingbashanterings lärare hatar mig.
  • Jag har känt mig som "monstret" hela dan, ni vet.
  • Fick alldeles för mycket plugg nu när jag är tillbaka.
  • INGEN tid! Hann knappt till fotbollsträningen som inte blev av för jag hade inga skor! Letade i en halvtimma utan framgång, sen kom jag på att jag glömt dom hos min moster. smart...
  • Så jag sitter hemma, fast jag borde träna, för det behöver jag.
  • Så det sög. 
Ett plus är att det finns mycket frukt hemma & att oscar kommer hit sen. 

-

Nu har jag typ gjort klart engelskan & ska jag gå ut och ta en promenad i det nästan härliga vädret, solen fattas. 


Jag bjuder på lite dator bilder när jag ändå ändå sitter här. 
 
 

på resande fot.

Reste sammanlagt i 14 timmar igår.. det var sådär, med en bror som inte är så fräsch i magen så drar det ner lite grann. För första gången nånsin var familjen bäckström ute i god tid(!) det är inte något som händer varje dag.. & efter ett stopp med mat så sträck-körde pappa hela vägen till nynäs. Vi var där halv sex, båten gick åtta. Vad fan gör man i nynäs i två timmar?! Inget. Vi köpte tidningar och lite godis, & bosatte oss lite till i bilen. Förresten så älskar jag våran bil, helt sjukt skön. 

Det kändes lite surt att komma hem på lördag natt & bara ha en söndag hemma. Fredag natt hade suttit perfekt. Något jag kanske glömt att nämna är att jag ska till fjällen igen, den här gången med oscars familj & några till familjer.. men tyvärr är jag inte lika excited på den här resan som den förra, men nästan. Det finns två små saker som drar ner den här resan liiite.
1. vi åker redan nu i helgen!! alltså typ fem dagar hemma, det känns sådär.. hinner ju typ inte ens träffa nån innan jag åker igen. 
2. det är inte nerför vi ska åka skidor utan läääängd!! Alexandra bäckström på längd har hänt en gång, flera år sen när jag skulle åka med majas familj. Men det slutade med att hennes mamma fick åka med mig efter att jag hade tappat skidan, skon(?) & ramlat x antal gånger. 2 km på en timma typ... 
Kul att se hur den här resan går. Men det sitter ju aldrig fel att åka iväg med ogsi. Nu måste jag göra min engelska, puss! 

home.

Hemma nu efter att åkt direkt från båten till moster för ett födelsedags kalas för mamma som fyller år idag, lördag. Jag är trött & oscar ska se klart en film. Hörs imorgon. 

nooo.

Åker hem på lördag, jag vill inte!

Jag åkte off pist idag, typ hundra plus till mig. 

ons.

Igår var en sjukt bra dag & jävligt mycket bättre än idag. Idag var det 10-, ingen sol & hård snö hela tiden, det var inte så kul. En sak som var lite kul var att jag, oscar och isac ramlade på varandra när vi skulle gå av sittliften.. roligare än vädret i alla fall. Förresten så har jag släppt alla mina hämningar & äger backarna! 
.... nästan. Det som stör mig mest är alla små mini-barn som åker och bara stör i backarna, som åker i vägen och har fula hjälmar med rosa spikes på. Igår slog jag ner ett barn med min stav (tyvärr inte med mening).

Jag är så hungrig att jag snart kollapsar, pappa är på god väg med maten men tiden är knapp.. Hörde om skitvädret hemma, jag valde helt rätt vecka att resa bort på. Hoppas bara att det är borta tills jag kommer hem igen, jag hatar egentligen snön, om man inte har valt att leva i den. Som nu. 
Ska skynda på maten lite, ciao!
(det går inte att lägga upp bilder från kameran) 

Så här kul hade isac igår.

   

Backen

10 minus grader, sol & inte ett moln på himlen. Perfekt. 

första backdag.

Vaknade upp runt åtta och utanför täcket var det sjukt kallt, typ 14 grader. & det var tvunget att fixas, så fick ringa gotland och ordna det. Precis när vi ska åka härifrån, alla är klara och redo att hoppa in i bilen så har vi fått punka! Så jäkla självklart. Fick åka med tre vinterdäck och ett sommardäck till backen & vi skulle nu äääntligen börja åka! Backe 1, trollskogen såklart. Allt flöt på och i det sista åket skulle jag och oscar köra "följa john" ner för backen.. en grön. Han åkte först & jag skulle följa, efter två svängar så glider min skida iväg (oscar åker snowboard & dom isar hela backarna) och jag vrider hela mitt knä & skidan åkte av. Jag sitter mitt i backen och skriker att jag brutit knät, oscar får hoppa sig upp för backen igen och jag sitter som en fem-åring och gråter. Knät var dock inte brutet, men det gjorde skit ont och gör skit ont. Får se om jag kan åka imorgon... eller jag SKA åka, om jag så ska gråta mig ner för backarna. Första dagen. Kul. Verkligen. 

Nu tjatar oscar om datorn och jag ska se tv med isac, god natt! 

framme.

Nu är vi äntligen framme efter 12 timmars åkande sen i morse & vi har nyss ätit mat. Jag och oscar ska bo på loftet och det är hur mysigt som helst! Imorgon blir det backen heeeela dagen och jag är sjukt sugen på att åka. Känns lite sådär bara med tanke på att när vi skulle hyra skidor så skulle man säga om man var på bas, mellan eller på topp.. jag var, bas.. men trollskogen är ju alltid rolig, troll som sitter på dass är ju aldrig fel. 

Imorgon blir det från backen! Nu är det slutet på wipeout, hej!
   

on the road.

Sitter nu i bilen på väg till fjällen! I bilen? Ja. Cool? Ja. 
Ska sitta i en bil med sjukt för mycket packning så man ligger typ över väskorna i 6 timmar typ. Båten spenderades på golvet med isac & kenny starfighter serien, bilresan kommer vara sovande. 
Bilder kommer later. Nu ska jag sova & oscar ska datanörda. Ciao.

yesterday.

Tack Julia & alla andra för en jättefin kväll! Goda drinkar, god mat & verkligen god efterrätt, riktigt bra alltså. Runt ett började vi fixa & diska lite, jag var i mitt fixa-trixa humör och gjorde kliniskt rent på bänkarna. Runt kvart i två började folk lämna & tillslut var det bara jag, anna, ellen och julia kvar. Vi låg på varandra i julias säng, myste och pratade. Sen lämnade anna oss & vi tre låg kvar, jag pratade, utan att få svar.. jag fortsatte, ellen mumlade lite: "mm, aaa, precis" & julia sov lite till och från och runt halv fyra när johan kom så bestämde Ell & jag oss för att bege oss hemåt. Efter alla hemska drömmar och tankar så vågade varken jag eller ellen sova själva, så vi gick hem till oscar & agnes. 

Väcktes klockan nio & klockan tio var oscar försvunnen, han hade åkt till vänge med anders & kristina. Jag, agnes & ellen har nu på morgonen ätit några hårda knäckmackor och pratat ännu mera, så jag är faktiskt lite hes. Nu är jag hemma och ska snart gå ner till visby strand med mamma & isac och senare blir det kenny. Men nu blir det mat, hej! 

friday night.

Nu bär det av till julia för middag & fira att hon är 18! 
Ha en bra kväll, för det ska jag ha!

    

07.50

Snabbt inlägg innan jag ska åka och ha mitt bästa ämne... spanska... Det är minusgrader ute idag! Hallå, va? Ibland hatar jag vädret. Typ alltid, förutom när det är varm sol & inga onödiga orkaner typ. Jag måste lära mig att hinna att äta frukost, hur kan man aldrig hinna äta när jag går upp tjugo i sju? Fan för mig ibland. Oklart inlägg. Hej!

all.

Mitt rum är nu finare än finast. 
Har duschat nyss och smört in hela kroppen så nu är jag len som en barnrumpa! Eller kanske lika len som lisa lenben? Men det betvivlar jag, det är jäkligt lent. Det blev visst inget kenny förut, eller något annat heller som jag ville göra, som jag förutsåg.. förutom att städat rummet. Kul. Har haft ett fint samtal med michelle också.

 

 

Do what you feel is right, even though it's wrong.



tors.

Cirka tio stenar släppte från mitt hjärta idag, jag klarade matteprovet. Jag tror ingen förstår hur bra det känns. Sjukt bra. Annars har jag ingenting till imorgon, så wihoo! EN pluggfri kväll, undra vad man ska göra då? Inte riktigt van... 

En sak vet jag att jag ska göra ikväll i alla fall, se Kenny Starfighter! Lånade den av jacob, måste ju få tillbaka mitt minne av kenny innan jag ser den "nya" på bio. & på söndag åker ju jag.. kanske ska packa lite också och sen måste jag på stan också. hm.. mycket jag skulle göra den här pluggfria kvällen. Kommer säkert inte göra nånting av det. 

Just nu vill jag bara sova, men ska nog fixa mitt rum lite sen mysa till det & sätta på kenny. Bra. 


.

 

 

I say baby you are amazing 

I want to let you see 

That you are everything and more to me 

I will let you be I will I will

 

 




Börjar tio imorgon. Tack. 

every.



ons.

Efter att ha haft en tre-åring med sig en hel dag i skolan, som inte kan sitta still, vill springa upp & ner i trappor, bäras och äter vattenfärg, så är jag inte så extremt utmattad som jag trodde. Världens charmigaste unge klarade dagen galant med lite mutningar & godis. Så nu är inspelningen igång och det känns shit good! 

Jag tryckte precis i mig en toblerone, ingen är hemma och när jag är hemma själv så blir det ingen mat. Inte min grej i köket. Kommer sitta hemma själv och plugga ikväll, gud vad upphetsande. Ungefär som den här bilden..


inte i planeringen.

Seg dag som kunde ha varit mycket bättre, det var nog ingens dag idag. Framför allt inte min. Rekvisitan, pappan, apan och barnet är klart inför inspelningen imorgon. Det känns sjukt bra! Imorgon kommer jag se ut som en wannabe-mamma också, trevligt. Ska se om jag kan få något gjort idag eller om jag (som alltid) kommer fördriva tiden åt en massa skit. 
Mitt humör går bara neråt och neråt hela tiden, ta avstånd. 


no no.

Sista godnatt orden, 
jag tror jag börjar bli galen.. hoppas det är något trötthets symptom bara. 
Det var nog allt. Sov gott, det ska jag.

Suck.

  
I lördags, innan jag skulle partaja. 

Träningen sög. Vi var sex stycken på träningen, kuul... verkligen. Jag är på lite neråt humör nu & ska ta en dusch eftersom att jag var tvungen att skriva klart min uppsats innan jag gjorde något annat, även duscha. Så nu väntar en skön, lång och varm dusch sen hopp i säng.
Vi hörs imorgon!

Framtiden?

Framtids-dag idag! Jag blir alltid så stressad över att tänka på framtiden, barnet i mig vill inte växa upp! 
Fyra olika "lektioner" med information, nu märker man vad man har intresse för och inte. En lektion tog en evighet och jag hörde nog inte ett enda ord av vad han sa, det enda jag tänkte på när jag såg på honom var att det såg ut som att Felix Herngren var i hans kropp och stod och snackade. Det blev pastavagnen mat idag hemma hos john, det satt helt rätt i min mage! 

Nu ska jag snart åka iväg på träning, ska bara vänta på pappa.. Kommer lite senare till träningen ikväll, det skadar nog inte. Ska försöka skriva klart min uppsats också, eller måste! Ciao!

22.50

Nu kom precis oscar med chips och en chokladkaka, vilket lockar ganska mycket en sån här kväll. Så det får bli ett kort inlägg om igår. 

Gårkvällen började sådär, inte riktigt som planerad men löste sig och avslutet på kvällen var inte heller i planeringen men mitten av kvällen var bra. Hoppas isa hade det jättebra! Idag mår jag väl sådär, eller just nu är det bra lite matt bara. Men natten och morgonen var inte mina bästa vänner. 

Hela dagen har jag suttit och skrivit på min jäkla uppsats som fortfarande inte är klar. Jag får för faktiskt första gången vara en lite jobbig elev och lämna in sent. Nu ropar chipsen på mig, godnatt! 

-

Ska hoppa in i duschen nu, lite kort om gårkvällen efter det. 
I'll be back! 

tidig morgon

Jag har då redan varit på stan & oscar har inte ens gått upp ur sängen. Jag köpte allt jag behövde utom en sak, det viktigaste.. en kuvertväska!! Hur kunde jag glömma?! Tveksamt om jag orkar åka ner igen, inte säker att det finns någon ens. Får se hur det blir, jag är i alla fall, precis som victoria, sjuukligt taggad på ikväll! Det här med förfest är lite osäkert just nu, men det brukar ordna sig som vanligt. 

Nu ska jag kramas lite med oscar & sen måla mina naglar. Later! 

fred.

Stan idag med lovisa, jacob & michelle. Jag var på kläd-jakt tills imorgon.. och jag på stan är ju inte det roligaste. Tack för att ni stod ut med mig. Efter jäkligt många klädbyten och ångest så blev jag ett par byxor och ett hårband rikare. När allt var stängt så var det bara jag och mich kvar, vi åkte hem till mig, åt mat och nu ser vi på guess what.. let's dance! 
Imorgon blir det en tidig morgon med en snabbis på stan igen med m:et för lite smyckesinhandling. 



Michelle är fin, bäst, fin... och bäst.

today.

Herregud, jag måste skaffa mig en personlig tränare så jag kan få lite muskler i alla fall. Helt sjukt att jag ens kan gå & hålla upp min överkropp med tanke på att jag tydligen inte har några muskler alls där, bevisat idag. Michelle får vara min tränare tills nästa test, förbättring eller inte? 

Sebba och eric kom och hämtade oss från träningen.. skulle backa ut, krasch & vi kör in i något. Panik i oss och ingen vågar vända sig om och kolla, men vi trodde att det var en annan bil så vi försöker skynda oss därifrån.. krasch, in i samma sak igen. Jag skriker, michelle & eric sitter och gapskrattar. Jag vänder mig om och ser att det är en stor fet jävla sten! Tur att det var skrotbilen vi hade..

Vic visade mig idag, jag är helt sold.
 

.

Träning. Later.

ons.

Vart tog solen och en riktigt bra början på vår vägen? Kom tillbaka. 
Snön är bara i vägen, fint om man är inomhus. Men lägger sig som ett jobbigt lager på marken så man inte kan gå i vanliga skor utan måste ha världens mest snö-täta skor, det är svårt att cykla, svårt att åka bil och sen smälter den och det blir som ett hav på marken så man måste ha gummistövlar för att inte få en pool i skorna. Hur bra är snön egentligen? 

Spanska provet gick bättre än förväntat, det är ju alltid positivt. Det var ett kärt återseende med den lovely lovisa som är aå brun & fin att man bara vill skala av hennes hus och sätta på sig den. Nästan. Idag har jag varit på ett skit-humör, jacob också. Vilket resulterade i x antal fighter mellan oss. Men slutet gott allting gott. 

Nu ska jag städa mitt rum (det har nästan blivit värre än oscars, då är det kris), sen inte göra något. Jag vill gå på bio ikväll, får se hur det blir med den saken. Måste förresten träffa oscar också, han har ju varit iväg måndag, tisdag. & det var lite för länge. Jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta nu så, adios!  

L:et

Min essä suger, jag skrev den nu ikväll på fyra timmar.. jag måste lära mig att prioritera, fan för mig just nu. & nu ska jag plugga lite mera spanska också innan jag kan duscha för att seeeen gå och lägga mig. 

Senaste nytt & viktigaste info: LOVISA HAR KOMMIT HEM! happyhappy me. Vi har alla saknat henne, men är lite rädd för att träffa henne imorgon, jag kommer inte våga gå bredvid henne när jag kommer se ut som en albino som aldrig sett solen. Men det är väl smällar man får ta antar jag :) 

Nu måste jag titta lite på spanska & sen hoppa in i duschen och bums i säng.
Puss & godnatt! 

the D

Matteprovet avklarat.. kändes sådär, nu är det bara att vänta. Sitter på sista lektionen nu och ska skriva om min konflikt. Efter det blir det absolut raka vägen hem & skriva på min uppsats och plugga på mitt spanska prov tills imorgon, nu är det tidskris igen. Fan!

På lördag blir det fest för hela slanten, isa bjöd mig till hennes födelsedagsfest som hon ska ha med två till. Ska bli skitroligt!

Nej, måste göra nåt nu. Later!

today.

Efter en tråkig men jobbig träning så åkte vi till the one and only joooel som fyllde hela 3år. Det blev tårta och kakor, det blev min middag efter träningen. Fram tills nu typ har jag suttit på ett & samma tal, helt jävla sjukt. Varken sebba eller pappa kunde få ut det. Jag får hoppas på det bästa imorgon. Jag ber till matte-gudarna, var snälla mot mig! 

Oscar är på fastlandet med klassen, så nu ska jag krypa ner i sängen själv & försöka sova. Börjar halv tio imorgon, en kort men välbehövlig sovmorgon. Morgondagen kommer bli ett helvete. Sov gott, puss! 

do not

Sitter och pluggar matte, & det gillar ju jag.... prov imorgon, önska mig lycka till! Om 45 min ska jag på träning i två timmar, så kommer inte bli så mycket plugg som jag hade velat ikväll, eller behövt i alla fall. Jag behöver mer & mer tid hela tiden, var tar den vägen?! 



13.00

Matchen gick väl inge vidare.. den behöver vi inte prata om.
Efter matchen åkte jag till min moster där hela min familj var, åt mat, duschade & sen gick jag hem till oscar där det blev film, mys & glass med varma hallon!
Nu sitter jag och väntar på att oscar ska bli klar med vad han nu gör, för jag måste hem och plugga. Jag får väl fördriva tiden med the hills.. är på sista säsongen nu!! Ciao!

today.

Jag har sån sjuk träningsvärk i ryggen, axlarna, magen & rumpan. Kommer fan inte kunna springa på matchen idag, den är flyttad till idag förresten. Men hoppas det blir bättre med lite rörelse, annars kommer jag dö. 

Ikväll hoppas vi på festligheter, annars blir det nog en myskväll med melodifestivalen. Nu ska jag ringa michelle, sen se ett avsnitt av the hills & sen cykla till p18. Later!


Den här gullungen stoppade förbi förut.
 

true.

Det är sjukt hur bra jag trivs med er, allt känns så rätt. Jag är stolt & lyckligt lottad som har er, tack! 



15.20

Slutar om tio minuter. Då ska jag direkt hem & sova, jag kan somna här och nu egentligen men det hade nog inte anna-klara gillat.
Engelskaprov för en timma sen, det gick sådär..
Nu ska jag se intresserad ut & leta lite fakta om nord & sydkorea.
Later!

fred.

En helt sjuukt jobbig träning igår, men det känns helt sjuukt bra nu efter! Det var kettlebell, stora tyngder med handtag som man skulle slänga hit och dit, det tog vill jag lova. Idag har jag träningsvärk i magen, ryggen och rumpan. Så idag får jag undvika att sitta och böja mig..

Nu ska jag snart åka iväg till skolan, filosofi-diskussion. Egentligen skulle vi ha haft spanska prov idag, men det blev en massa missförstånd. Nu ska jag byta tröja, äta & sen cykla i motvind. 
Later! 

ni.

Jag finns alltid här för er.

Som ni finns för mig. 

Tack.


tors.

Igår var jag ganska duktig faktiskt! Jag kom hem, pluggade, åt lite, gick ut på en mega-promenad, & som belöning fick jag med mig en man hem, schysst. Vi skulle se rambo igår, men det blev bara oscar som såg den. Jag somnade så skönt på hans arm/armhåla, det sitter ju aldrig fel. 

Ikväll är det träning, sen måste jag göra filosofin tills imorgon. & imorgon har jag match också.. på en fredag? 19.30?!?! vad är det för dag & tid liksom. 

Lite plugg & mat, later! 

Cat P.

 


Allt för mig ikväll, puss & godnatt! 

noth.

Jag har en glädje i kroppen, en ny glädje. Det är en bra glädje.

Det blev Yes man igår i alla fall, för oscar kan inte lägga sig i normal tid, så man kan säga att det var lite av ett tidsfördriv. Den var sådär, några gånger skrattade man så man ville gråta. Men det var inte många gånger. Betyg: OK. 

Tuggummi, jag behöver hela tiden. Jag är helt beroende av att sitta och tugga på ett gummi med en god smak som sprider sig i munnen & som efter 20 minuter är smaklöst och segt. Tuggaholic. I morgon vill jag till skolan, nästan längtar. Inte riktigt, men nästan. 

Ikväll blir det till att bara sitta och plugga typ sex olika ämnen, lycko mig! Bara att sätta igång då. Ring ambulansen om jag inte är tillbaka ikväll. Kan hända att jag drunknar av alla papper.

09.11

Time för gympa. Det var nog allt jag hade för tillfället. 




måndag

Första skoldagen avklarad och jag går nu mot mina två hat veckor. Får se om  jag lever då. Möte + en halvtimmas träning har kvällen bestått av. & nu ska jag antingen sova, (vilket jag borde), eller se Yes man med ogi. Imorgon märker jag nog vilket dumt val jag kommer att göra. 
Bra inlägg. Godnatt! 

00.20

Jag måste gå & lägga mig nu egentligen, ville bara visa att jag lever.  Igår var jag faktistk på boda borg för första gången, det ni. Jag tyckte ärligt talat att det var skitkul, eller vissa banor var det. Andra var bara sega. Jag måste i alla fall dit igen och göra resten av banorna, helt klart!

Jag har dock inte varit på boda borg hela tiden tills nu, utan jag har också sovit. Men innan det såg jag melodifestivalen, agnes låt var bäst och dansband är inte på min topplista... Sen har jag sovit, nästan ända tills nu känns det som. Får se hur det går med att komma upp imorgon.
Förresten så mår jag bra igen, anteckna det.

Nu kom det in en nyduschad goding som jag ska hoppa i säng med, godnatt!

RSS 2.0