the end

En annorlunda upplevelse på den där cupen.. nästa år vill jag vara med!!
Blivit dissad också, så nu ska jag jobba "själv", utan michelle.. fun! Regnar det blir jag skitarg, kan inte göra så mycket mer tyvärr. Nu ska jag sova & vara trött för imorgon, godnatt.


let's see

Jag fryser helt sjukt mycket så jag har satt på mig myskläder, tänt typ tjugo ljus i mitt rum, gjort te & nu sitter jag i min säng och äter kladdkaka/muffins. Alla har åkt och jag är själv, funderar på om jag orkar cykla till cupen som alla pratar om.. jag & ogi kanske får för oss något och sen är vi där.


rinner iväg.

Sitter i skolan, fast jag har slutat.. men har en anledning, två faktiskt. 1. Lovisa måste skriva klart ett arbete som hon inte kan göra hemma = jag & jacob är sällskap och pluggar lite också. 2. Jag kan få skjuts hem om ett tag, slippa cykla hem i det äckliga blöta vädret! 
Halloweencupen ikväll och vet inte om jag ska dit & kolla.. kanske! & imorgon ska jag upp typ sju & jobba på ggn/gnn(?) nånting. skitkul..... men det lite roliga är att jacob, julius & oscar ska vara där! + michelle dårå som ska jobba med mig.
Well, ska se till att få något gjort i alla fall. Hej!

det närmar sig

Michelle är nominerad till lucia, du skulle bli en perfekt lucia, hoppa inte av!


wait a second

Ikväll är det sävefest & det verkar inte vara några som ska dit. Jag har plugg upp över öronen så inget festande för mig, jag har varken ork eller lust heller.
Idag har varit en bra dag, åt på desideria som var jättegott & mysigt. & hittade ett billigare caffis, haha! Något inte lika glädjespridande var när jag skulle cykla hem i regn & extrem motvind.. tack vädergudarna, vad har jag gjort?
Ska åka och handla nu med pappa, sen blir det en lugn kväll med lite plugg.

Igår såg jag och oscar den sista avsnittet på säsong 5 av oth (som var riktigt spännande & man vill bara veta vad som händer i nästa). Då kommer oscar på att vi ska börja om & se från säsong 1 för det har han inte gjort! Så nu ska vi börja om och jag kommer inte få se det avslöjande avsnittet på jätte lääänge. Får hoppas jag inte fuskar och ser det i alla fall.

beenjamin


over again..

Jag har börjat lite på psykologin, valt en bild i alla fall. Den var lite svår, men den vill jag ha.
     
Nu ska jag åka till oscar och där blir det lite plugg & oth, kan inte bli bättre! eller jo, utan plugg..

upside down

Jag har kört på vägen som sagt, på landsvägen.. vågade inte köra i stan för det är så mycket stoppa och växla & så bra är jag inte än, men snart så! Oscar har hunnit kommit hem också & det är där jag hållit hus i tre dagar. Jag fick lite fina japan saker såklart, en öron-skrapare(?) haha! massa ansiktsmasker & krämer, en kimono (tror det heter så) & det jag älskar mest är mina öronmuffar, i love them!
Idag fick vi i klassen en asbra nyhet.. vi ska till berlin i februari, ska bli skitroligt!
Ikväll ska jag se oth, helt besatt av det just nu. plugga lite, men vet inte riktigt vad.. har en hel del att välja på.

Du gör mig hel.


don't stop moving

Japp, tro det eller ej men jag har varit två timmar i en kall ishall och kollat på hockey ikväll med min pappa. Mina fötter var bortfrusna men ändå fick jag typ en kick av att vara där, blev helt uppspelt & nervös. Det var roligt! Men det roligaste är hur mycket folk går in för det, att heja alltså. Motståndarlagets hejarklack var stupfull och skrek.. Medan "våran" hejarklack var nyktra & skrek "din jävel, jävla sopa! ut med domarn och in med nalle puh(?) in i cellen din jävel, idioter och blablabla. Jag fick också en flagga i ansiktet av en hejade kärring.. hon som skrek mest. Jag och pappa köpte två filmer på vägen hem, på smällen & you, me and dupree.. vi har inte sett någon av dom. Är dom bra? 

Imorgon ska jag övningsköra.. på vägen!! hur ska detta gå?

i mean it.

Jag vill  vara hos marielle, bara för ett tag.


Från min älsklings malli efter hennes skitflytt härifrån!

Jag saknar dig min vän, mer än vad jag någonsin har saknat en vän! För du är en sådan vän som man saknar bara efter tre dagar, en bästa vän!
Jag saknar..
att skratta med dig
att gråta med dig
att åka kickboard runt kvartaret med dig
att säga vad du ska ha på dig
att se på dig när du ser dig i spegeln och inte har någon aning om vad du ska ha på dig
att leka störda lekar i trädgården med dig
att prata om folk med dig
att gå runt på stan utan att ha någonstanns att ta vägen med dig
att inte veta vad vi ska göra med dig
när du är as irriterad men säger att du inte är det, irriteratt!
att trösta dig när du är ledsen
att göra dig glad när du är arg
din min när jag säger att du får låna precis vad du vill
att somna med dig
att vakna med dig
att fetta mig med dig och sen säga att vi ska promenera dagen efter men aldrig gör det
att rätta dig när du sjunger fel i en låt
att sjunga falskt med dig
att göra miner till dig i ett umgänge då bara du fattar jag menar
att berätta hemligheter för dig
när du oavbrutet pratar om oscar och du vet att du inte ska fortsätta med du måste få ur dig allt
din min när du har haft rätt och jag fel i något
hur töntig du är när du ska leka cool med ozzi fast du egentligen är rädd
din min när du tror att din cykel är borta
att se töntiga highschool filmer om och om igen med dig
att äta med dig och båda är tysta för att båda glor på några andra
dina "förlåt för att jag var dryg" sms
att veta att du egentligen inte vill göra något men säger att det är okej bara för att vara snäll
att komma på töntiga låtar med dig

Jag skulle kunna komma på etthundratal fler saker som jag saknar med dig, men huvudsaken är att du förstår hur mcyket jag faktiskt saknar dig.
Jag kommer nog aldrig hitta en vän som du och det är synd! men samtidigt bra för då kommer jag aldrig att släppa taget om dig, för jag behöver dig.

Vem ska jag annars ringa när jag är ledsen eller behöver få ur mig något jätte hemligt?!
Jag bryr mig inte om avståndet, jag behöver dig i mitt liv för en vän som du är inte en sån man bara ger upp, sådär.
Du står ju mig lika nära som min familj och jag älskar dig minst lika mycket som min syster!
Tack för allt, för ett och ett halvt underbart år! Om det inte vore för dig hade jag nog inte tyckt att flytten vore så hemskt!
Jag älskar dig Alexandra Elisabeth Bäckström och lova mig att jag ska vara din främsta brudtärna när du gifter dig, haha!


don´t speak.

Har nu suttit i den här fåtöljen 
och lyssnat på min ipod och bara
stirrat in i spegeln och väggen och tänkt,
tänkt en hel massa på verkligen allt & ingenting i två timmar.
& så kommer det en låt som har så många minnen med sig, minnen man har förträngt
och minnen man aldrig vill glömma.. det får en att tänka.
Jag fäller en krokodiltår, för allt & ingenting.

nothing left to say.

Jag har ont i huvudet (vilket jag aldrig har) & vill bara sova.. det tänker jag göra nu.

jesus, walks with me


-

Skulle vara en fika på vinäger med jac & jul men det var stängt, sen när stänger det innan sju? Vi blev lite depp men bestämde oss för att  kanske gå på bio, men kanske blev ett ja & bio blev det. Tropic thunder, sådär.. men den var faktiskt rolig, se den! Resten av kvällen har varit hos jacop med glass & myspys som sagt.
Imorgon blir det en hård dag, måste sova nu. Godnatt, dröm som aldrig förr!

 varsågod.

old times - the best times

Tittar på gamla bilder på datorn & gud vad små vi har varit.. Har en hel del på mig & maja, fast dom allra äldsta är på den andra datorn. Hittade en fin liten bildsamling vi satt ihop.. vi gillade också att kalla varandra för andra namn än våra egna & gärna namn som vi kunde skratta åt.


i would never

Vet inte om jag ska ta tag i mig själv & göra någon nytta eller om jag ska slappa järnet. Jag börjar med att ta tag i mig själv, städar lite.. sen slapp & ikväll är det fika & myspys med jacoop.


allt i ett.

Jag & micha gjorde ett försök i photoshop förut för en fin header, ja. Vi försökte i alla fall, det är tanken som räknas..(?)

Det är som att någon vill påminna mig om att jag är "själv" & att oscar inte är här, för hela tiden ser jag jätte många kärlekspar, filmer, allt handlar om kärlek! & jag saknar oscar mer och mer hela tiden..  
Jag behöver ett jobb, jag måste söka.. men vart? Alla jobbar ju typ på "rmt", maxi eller mcdonalds.. aldrig donken i alla fall. Får se vad jag tar mig till. Jag får nog sova på saken, godnatt!


noth.

godnatt & jag ska göra om min design.. snart!


never apart

Heldag med micha den söta, jag älskar sånna dagar.. bara vara & göra egentligen ingenting & bara prata om allt och ingenting. Sen kom några söta släktingar hit & det blev gott i massor. Såg the holiday igår & gaah, så snygg Jude Law är. ville bara äta upp honom!
Idag har jag varit duktig, dansade 3,5 km på dansmattan förut & sen gick jag ner till stan för att sola & gick hem igen. Nu ska jag städa mitt rum sen duscha och sen bara ta det så lugnt jag bara kan.
Jag ska försöka, verkligen försöka att vara lite nyttigare.. det skulle inte skada.

better together

Frulle here I come, sen stan med micha.. kanske klant-micha. Sen ska jag se filmen jag ännu inte sett som ska lämnas in ikväll. Jag drömde en helknäpp dröm inatt.. den får nog hemligstämplas.



finally

Talet idag gick bra, känns så skönt att inte ha någonting att tänka på nu när det är lov & allt. Önskar bara ogi var här och kunde vara med mig.. men en vecka & två dagar kvar. Jag låter som besatt, men vi har aldrig varit borta från varandra i två veckor utan att prata i telefon eller sms. Det blir lite som ett annat liv typ.
Min mamma har bakat en hallonpaj.. jag älskar hallonpaj! Det är nog det jag ska göra ikväll, äta paj & se på film. Låter riktigt bra tycker jag. & äta trollerimix för det köpte faktiskt jag och mamma förut av glassbilen! Fast nu ville mamma köpa godis med mig så vi dar till reno, cu guys.

friday

Jag är redan klar för skolan och jag börjar om 45 min, inte min stil men det funkar. Efter idag är det lov & det kan inte komma bättre. Innan jag drar ska jag borsta tänderna & fixa mitt rum lite, sen är jag ready to go.
Nu är förresten lovisa påväg till usa.. lyckounge.

speechless

Ikväll blir det till att träna på mitt tal & se sos gute, som börjar nu. Hela min släkt har snart varit på tv, min tur nästa?


down the street.

Loggade in på msn nyss & oscar var inne, blev helt till mig! Klockan var två på natten där & han hade satt sin klocka för att vakna och gå in på datorn & kolla om jag var inne. Är han inte helt underbar? Önskar jag kunde vara där med honom, hade varit helt ortoligt bra! Dom har bott på några olika hotell & i ett buddhisttempel uppe i bergen en natt, verkar jättecoolt. Alla kommer fram till dom hela tiden och frågar på jättedålig engelska "where are you from?".

Dags att plugga in talet nu.


kanske, kanske inte

& helt plötsligt satt man på gutavallen och frös stjärten av mig & utan blåskatarr, hoppas jag. Såklart, skulle det börja regna. Men vi satt där & plugga lite psykologi, jag och jacob i alla fall. Aron är typ proffs.. aik vann, så inne i matchen var jag faktiskt.
Jacob, aron & jag skulle plugga lite idag för omväxlings skull. Vet inte om det blev så mycket av det, men mycket annat. Nu orkar jag inte tänka mer på det, det får gå som det gå. Hoppas på bra.

Fick mail av ogiboy igår, dom hade det jättebra & han har nu badat japanskt bad(?). well, godnatt.
snart höstlov, väldigt behövligt just nu.


kaaallt

Ska frysa stjärten av mig & komma hem med blåskatarr och en massa, hörs sen!

-


man kan alltid säga om..

Ändrat mitt argument.. lite sent, men det blev bättre! Imorgon blir det nog bara första lektionen med prov sen hem, jag är inte speciellt pigg & känner att jag nog inte kommer att orka resten av dagen. Men då är det hem och träna på tal, plugga matte & psykologi.. så ingen vila för mig inte. Sen måste jag ju dansa lite matta också, gjorde det nyss & gud vad det är roligt + bra träning! Nu ska jag gå & duscha sen sleeptime.
Saknar oscar redan.. 2 dagar? herregud, nu får jag skärpa mig.

p.s. stina, du har min halsduk & jag har din.. jag vill ha min! d.s.


söndag

Jag sitter och ser idol reprisen, eftersom jag missade det i fredags när jag gjorde en uppoffring.
Idag ska jag hämta dansmattan från mina kusiner & dansa häcken av mig!

 
old


life is life

Mötte upp min saknade syrian förut och vi myste & pratade slut på oss till kladdkaka, hallon & glass.. mmm, så gott! Mallan gick & michan kom. Då blev det ännu mera prat & mys till ännu mera onyttigheter. I våra samtal är det inget som utelämnas inte, in i detalj förklaras det.. but i like! Vi gjorde några quiz också, nu vet jag att jag är 12% emo i alla fall. Sms-kontakt med mich nu, ensam i mörkret vid bingeby.. bådar inte gott.

Imorgon blir det plugg och sova tidigt, det behövs. Pratade med oscar förut, för sista gången på två veckor för nu är han snart i japan & där blir det nog inte dyra samtal inte. Men tänk vad skönt att ses när han kommer hem.
Godnatt you all.


-


VEM/VEMS

är i rummet med dig?

- malli
fick du senast sms av?
- jacob
pratade du senast i telefon med?
- oscar
hus var du i senast?
- alina
önskar du var med dig nu?
- ogi
är din favoritsläkting?
- joeeel
i din skola går dig mest på nerverna?
- maria

VAR

går du i skolan?

- rsg!!!!
är din mobiltelefon?
- under malli
är din mamma?
- på jobbet
sover du?
- i min säng
handlar du mest?
- maxi
fick du tag i tröjan du har på dig?
- MQ
åkte du senast bil?
- igår, från alina till hem

VAD/VILKEN

åt du senast?

- kladdkaka, hallon & grädde
drack du senast?
- mjölk
är det för färg på dina byxor?
- svarta
är den närmaste saken som är blå?
- mattan
saknar du mest med skolan?
- inget..
har du på fötterna?
- strumpor med grisar 
är din favoritfärg?
- röd
film du såg senast?
- mamma mia
hör du just nu?
- malli blatte

HAR DU NÅGONSIN

sovit i en annan säng?

- ja
hånglat i skogen?

- nej
tyckt att din kusin är het?
- det vore lite fel
kört över hastighetsgränsen?
- nej
målat om ditt rum?
-  ja
bott i ett rosa rum?
- nej, inte min färg
dansat framför en spegel?
- har väl hänt
stulit pengar från en kompis?
- nej
hoppat in i en bil med folk du just träffat?
-  nej
varit i slagsmål?
- oja, med min trogne granne cilla..
smugit ur ditt hus?
- alla har vi varit fjorton
haft känslor för någon som inte känt detsamma?
- ja, poor me
hånglat med en främling?
- jap,
älskar eller saknar någon nu?
- Oscar

a long way down..

Gårdagen var hel stressig, skola - hem - oscar - hem - stan - hem - moster - hem - alina, sen äntligen hem & stanna där. Alina igår då.. alltid samma sak, men roligt var det i alla fall. Mycket spill, jag fastnade var jag än gick av allt kladd på golvet, men så blir det väl när man ska dansa med ett fullt glas i handen. Jag & stina gjorde nåt man inte får.. sch! Sen taxi hem med alfred & jacob och med min taximan som jag åkt med dom tre senaste gångerna jag åkt taxi.. ödet?

Oscar har ringt & väckt mig 4 gånger idag. Nu är dom påväg till helsingfors och ska vänta i 5 timmar, sen är det 8 timmars flyg till japaaan!
Nu ska jag äta lite, sen träffa malli & ikväll blir det mys med michimutte.

you make my day

Läste ut den jäkla boken förut, äntiligen!!! Får se hur "provet" går imorgon då.
Sitter hemma hos oscar nu och alla springer runt här och packar, skriker & skrattar.. poor little me som får stanna här då. (jag ska inte säga så mycket för jag hade chansen att åka med). Lovis & vix ska till usa på lovet & malli ska till turkiet, alla får resa utom jag.. jag överlever nog.

Nu vill jag bara lägga mig och mysa med min älskling hela natten för sen ses inte vi på två hela veckor, hur ska detta gå?


ingen säger det..

Svettig som fan kom jag fram till tandläkaren efter att ha sprungit från södervärn till säve & cyklat som en dåre till tandis. Det gick bra, men bedövningen gjorde ondare idag.. stackers mi.

I vår smockade garderob i hallen hittade jag en jäkla massa asfula saker, kanske nån enstaka fin sak.. en färgglad mössa jag kan ha när jag känner mig riktigt glad! Nästan så jag ville ta på den nyss när malli ringde!! Precis vad jag behövde & det blir bara bättre.. Hon kommer i helgen! I can´t wait!

Nu ska jag skälla på oscar!! big time.

extremt

Nu ska jag snart åka till skolan i 1,5 timma typ sen ska jag till mitt nya häng-ställe, korpen & min tandläkare. Idag är det andra sidan som ska bedövas, det gjorde faktiskt lite ont..
När jag kommer hem ska jag och mamma rensa den jobbigaste garderoben ever. Allt finns i den, ska bli kul att se vad man hittar för roligt man glömt att man hade.

Nu ska jag åka, är hos oscar = längre till skolan.

as if.

Mitt argumenterande tal är lite av ett skämt för idén är knäpp & jag är inte för den men i mitt tal är jag det. Ja, jag vet att man inte måste tycka som sitt argument men ändå. Det var lite kul i början för det är en fånig grej men nu är det svårt att få det till ett bra tal..Lite sent att byta nu, får se hur det blir på måndag.






Looking in your eyes
seeing all i need
everything you are is everything to me.

vart är du?

Kom nyss hem från tandläkaren & jag är helt bedövad på vänster sida. Satt nyss och åt yoghurt och utan att jag märker nåt så rinner det ner yoghurt på mina byxor, helt bedövad verkligen. Asjobbigt. & imorgon ska andra sidan bedövas, kuuel. Nu ska jag ta ett tuggummi (om jag kan tugga utan att bita av mig läppen, kinden eller tungan) sen åka till skoolan & se när min klass boxas!

Oscar åker till japan på fredag.. i två veckor.


i would

Ska försöka sova nu, somnade förut när jag läste min asbraiga engelskabok & är inte så trött ännu.. Men måste sova, ingen sovmorgon imorgon för jag måste till tandläkaren. Jag är faktiskt lite nervös, jag ska dit själv och dom ska bedöva och fixa min tand. Antar att det inte är så farligt men jag har en liten tandläkarskräck från barndomen, men för livet.
Godnatt lovers.


utanför...

Sitter på blogg grejen.. själv! Mich är sjuk och jag sitter med en massa iq-befriade bondar, min dag. Sov sjukt dåligt i natt med magknip och svett attacker. Sov sista timmen med en strålkastare i ansiktet, oscar släckte aldrig lampan i taket innan han åkte med båten. Men jag överlevde. Vill skynda mig härifrån och åka hem innan jag ska till steffen. 

CU! 


.

 saknar dig mitt hjärta.


all i need

Ja, sävefesten igår då.. Det blev ju kul tillslut i alla fall. Sista timmen var bäst. Den gjorde att den här sävefesten liggen etta. Tack för det!
Fredagen blev en skön dag med mycket frisk luft, jag mådde riktigt bra.

Idag var det match, patetiskt till en början. Vi var 9 spelare utan målvakt som skulle spela mot 11st med 4 avbytare.. vi var tvugna att vinna matchen också.. vi hade inget hopp. Ringde alla i a & b-lagen, vi fick en som kunde. Fick hämta en som var på distriktsträning och ta en lillasyster som inte spelar längre. Två otränade målvakter och vi vann matchen med 2-0, riktigt bra gjort av oss tycker jag. Bra avslut på säsongen.

Nu har jag legat och läst 1,5 timma i min engelskabok, det är helt sudigt för mina ögon nu. Ska åka till oscar, ska kolla om jag kanske kan få skjuts.. det hade jag behövt.


världens bästa unge!

party?

Vissa stunder vill man föreviga.. stunderna med dig.

Imorgon blir det skön dag, en lektion sen är det prisutldening i någon ruin sen ska alla våra bilder i klassen ställas ut, kuuul!

Efter mycket om och men så blir det sävefest i alla fall. Vet bara inte riktigt var vi ska förfesta men det löser sig alltid, hoppas jag. Hoppas på en lyckad kväll ikväll, annars kommer jag aldrig gå på en till sävefest. Nu ska jag duscha & kolla kläder.. Det blir nog förresten inga klackar ikväll, vilket kommer göra kvällen bättre!

Aaa

spola tillbaka?

Förlåt nowwwi.
Nawar hade inte luft alls i sitt bakhjul och vi gick förbi nån mack där man kan pumpa.
- Nawar, inte så mycket!
- Ehh, jag vet vad jag gör. Jag är proffs på det här.
- Okej...

5 min senare (splash)
- vaad? 
- ditt däck pajjade
-va? neej!
bra proffset.

Jag äger en systemkamera, tills imorgon iaf. Jag vill ha en egen, ska bara bli lite hajjare på den, sen jäklar. 
Lovisa är typ den bästa jag vet på kort.. & därför är hon finalist i fototävlingen!! & alina!! Håller tummarna för er, tjejer! Ni får ju pris vilket som, men ändå.

NU börjar grey's anatomy, noway att jag missar. Inte oscar heller, godnatt! 

RSS 2.0