.


EMO INLÄGG A LA MARIELLE "the one and only"

sverige är så töntigt, helt seriöst! idag var jag och alex på sveriges största äventyrsbad, fyrishov i uppsala. stort är fan det sista jag hade kallat det och äventyr?! typ plastpirater som sprutar vatten, wooohooo vilket äventyr!!!! man fick inte ens leka med ringarna (det enda roliga) och badvakten var blind, ofta man anställer en blind badvakt? arbetsgivaren måste ju också vara blind. fast den som är mest blind är ju den som har utsett badet till sveriges största äventyrsbad. hur som helst så var det inte kul och inte värt 2 timmars resetid. just nu ser vi på greys, varför har han dr.shepperd blivit typ tjock? as fult. igår var vi iaf på värsta import bröllopet. vi var inte bjudna och kände ingen, vi hade boll på huvudet och var osminkade (lite modeblogg känsla haaa?) hur som helst så dansade vi med alla och fick tårta och champagne så det var värt! sen när vi skulle gå så skulle vi ta brudparet i hand och typ tacka, alex gick först och sa grattis, dom kunde typ inte svenska så dom log bara sen kom jag och sa något som inte betyder något men som lät som att det kunde betyda något bra på något språk, alla tittade konstigt på oss men det var det utan tvekan värt.
jag har fått order av alexandra "jag får blåmärken av ett lillfinger" elisabeth bäckström wickström att jag ska lägga in bilder också men det går typ inte eller så är jag sämst, jag tror mer på tvåan. så nu blir det väl fight fast fight med alex är typ som fight med en kattunge, hon är cjuuuuut!
bullar, te och oth nu. CIAO BELLOS! / praktikant-bloggare malli16

måndag

Sov hos malli inatt, somnade jättetidigt & båda vaknade halv åtta, tittade på varann och somnade om till tio. Gjorde inget hela morgonen & vid halv tre fick vi skjuts hem till mig, ingen var hemma och jag hade glömt nyckeln hos malli. Så vi gick ner på stan för att dra ut lite på tiden tills någon kom hem. Inget hände där, så vi gick till mammas jobb för att hämta nyckel hem, det var askallt! Därifrån fick vi skjuts hem, tack!

Det blev inget stockholm idag, utan imorgon vid fyra typ. Jag åker hem på fredag nångång, tror jag. Mall ska få bästa morgonfödelsedagsfrukosten av mig imorgon!
Og, din dröm stämmer absolut inte! <3

image50

skönt!

Kom precis ur duschen, har vart på långpromenad med pappa. Vi fick se delar av Visby vi inte visste fanns, det var en upplevelse. Det var jätteskönt ute, 9grader typ. Fast det blåste lite väl mycket. Jag längtar såå mycket till sommaren, kan det inte bara komma? Slippa alla jobbiga extra kläder, tänk att bara gå i shorts & ett linne. Bara att vänta typ 4månader till. Lyckos alla som är utomlands nu, lovvan, vix, maja, linn, alla! Ni har det nog asbra, hoppas jag!

Jag & malli åker förmodligen till stockholm imorgon nångång, ska bli skönt att bara slappa i deras lyxvilla. Vi ska feste as med tjejarna i tumba också, för malli fylla faktiskt år på tisdag!!!!!

image47image48image50

-

Ogi ringde nyss & kristina (hans mamma) har kört ner bilen i ett dike påväg till skidåkningen, lyckat! haha.

image46


hur svensk är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

ta antal x gånger 3.
18 x 3 = 54
jag är 54% svensk..? andra hälften ryss?

lördag.

Delade ut dom där tidningarna idag, askallt & tungt. Kommer ha träningsvärk i armarna imorgon, men fick ju 200kr på vila i presentkort, woho.. not! Eller bättre än ingenting, men det var nästan ingenting. Sen kom malli till stan & vi gick hem till mig. Vilade lite, "lackade lite" sen gjorde vi godaste glassgrejen med marränger, grädde, glass, chokladsås, bananer & några äckliga choklad pluppar. Men det var asgott! Nu ser jag melodifestivalen, malli sover. Fast nu rör hon på sig, nu vaknade hon. Imorgon måste jag absolut röra på mig, springa kanske? Jag kan ju faktiskt det nu med mina nya joggingskor! Pratade med ogi nyss också, saknar lite redan faktiskt. Nu ska vi myse lite till, baj.

  image45

fredag!

Provade jackor till imorgon, så nu ska dom tryckas sen är det klart! Nu är det lov & jag är lycklig, lovet har varit extremt efterlängtat! Ogi åker till fjällen nu, ses om en vecka älskling! Ska äta nåt, sen sola med Johanna & Mich.


torsdag

Hade lite feber imorse, säger mamma. Så jag fick inte gå till skolan egentligen men var tvungen, hade ju spanska redovisning som bara blev värre & värre men tillslut funkade. Vart där, hämtat det. Nu sitter jag här & ska åka till ogi snart, ska bara ta något att äta.

kväll

ogi är påväg hit, han GÅR hit! & jag är astrött, kommer säkert somna innan han kommer. jag sov tre timmar förut men är ännu jättetrött, det är bara att sova mer helt enkelt. nu ska jag försöka hålla mig vaken en liten stund, godnatt.

 grattis i flera dagars efterskott, förlåt!

fräsch.


onsdag.

Så skönt att sluta tidigt, älskar när Janne är sådär snäll & låter alla gå vart dom vill. Alltså hem, så vi slöt typ 10 idag. Nu ska jag pluggaplugga, har spanska uppsats & redovisning till imorgon + en historialäxa. Det blir nog ingen träning för mig ikväll, har börjat fått ont i halsen. Nästan alla är sjuka, inte så konstigt om jag nu skulle bli sjuk. Nu ska jag ta något att äta, svälter ihjäl snart!


tisdag, tråkiga tisdag.

var på friskis förut & jag tog i som en galning, vet inte varför. kanske för att det var samma rörelser som förra gången, haha. jag blev assvettig, trött och nu känner jag mig duktig. jag har inte köpt ett kort där ännu, som jag skulle göra för enormt längesen. men jag funderar starkt på att göra det snart.
jag kom, han åkte, men kommer väl om en timma igen. då sover nog jag. godnatt.


söndag

mysmysmys med älskling hela dan, mysigt. sen träning och den sög, vi var 7st & jag bröt typ näsan. nu sitter jag här med magknip, dock inte pga av att jag inte vet vad jag ska välja för individuellt val till imorgon utan jag har extremt ont i magen utan anledning. nu ska jag läsa lite om vad som finns att välja, & ringa min sjukling. godnatt!

http://oggisonfire.myminicity.com/

http://oggisonfire.myminicity.com/

----

jag sitter & försöker göra om mitt bloggutseende lite, det går sämst! ifall nån undrar varför den ser cp ut, jag fattar inte vad jag gör. ingeeeenting!


lördag

Bloggandet har blivit extremt tråkigt, vet inte varför. Så en tråkig uppdatering..
Igår var jag & mich barnvakter åt Hilda och någon jobbig unge på hocheymatch, det är verkligen inte en rolig sport att titta på. Plus att det var askallt & hela jag domnade bort! Sen åkte jag hem & ogi kom. Sen åkte vi och var barnvakter med micha igen, det var segt men mysigt och alla vi somnade, utom hilda. Min godis-helg är absolut inte över & det är jag glad för! Nu ska jag äta, mumme.


tisdag

Olaa, med michas uttalning. Nu har jag skrivit klart min novell, woho! Källa: malli. Därför tillägnar jag henne denna:
" Det var en man som hade tre hårstrån på huvudet. En dag gick han till frisören och frisören frågade hur herrn ville ha håret och gubben svarade:
 - kör sidbena.
Nästa vecka kom han tillbaka och då med endast två hårstrån på huvudet. Frisören frågar än en gång hur herrn vill ha håret idag.
- Du kan kamma det så det blir mittbena, svarade gubben.
Efter en vecka så kom han åter tillbaka och nu med bara ett hårtsrå på huvudet. Frisören undrade som vanligt hur herrn ville ha det och herrn svarade:
- Äh, ruffsa till det bara! "

 


måndag.

Vår älskade efterlängtade dator kom äntligen idag, nyss. Så jag kanske hinner klart med min novell till på onsdag iaf, kan ju alltid hoppas.
Var nyss på träning, sprang till rävhagen. Det känns asbra nu när man har sprungit, man känner sig så duktig. Nu ska jag ladda min ipod som jag trodde var sönder men hade dåligt batteri, fast den egentligen hade batteri. Nu ska jag duscha sen kommer ogi & då ska jag tydligen ha gjort något gott tills han kommer, får se vad det blir.


söndag.

Har fortfarande ingen dator & jag är i stor nöd för en just nu. Har jättemycket skolarbeten som måste göra på dator, som nu är lite svårt.
Jag har börjat tro på en massa konstiga saker, som på andar, att människor kan ta sig in i mitt hus & lägga sig under sängen sen att jag ska se dom i min spegel, spådomar. Jag är inte den man ska berätta sånt för, verkligen inte. Men jag överlevde den ensamma natten i min säng som tur var. Träningen idag var konstig, vi var 3st på träningen. Så mich lärde mig & annie dansa, afrikansk dans faktiskt. Regis hade tagit med sig en radio, så vi hade musik. Det var kul & imorgon ska vi strejka på träningen, vi vägrar springa hem igen!
Nu ska jag mysa med älskling, godnatt!


later.

Det blev ingen träning, utan sävefest istället. Är  hemma hos johanna med mich, lovvan & cilla.
Ogi & jag åt vår efterlängtade thaimat idag, mums! Har inget mer att tillföra just nu.


torsdag

Våran dator är sönder, har inte haft en på en vecka.. jag har överlevt, hittils. Nu sitter jag och micha och jobbar på spanska lektion, jobbar om en artist. Mala Rodriguez, nanananai. Vi slutar om en kvart, jätteskönt. Ikväll är det träning och sävefest, träningen ska jag på iaf. Sävefesten är jag inte lika säker på, vet inte om jag orkar efter träningen och jag går inte om inte micha går & hon är väldigt negativ. Vi får se.
Förresten, jag och min älskade bästa oscar har varit tillsammans i 1år & 3 dagar nu. Jag älskar dig!


helge

Vi ska göra en pjäs på draman, det verkar faktiskt ganska roligt. Satt 2,5 timma idag & läste manuset, lite kostigt manus men man fick ju ändra en massa. Det där med att spela upp i caffis vet jag nog inte om det blir så mycket av.
Fick se mich nya lya idag, det var mycket mindre men det behövs ju inte större heller och det blir bra när allt är på plats. Sen såg vi gamla filmer på datan & jag har nog aldrig skrattat så mycket som då, det var roligt.

Nu ska jag åka till ogi, vi ska mysa med gott & film!

RSS 2.0