måndag

Gotland är allt bra roligt ibland.
Nu är min älskling i Spain med Bengt, dom hade det tydligen jättebra. Hur lyxigt som helst också. Jag blir så avundsjuk av att tänka på hur bra dom har det just nu, nästa gång är det min tur! Får se vad jag och malli gör på onsdag förresten.. mhm.

Jag känner att jag inte utnyttjar tiden så väl, ändring på det!!! (imorgon ska jag sova superlänge)

never mind

I´m a busy woman.
En rolig sak är faktiskt att jag var på Håkan Hellström, jag som har hört en låt (kom igen lena). Men det var helt okej, vissa skulle nog säga skitbra. Igår var det födelsedagskalas hos alina för alina, ganska uppenbart. Det var riktigt trevligt, med mat, musik, mys och även efterrätt! Runt tolv bar det av mot ronja istället och påvägen dit tvingade jag aron, jacob och thor att följa med att hämta oscar, (aron blev en zombiE). Hos ronja fortsatte "kalset" fast med lite mera dans. Jag och oscar drog oss därifrån runt tre och cyklade/gick till max, åt i ett kaos och åkte hem. Sov inget inatt & upp och jobba! helt oviktigt, det mesta. Men nu till något viktigare.. Jag övningskörde idag, for the first time! WIhu, jag var asbra verkligen. Körde som en stjärna!

golf


bevis på att oscar spelade golf.



söndag

Jag gillar inte att jobba, eller jag gillar att vara servitris.. & nästan hatar att stå i den jäkla buffén. Det är piss, men pengar får jag iaf. Efter jobbet åt jag och micha mat på jobbet, p-maten dårå. & idag var det typ thai mat, jättegott! Nudlar, nötter och en massa gottigt. Efter åkte jag hem och väntade på resten, mam, pap & oscar. Vi åkte och "spelade" golf, vi slog bollar och det är nu officiellt.. jag suger på golf. Mamma & pappa spelar, det borde ju ligga lite i generna, men nej. Jag missar boll efter boll och vissa kommer en meter framför mig, riktigt bra. Oscar var faktiskt riktigt bra för första gången, well done.

Imorgon är det jobb & jag kommer gå dit med sorg. Imorgon börjar sthlms-veckan också, så det kommer säkert vara mycket att göra.


fredag

Jahapp, inga nya bilder går att ladda upp, bara dom i "arkivet".. så inga nya bilder här inte.

Idag sög vädret men det var varmt. Tog en dusch & blev en timme senare upphämtad av ralle & malle, vi gick och åt på trädgår´n, mitt jobb! Det var jättemycket folk, billigt och gott. Det började ösregna också när vi skulle dra så min klänning blev genomskinlig, även raolines tröja, mallis byxor blev bara lite klistriga. Sen hatar jag bilar som inte släpper ut andra bilar när man sitter fast på en skitparkering!
Eftersom vi inte fick någon mat i det här huset ikväll (mam&pap har spelat golf, är påväg hem nu..) så oscar har ätit rester och jag gorbys och banan med nutella! Nu kommer dom hem med pizzza.

Idag var oscars sista jobbdag, jiho!!


torsdag

Det går inte att ladda upp bilder! Jag som har några roliga att visa, men visstvisst.
Jag är iaf ledig nu & börjar på söndag igen, jag har också blivit tillfrågad att kanske hoppa in och hjälpa till i servisen! Yees, det vill jag verkligen. Roligt att jobba MED michelle. Idag har jag solat lite, rensat våran pool, klippt lite gräs, handlat med mamma & ätit mig upp några kilon, mums på det!

En rolig grej som hände imorse klockan kvart i sju ungefär.. oscar skulle iväg till jobbet och satt och åt frukost & jag gick ner för att gå på toa, då ser jag honom sitta och äta fil & flingor med kniv & gaffel! Haha, inte riktigt vaken kanske?
Nu ska jag tvinga oscar att sova så att han kanske äter med sked imorgon, godnatt!

solen?

Regn regn regn, om solen bara kunde stanna..

Just nu sitter jag framför tvn med min dator, en skål chillinötter och ett glas cola, mittemot mig sitter oscar med sin dator, en skål chillinötter och ett glas cola. Neerds! Eller han iaf, som spelar. Jag är bara soft och chillar på internet.. Fattar inte vad han gör uppe, han börjar SJU imorgon, 07.00. & jag halv tolv, jätteskönt.

Wuhu, vem kommer to the island soon?

 
fotograf: Lovisa "loly" Lillänger

söndag

Nu har jag snart varit själv en vecka, mam & pap kommer på tisdag eller onsdag. Själv har jag iof inte varit, oscar är numera inflyttad. Igår var det fest i det bästa neighborhoodet, hos maja. Det var pretty fun, lite små drama här & där som gör det ännu roligare också. Idag suger vädret & det är söndag, då gör det ingenting att jag inte gör nånting. Jag vet inte riktigt vad jag och oscar ska äta idag bara.. orkar inte handla!
Nu ska jag väcka oscar, dra av täcket är alltid populärt.


tisdag

Jag är trött, fick lön idag. Tack! 

FIck bilder av vix nyss från sandön, klassresa på sandön.. inte igen!

  

Vems dag är det imorgon?


RSS 2.0