NEW YEAR.

Jag behövde stockholm och jag tror att stockholm behövde mig också. Gotland är bara drama, drama, drama. Ikväll glömmer vi allt och börjar om på nytt, ny inställning och nya mål. Jag känner mig jävligt ny alltså. Nu drar jag iväg, ses nästa år!!!!

MMM.

STOCKHOLM NU, HEMMA ONSDAG.

!!!

Nu kommer mich och hämtar mig sen blir det en runda till statoil om vi kommer fram.. soppatorsk? Spontanåkning sitter aldrig fel!

SEG.

Har varit vaken i 3 timmar... det känns sådär, har inte åstadkommit ett skit idag. Jag har julklappar kvar att köpa och slå in, blir intensiv handling imorgon, kul. Nu ska jag duscha, äta något och slå in en julklapp.

UTTRÅKAD? NÄRÅ.

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: harmonisk och trött
Favoritgodis: peezz!!
Är det nåt du absolut inte äter: ketchup. kalla mig störd.
Kläder just nu: trosor, linne
Musik just nu: min lesbiska fru.
Vad sa du senast: hörs imorgon, puss
Sommarplaner: jobba asset av mig!! 
Fisk eller badkruka: jag är som fisken i vattnet
Hur många kuddar sover du med: tre
Favoritväder: sol med lätt vind, perfekt.
Spelar du nåt instrument: jag, musikalisk? nä. 
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: båda faktiskt
Bästa film: the notebook (egentligen menar jag: john tucker must die, mean girls, bring it on...)
Tror på liv på andra planeter: absolut
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: tveksamt.. 
Tror du på mirakel: såklart.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3st, två tjejer, en kille
Bio eller promenad: bio
Är du kittlig: som fan, men bara om man blir kittlad av en äkta kittlare.
Snarkar du? nej
Stjärntecken? vädur
Rädd för insekter? oja
Äckligaste insekten: alla är äckliga
Största svaghet: grupptrycksmänniska
Det här är jag bra på: sjukt bra på att lyssna faktiskt
Bästa bok? bok? 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
att kunna läsa andras tankar
Vad vill du jobba som? hittade mitt jobb idag, inredare!
Chips, morötter eller godis? chips, mmm 
Skriver du dagbok? nää, men önskar jag gjorde.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? ja, en tatuering.. inte bestämt var.
Stökigt eller välstädat? gillar välstädat men har stökigt.
Gungar du på stolen? aldrig, jag ser framför mig hur jag ramlar och slår upp hela huvudet 
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? hatar höjder (förutom fritt fall)
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? svimmar
Saltar du på maten? JA!
Gillar du att sjunga? ja, men borde nog inte... 
Anser du att du är stark? njae..
Brukar du sola? steker på sommaren
Vad gör du om du får hicka? jag hickar
Röker du? nej
Snusar du? nej
Använder du knark? nej
Har du en besatthet? facebook

QUEEN B.

Jag tror jag nämnt det tidigare, men hon är amazing.
Snygg, vacker och sexig. Är det möjligt?
Hon är den enda jag skulle kunna bli lesbisk för.

CHILL OUT.

Låång dag på stan med mycket häng på team sportia och som avslutades med julia. Nu har jag städat och möblerat om lite här hemma, jag tror fan jag ska bli inredare eller nått alltså, jag är som besatt av att ändra och fixa hela tiden.. bra karriär. Nu ska jag ta en dusch och sen softa framför datorn och en film och frukt. Bra avslut!

DAGENS IDAG.

Snart kommer johanna och hämtar upp mig och kör iväg mot michelle, där blir det en mysfika för skitungen lovisa som lämnar oss för värmen.. Jag vill också svettas, vara brun, bada, dricka fina drinkar och bara vara! Men nej. Dags att fixa det sista, sen blir det också stan med michbabe, ska börja inhandla lite julklappar nu kände jag. Bra tid och så.

DET ÄR SÅ DET LIGGER TILL.

Två ord, bra kväll! Snart kommer michmutta hit, lite mys förväntas av henne. Imorgon blir det byebye-fika för lovisa som sticker till värmen i mexico över jul, fan för dig. Seeeen så måste jag bara säga att jag har panik med stort P, för jag har inte köpt en enda julklapp och det är fyra dagar kvar till julafton..


Ps. 27e åker jag till malli (hon är jävligt bra) och kommer hem 30e.ds.

TYP MIN KVÄLL.

  • tagga
  • duscha
  • tagga
  • äta
  • tagga
  • sms-bomba
  • tagga
  • förflytta mig
  • tagga
  • KÖRA!

LET'S GO.

Avatar var skitbra, jag älskade den och skulle göra typ allt för att få se den i 3D, sjukt coolt. Efter var det lite kluvna åsikter med det slutade med att åka hem, vi sex åkte hem medan resten av gotland gick och och släppte loss. Härligt. Jag är ganska sugen på ikväll alltså, men då är väl alla andra partajare trötta från igår... eller? Får se vad det blir, ska försöka vakna till nu och sen blir det träning med brudarna.

FREEDOM.

Sa jag att jag är ledig i tre veckor nu? Kan vara så att jag missade det.
Jag är ledig nu i alla fall.

JOHANNA PLANET.

GLÖMDE DET VIKTIGASTE!! JOHANNA HAR KÖRKORT!!
HELT SJUKT BRA!! HON ÄR HELT SJUKT BRA!! 

CATCH UP.

Det blev en sleepover at julias igår, efter en kall men ändå mysig kväll så bestämde vi oss vid tre för att ge upp.. (vi pluggar sämst tillsammans, men måste ändå göra det) & jag tog en dusch och sen såg vi reprisen på paradise som vi såg tidigare samma kväll men var tvungna att förstå om det verkligen var sant att andreas åkte ut!! Det var tyvärr det..
Imorse var det liiite brådis, men vi hann till det roligaste lärarspexet genom tiderna, helt klart! Nu kom jag hem från stan efter en runda julklapps-spaning. Förresten så är julia numera en sjukt snygg glasögonorm, ni fattar inte. Nicenicenice! Ikväll blir det bio och efter får vi se vad som händer, jag är öppen för förslag!
NU:maaat!

BOB THE BUILDER.

Fick en satans stick-jävel i foten och julia har nu suttit på golvet som en liten snickare som försöker få ur en felspikad spik i typ en halvtimma. Som den mästersnickare hon är så kom den ur tillslut, tack!

HARD WORK WORK.

Japp, jag hann med allt jag skulle idag plus lite extra inslag som att nästan krocka och nästan bli överbackad av michelle i nerförbacke.. Nu är jag hos julia, har vart det ett tag nu och är helt sjukt speedad efter paradise hotel och vill bara små döda rami lite.. Vi ska skriva klart hinduismen som vi inte har börjat på ännu, det blir att sitta uppe heela natten med kaffe. Dags att sätta igång.

BUSY BUSY ME.

Efter ett dåligt prov och en pushande lärare som vägrade låta mig gå utan ett bra betyg.. vilket slutade i: "maa gaad, jag kan verkligen inte. jag ger upp!" Men nu känns det bra, kursen är slut och jag är "nöjd". Sitter på religion och ska skriva en uppsats om hinduism, inte så upphetsande. Efter det blir det julmys med saffransdotter och efter det.. GRÖT i matsalen, min mage skriker av lycka just nu! Sen labbrapport med jace, sen hem till mich och skriva klart hinduism och sen möte med fotbollen. Kul dag, verkligen.. inte.

-

Dags att sova, imorgon blir en bra dag. Ge mig en bra dag utan en massa seg skit, det hade suttit fint. (låt det gärna inte snöa när jag ska till skolan).
----
man kan inte bara ge och ge och aldrig få någonting tillbaka.
skulle du vilja ha det så?

WHAT A CHANGE.

Sliten tjej som nu har bytt säng,
fått en fungerande lampa, pluggar,
äter och ska nu se paradise.
(lovar att en dusch väntar senare)

BEDTIME.

Jag har inte orkat röra på mig och lampan bredvid sängen la av.. Datorn är det enda som lyser upp min dag just nu. Jag legat i oscars säng i seriöst 20 timmar nu med paus för toaletten, det är fan inte okej. Pappa hämtar upp mig efter jobbet och då ska jag åka hem och förmodligen byta till min säng och mamma ska få ta hand om mig.. det är fortfarande jättesynd om mig. Jag kan inte plugga för lampan är sönder = kan inte läsa något och jag kan inte gå hem för det är alldeles för mycket snö ute och jag har en tung väska. Det finns inget jag kan göra, att sitta här är mitt enda val.

SLOOOW.

Seg dag igår, seg dag idag.. Orkar inte med mera sega dagar, dom dödar mig. På fredag är det slut, ingen mer seg dag, nejnejnej. Igår blev det sängen för hela slanten, med the hills, one tree hill och en massa skit på tv. En bättre kväll alltså, nu ska jag plugga lite och försöka att inte snora ner mig själv och äta något (om jag orkar röra mig).

DROP DEAD SICK.

Jag är helt död, sjuk och död. Jag är sjuk och känner mig död. Det är inte okej, absolut inte. Nu ska jag försöka att plugga lite, det kommer gå åt skogen.. Ikväll blir en sjukis-kväll, synd om mig. Allt ska handla om mig.. typ.

SÅ HÄR KÄNNER JAG MIG IDAG.


LET ME STAY.

Jag har aldrig känt mig segare eller mer sugen på att stanna hemma som idag. Ändå är det något underligt som drar mig dit ändå, förutom cykeln så är det något i mig. Jävligt konstigt det där. Kallare är kallast nu typ, hela jag är en isbit och jag vill inte ens tänka på hur jag kommer känna mig om en kvart på is-cykeln som säkert frusit fast i marken. Nu ska jag äta frulle, det är riktigt bra av mig. Inte min starka sida..

MOVIESTAR? NO.

Har nu hämtat ut biobiljetter till på fredag, avatar, det känns som en cool film. På vår lilla färd så hann jag med att tro att jag hade förstört jacobs dörr, framsida, sen ville vi döda hon i kassan och följa efter en ambulans som försvann ur intet. Efter den fina färden så är det dags för en dusch och sen ska jag se.. kan ni gissa vad jag ska se? Börjar på p.


MIN DAG.


WHITE.

Snoozade ca 10 gånger imorse eller idag.. Bra att veta liksom, att jag kan snooza hur mycket jag vill. Ute är det svinkallt och SNÖ! Inte överdrivet mycket men det är snö, mysig och halt. & jag måste GÅ till skolan, palla. Jag skulle ha tagit körkortet direkt när jag hade chansen och var taggad, nu vill jag pissa på det och aldrig köra bil. Bäst att jag äter något sen går till skolan. Ikväll blir det dödsplugg med julie.
'

LLL.

Är hos emma nu, snartsnart klara med allt.. jag har svikit och gett upp och dom gör sista jobbet, tack! Jag har hittat min soulmate när det gäller PH!! Emma är lika besatt och insatt som jag är av paradise hotel, känns bra att ha någon att prata ut med efter avsnitten.. Nu ska jag kolla om dom behöver min kunniga hjälp.
'
Otroligt vacker lucia.

EFFEKTIV.

Vaken, diskat, städat, bäddat, men inte ätit.... det finns INGEN MAT! Det är nu jag verkligen börjar sakna mamma och pappa, två timmar kvar sen får jag mat igen. Jag ska ta mig ut på en promenad till team sportia för en pratis med julia och sen blir det lucia i domkyrkan! Innan allt ska jag försöka få ur oscar ur sängen. Jag är jävligt seg idag. Han också.

IT STARTED.

Sjukt skönt kväll, helt sjukt. Efter att jag hade dragit ner medelåldern på wisby strand enormt så drog jag vidare till gute och körde med mina tjejer. Bra kväll, bra folk, bra allt helt enkelt. Jag mår bra nu, jag gör verkligen det. Jag väntar bara tills alla ska dra härifrån och sen ska jag slänga mig i sängen och sova så länge jag bara kan imorgon.. så länge jag vill. Nu ska jag dricka mera vatten och chilla. Godnatt. Nu kommer rita.

LET'S GET IT STARTED.

Nu åker vi, ses i dimman?

BACK AGAIN.

Har inte varit hemma sen i torsdags, dålig update.. Igår blev det en heldag med julia, hon är väldigt bra, sjukt bra faktiskt. & jag är nyss hemkommen från johanna och en supermysig julfika med allt gott som finns typ, och finfina tjejer. Nu ska jag slänga mig i duschen och börja fixa lite inför ikväll, det blir sos gute galan på wisby strand och sen förhoppningsvis utgång med dom andra. Får se vad jag orkar men kul som fan ska jag ha i alla fall!
Duschen.

ÄR DU EN AV DOM?


KÄRLEK ÄR ETT FINT ORD.

Jag har en man, en riktigt fin man.
Jag tror jag kan kalla honom man..
Han är lång, har hår lite här och var,
stark, och han är förbi berg-och-dalbane-rösten,
är man man då?
Han är mogen, oftast mogen,
tillräckligt mogen för mig.
Han säger att han älskar mig,
och jag tror honom.
Det borde vara sant,
han gjorde ju faktiskt frukost till mig imorse.
Han får mig att känna mig levande.
Jag vet att det här är riktig kärlek.
På riktigt.

GET A GRIP.

Det blev projektplanering hos vix istället, nära och bra.. mysigt att prata av sig och bara vara lite. Hon är fin hon. Jag fick även inspiration att ta tag i mig själv och satsa, så nu jävlar. Men nu ska jag ta mig lite mat och läsa lite skvaller och invänta brudarna. Min sidbena och jag var ett tag sen..

LADIES.

Idag blir det projektarbete, förmodligen på något fik nånstans med mina projje-tjejer. Ikväll blir det naturplugg, förmodligen hemma hos någon med mina natte-tjejer. Idag är det tjejernas dag. Kanske att det blir lite influenser av kille senare... Nu ska jag klä på mig, äta något, vänta på att någon ska ringa mig, klä på mig ytterkläder, börja gå. Gå, inte cykla.


-

Långa, jävligt långa dagar som aldrig verka vilja ta slut. Nu har jag sett ikapp mig på paradise hotel och sängen väntar. Den här veckan är rolig och jobbig, jag återkommer med bättre update.
Han är så fin. Och bra, nej.. bäst!

OKLART.

Jag sover sittandes. Godnatt.

LOVISA LILLÄNGER.

Sen natt, sen morgon, sen kväll och ny sen natt.

KORT.

Sjukt bra kväll. Väldigt trött nu. Ska plugga med godis.
med mich och emma.

CRAZY.


GET IT ON.

Julia kom hit förut och det första hon fick göra var att skala mandlar.. schysst av mamma. Efter lite matlagning och skalande så har vi inte åstadkommit så mycket, mest fint skitsnack. Nu har jag stressat mig iordning och ska försöka hitta något att äta i mitt ensamma hem.. (familjen är på julbord utan mig, tack..) annars får det bli donken innan jag och julia drar vidare till martina. Jag är så sjukligt taggad på ikväll, nu jävlar.

AMAZING.

Beyoncé - Ave Maria


CHILL OUT.

Allt är så bra, jag har hunnit med det mesta idag. Städat, ätit, myst och tagit det lugnt. Oggisonfire kom hit med thai och sushi förut, bra timing till idol och allt. Nu lämnade han mig för en stund sen och skulle ut och "chilla på krogen" och jag ska sova. Perfekt vila-upp-sig dag, för imorgon ska vi go nuts!

ABSOLUT.

Lååång dag med mycket filmande och mycket mycket flippande, jag gillare. Ändå är det mycket filmande och flippande kvar tills vi kan slappna av... Vårt lilla sexual healing spel kommer kicka asss! Dags att fixa, hej!
'

FREEEEZING.

Ojojoj, superkallt ute. & halt, hör jag inte av mig under dagen ligger jag på sjukan.
Det här hade inte suttit fel nu nej..


FUCK RULLSTENSÅS.

Paus med paradise hotel, perfekt.

MM-M-MMMAGNUM.


MELISSA HORN.

'
Älskar älskar henne. Lyssna. På allt hon har.

NEJ.

Hungrig. Som fan.
Åker nu. Mörkt ute.
Jag vill inte. Orkar inte.
Okejdå, måste väl offra mig.

SWEET DREAMS.

Det går inte att försöka sjunga en godnatt saga för en tre-åring, vad jag än sjöng så var han tvungen att tillägga: "nej, såhär sjunger man...." eller "joel är snabbare än så, jag är ju en superhjälte" och en massa egna och tydligen mycket bättre sånger. Jag försökte i alla fall, kom ihåg det när du är 15 och skitjobbig!
Men nu är du faktiskt helt amazing!

LÅNGA ORD ÄR BRA ORD.

Film film film, en massa filmande och en annan massa skit idag, bra skit alltså. Kom precis hem från en pizza-nacho-scrubs-friends-facebook timme hos john, det var finfint. Nu är jag hemma, ska snart dra mig vidare till lite släkthäng, och den obligatoriska sången med pappa i bilen.

Jag och julia har smidit ofattbart bra planer inför helgen, ojojoj. Ni anar inte. Men till en annan sak, jag vill ha en kamera (mobilkamera) med mig varje dag och lägga in lite roliga bilder här. Hade inte det varit perfekt? Min dator vill inte ha kontakt med min mobil, det suger.. och palla gå runt med en digitalkamera. Jag ska skaffa ny mobil, det får det bli!
Bara för det blir det en gammal bild på min bebis och mig när vi sover.
'

TRÖTTMÄTT.

En riktigt lugn kväll med riktigt god mat och en finfin oscar, muy bien! Jag är fortfarande trött, jag vet inte hur man är pigg längre, skoltröttheten tar över mig!! Nu ska jag i alla fall åka till skolan och filma lite, eller mycket.. vi måste bli klara nu! BRÅTTOM! Det kan ju hända att jag somnar.

ABBA.

Det går inte att ladda upp bilder, synd om er.. annars hade ni fått sett agnetas tvilling, ojojoj så ful jag var idag men hade skitkul. Jag orkar knappt se vad jag skriver, är så trött. Ska sova nu, sen kanske treafest eller vanligt mys. Får se vad som händer, nu ska jag sova.

UPP TILL BEVIS IMORGON.

Blev en sväng till jacob med julia, och martina kom infarande och senare kom john insläntande. Plugg? Sådär.. Skitsnack? Absolut. Hemfärden i martinas bil var något utöver det vanliga och jag kissade nästan på mig när jacob plötsligt blev en blond transa, jag gillare! Imorgon blir en rolig dag, kvällen återstår att se vad som händer! NUU: soooova.
'
p.s.jag älskar mhai.d.s.

RSS 2.0