ledig

Det var jätteskönt att få sova länge idag, fast persiennen förstörde en aning på morgongen & ingen orkade göra nåt åt det. Det blev stan idag men det var inte min köp-dag idag inte, blev en tröja iaf. Ogi köpte två tishor & en luvtröja. Sen köpte vi varsin grej på apoteket... haha.
Ingen träning för mig ikväll, är förkyld. Så jag får väl sitta här och skriva på min engelska uppsats istället. Imorgon ska jag få se michas nya lägenhet, wiie! engelska, here i come!


-

nu ska jag & ogi på stan, eller först hem till mig sen stan!

onsdag

VIKTIGT! micha91 har förlorat sin mobil, den är försvunnen! Antingen har någon brutit sig smidigt in i hennes skåp med en nål eller något att öppna låset med & tagit den (enligt m) eller så la hon den över skåpet medan hon öppnade det & glömde den där = nån annan tog den. Men man vet ju aldrig, vaktis, städerskan & hon som skickar ut allting på tjelvar har lovat att höra av sig om dom hittar den! stackars michelle.


majen

           

 var vi på topp!

godnatt


tired

Det var mysigt att vara ute och äta igår, vi var på joda. Det är samma ägare som har har packhus, tror jag. Jag tog som vanligt en nachostallrik, för att veta att jag verkligen blev mätt & det blev jag verkligen! På vägen hem kom det fram en full man som undrade om han borde klippa sig eller inte, det borde han.
När jag kom hem la jag mig i soffan & sov 1,5 timma sen var jag tvungen att byta om & cykla till södervärn och förlora lite matcher. Vi förlorade två matcher & vann en. Jag snubblade också rakt in i väggen, för ingenting. Det gjorde jätteont och nu kan jag knappt röra mig. Men det var roligt att spela iaf. Jag kom hem runt halv sex & hoppade in i duschen & sen i sängen, somnade runt halv sju & vaknade tolv. Inte mycket till sömn, så gick ner & såg lite tv sen somnade jag och sov till fem. Sen har jag pluggat & hjälpt mamma med en hylla i källaren som ska vara klart tills pappa kommer hem i morgon natt. Min bästa ogiman kommer också imorgon vid tre, jaa!
Stackars michellan har flyttat hela dan och har nu flyttat från boge till gråbo, far away.. det innebär också att jag måste cykla i motvind helt själv till skolan nu!
Förresten så tror jag att jag är lite sjuk, har feber, svettas, ont i halsen & mår inte inte bra helt enkelt. Stackars mig.


fredag

Igår, som alltid så cyklade vi i världens motvind till skolan, asjobbigt! Väl där fick vi reda på att  våra två första lektioner är inställda, har man ändå kommit dit kan man lika gärna ha lektion men vi fick plugga lite istället. Sen var det träning igår också, gick bättre än förra gången iaf. Så inatt är det dags för match. 02.30 första matchen sen är det fler matcher efter. Ikväll ska jag, min mamma & mina två mostrar gå ut & äta på någon mysig restaurang. Efter det måste jag nog hem & sova en liten stund sen upp vid halv ett & cykla till södervärn med micha.

Nu sitter jag & ser på she's the man, har håla men ska åka tillbaka till skolan snart. Jag måste verkligen plugga lite natur efter skolan, har prov på måndag & hinner nog inte så mycket i helgen. Adios amigos!

image26

onsdag

Jag är trött, orkade inte göra mig iordning idag så man kan säga att jag gick upp ur sängen & direkt till skolan, två lektioner sen hem. Ikväll är det extra träning också, det behövs nog. Nu ska jag sova lite, sen plugga.. fun for me!


inget annat.

Pratade med min älskade ogi i telen förut & vi kom fram till att om exakt två veckor har vi varit tillsammns i ett år, underbart.

image25
 
älskar min krulltott.

tråkigt.

Jag är trött trött trött, jag vill bara gå & lägga mig och sova ut! Jag har försökt att lägga mig i tid varje kväll nu, men nånting kommer alltid i vägen. & i helgen blir det inte heller mycket till att sova.. fotbollstime, det ska bli ganska kul faktiskt.
Idag skulle vi haft natur prov, men den blev flyttat till på måndag istället. Tack freddie. & imorgon har jag matteprov, tror jag. Så måste plugga lite på det ikväll. Sen ska jag ju se I huvudet på Gynning också & innan det, Ugly Betty!
Nu sitter jag på mitt rum med tända ljus & fryser, ska gå ner & äta nu.

Igår började jag känna att jag verkligen saknar ogi, come home!

is.

image24

kort

nu kom mamma & pappa hem med mat, matdags!


jag har ingen.. jo, två?

Hade drama för första gången idag, det är ganska soft. Vi lekte bara en massa lekar typ, så kan det gärna fortsätta! Efter draman åkte jag hem, sov lite. Sen hämtade mich & hennes lovely mother görel upp mig och vi fick skjuts till skolan, då vi skulle ha engelska med en vikare.. Ragnfrid, tror jag hennes namn var. Det jobbiga med att vi fick skjuts var att vi var tvunga att hem & då kom min träningsvärk i låren fram, jag som trodde jag för första gången hade stretchat bra, men icke & nu kan jag knappt gå.
Hemma försökte jag göra klart natur frågorna, men det orkades inte. Så det måste jag göra imorgon innan jag ska vara barnvakt, för fyra barn + en hund! Ikväll har jag bara legat i soffan & sett på tv, gilmore girls, oc, that '70s show, sov lite, america's funniest home videos, ugly betty, let's dance & nu morden i midsomer & lite godis.
& ogi kom igår  som tur var, jag är verkligen lycklig med honom.
Jag ska nog sova snart, godnatt. 


det var bra som förut,

Helt sjukt trött är vad jag är! Det här var den jobbigaste träningen nånsin, ingen kunde knappt gå när träningen var slut. Men nu känns det enormt skönt att ha tränat, för nu äter jag & pap godis!
Imorgon ska jag ha drama men har ingen aning om vart, får väl ringa jacob eller nån imorgon. Efter det, håla sen engelska & efter det slutar vi, klockan är då två. Då ska jag sova & plugga.. Sen får vi se vad som händer, förmodligen ingenting. På lördag ska jag vara barnvakt för mina älsklingar, yee!
Nu väntar jag på att min älskade Oscar ska ringa & säga att han kommer hit, hoppas verkligen. Annars ses vi inte förrän om en vecka & lite till..

ps. jag saknar mariellan jättemycket nu faktiskt.

  

sp?

Nu var I huvudet på Gynning slut jag börjar faktiskt tycka att hon är mer & mer okej.
Oscar åker till alperna på fredag och är borta en heeel vecka, inte så värst länge men kommer kännas som en evighet. Plugg och kom hit!!
Sämsta & tråkigaste dan i skolan, slutade halv fyra. Idag tvingade micha med mig på friskis, det var helt okej faktiskt. Ska nog köpa sånt där terminskort. Ska bli snygg till sommaren.. haha.
Imorgon slutar jag tjugo i elva & min dag ska jag ägna åt ogi!
Jag ska sluta bli en kvälls-bloggare! Nu kom pappa hem med massa frukter, yeey. Så ciao.

image19 

ny vecka

Jag borde sova, är egentligen jättetrött men måste se klart en film på tv först.
Ogi är nere & gör mackor, som alltid innan man ska sova.
GODNATT!

brat är bäst!



-

Igår bytte jag från mitt estetiska musik till drama, det känns lite bättre.
Efter skolan åkte jag & fikade med ogg, agnes och kristina. Sen åkte vi hem & ville göra nåt kul, så vi gick på bio, National Treasure, den var sådär. Vi fick inte så bra platser eftersom vi bokade lite sent, så jag kom bredvid den jobbigaste personen som sitter och breder ut sig över hela min stol. Efter åkte vi förbi donken för att kissa & og åt mat, sen hem till mig & sova.
Idag vaknade vi halv ett och gjorde ingenting. Jag skulle plugga & oggi åkte hem, jag pluggade i en kvart typ. & efter ett tag kom malli & juliana förbi. Sen kom vix också för att "hämta en grej".  
Nu ska jag göra nåt, hhej!


true or false?

Nu använder jag mina ipod högtalare för första gången typ, pretty nice. & sitter och tittar på min skabbiga blodblåsa under stortån, nu är den nästan borta!
Jag har precis duschat efter att ha gått i skolan med extremt fett hår, michelle också. Det blev ingen träning idag, det var tydligen ingen av våra tränare som kunde komma, så jag ska åka till oggi men det öser ner regn och jag måste cykla för behöver den imorgon till skolan för oscar bor typ så långt bort man kan komma från säve här i stan.. Pappa är inte hemma, så kan inte skjutsa mig & mamma har inget körkort. Vet inte hur många gånger hon tänkt att ta körkort men aldrig gjort det, livet hade vart så mycket lättare om hon hade ett. 
Imorgon ska jag ha musik för första gången, ska till jacob innan för jag har ingen aning om vart vi ska vara. Inte han heller, haha.
Föresten vill jag göra om min blog, lite snyggare. Just nu har jag ''bubblegum'' som design men jag vet inte hur man gör! Får ta reda på det snart, så blir den nästan lika snygg som michelles.
Nu lyssnar jag på en av mina favorit låtar, James Morrison - The pieces don't fit anymore.



sum.

I måndags kväll började jag & oscar se en film lite väl sent (28 weeks later) vi började sen den runt tolv så filmen slutade halv två & vi somnade inte förrän vid tre. Det går typ inte att sova när man precis sett på tv, det sa dom idag på Oprah, man måste ha minst en timme utan tv innan man somnar. Aja, och jag har inte fått sovit ut ännu, tills nu har jag det, kom hem vid halv elva, åt lite. Sov från elva till halv tre, jätteskönt!
Så kom ogi hit förut, nu har han åkt igen, han skulle övningsköra. Jag vill också övningsköra, men jag har inte gått den där kursen ännu.. Som jag snart ska göra!
Igår fick jag reda på att jag fick musik som estetiskt val, det blir nog kul. Men det kan nog inte bli roligare än vad Michelle fick, dans, woho!


jag är trött.

image14

.

Jag har ont i ryggen & vill ha massage!

siste dan

Igår var vi i min säng hela kvällen, jag skalade apelsiner och satt vid datorn & ogg tog emot apelsinerna och läste sin skolbok. Klockan tre gick vi ner & åt lite mackor, såg tv sen upp och sova! Idag har vi inte gjort nånting, Oscar som skulle upp åtta gick upp vid ett, well done! Sett film & bara slappat, nästan.. Vid fem cyklade ogi hem med mobilen i nacken.
Snart ska jag på träning, michi är sjuk. :( Jag orkar verkligen inte träna, nu efter julen måste jag gått upp asmycket i vikt, så jag kommer inte orka springa heller. Nu ska jag gå ner, adios!


haha


kan man bli seriösare?

mmm,

Igår var jag ju på bio, beemovie, den var sådär bra. Efter gick jag hem till Michellan med Malli, Vix var också där. Vi pratade & åt godis! Det var mys.
Idag vaknade jag klockan två av att Oscars mamma väckte oss & sa att dom har faktiskt redan ätit frukost och lunch! Med det ville hon påpeka att vi sovit lite för länge, haha. Plus att varje dag jag har vaknat den här veckan har jag varit täppt i näsan, lite jobbigt.
Sen cyklade jag hem från og i världens motvind och mina ben är tyvärr inte gjorda för sånt, så jag gick halva vägen. Stannade på bingan också som jag var inne på för första gången nu när dom gjort om, det var finare men dom hade ingen rivsost som jag skulle ha! Så fick köpa en påse zoo istället.
Nu sitter jag i min säng, åt jättegod tacos förut så jag är mätt. Nu ska jag städa mitt rum & malli kommer förbi snart, see you later!

 

slappe

Första dan på lovet jag inte sovit bort, har inte gjort något vettigt heller. Jag och oggi var väldigt sugna att gå på bio men idag orkade ingen av oss, så imorgon 13.30 ska vi se beemovie!
Malli är ju här nu också, så jag tog på mig dom skönaste moonbootsen sen gick jag och mötte malli i iskallt väder. Vi höll på att frysa ihjäl båda två och ville bara in i ett varmt hus! När vi kom hem var det allt utom varmt, så nu sitter jag ensam under hundra filtar med tusen ljus för malli har åkt till Julius.
Varför kom snön nu & inte tidigare?
Jag har redan brutit mitt nyårslöfte..


2008

Dålig bloggare...
Var hos Malli i Tumba city, det var skönt. Vi såg gamla fula inspelningar, "big brother, lås upp dörren!" Hon kommer hit ikväll!!!
Så nu är nyår avklarat också, det var roligt. Först var jag, Mich, Vix & Lov hemma hos Lovvan och åt mat & så. Sen åkte vi till Elias där vi var i en kort stund innan vi gick vidare till Ronja som blev slutstationen. Där var vi hela kvällen, så det blev inget hamnen för oss. Runt tre åkte jag och michelle hem, mötte upp Oscar på vägen sen hem och sova! Jag och ogge sov till fyra nästa dag, det är ganska länge.
Ikväll ska jag och oggi bara softee, godis & film!


RSS 2.0