SÖNDAG.

Det blev en sjukt bra kväll. Snabb sammanfattning: amanda kom hit, vi åkte till oscar, några kom dit, vi gick ner till hamnplan, vi körde, vi gick till max, vi gick till rassmus och kom därifrån vid tre idag med ogi. Nu ska jag duscha, äta, möta amanda på form och sen till crep.

LÖRDAG.

Helt fantastiskt bra kväll igår. Otroligt mysigt och bra början hos john med mat, vin, chips, snack och hundar, sen vidare till wallers, hamnplan, max och till sist rassmus. Kvällen slutade perfekt i sängen med babe. Jag har en så sjukt skön känsla i kroppen, allt är så jävla bra. Bästa pojkvännen, bästa vännerna och just nu bästa humöret. Kvällen kan inte sluta annat än bra. Nu ska jag äta.

KÄNNER NI?

Sitter här med rysningar, tårar och tänker på att jag vill ge dom hus och kläder men framför allt skor. Tänk om man bara kunde trolla lite, lite när det verkligen verkligen var krisfall. Vad fin världen hade varit då.

FREDAG.

Jag GICK till skolan imorse, bil till stan, lunch med jace och john och sen snabb stan och ett par byxor rikare. Nu ska jag skriva lite religion, sova, städa och sen åka till john. Får se vart och hur den här kvällen slutar. Later.

SNABBA PUCKAR.

Jobbet gick bra, speciellt om man jobbar med anna!
Nu är jag hemma, tryckt i mig två våfflor och ska åka till oscar.

TORSDAG.

Hemma igen efter en riktig lyckad dag i stockholm med tjejerna. Vi hann med random-intervjuer, DN, god lunh, fika, shopping och totalt flippande från alla utom mig. Imorse ville jag bara ligga kvar i sängen föralltid och bara sova, men skolan väntade och nu kom jag precis hem från en snabbis på stan med amanda och julia. Skitungen julia åker till gran canaria imorgon och amanda nästa vecka.. jag är inte alls avis, nejnej.
Nu ska jag äta något och sen jobba.

ONSDAG.

Stockholm över dagen, hörs ikväll!

CHARLIE BIT ME.

Till dig, du vet vem du är. LLLL.


-

Heldag i skolan och sen jobb direkt, nu är jag helt slut i huvudet. Datorn får mina ögon att gå i kors och vill bara slänga den i väggen. Men det är den för fin för min lilla bebis. Ikväll ska jag leta fram något att ha på mig imorgon, eftersom vi åker till stockholm över dagen så måste jag upp tidigt som fan och då är jag smart och väljer redan nu så är jag en halvtimma piggare imorgon.

Jag känner mig så jäkla vuxen nu, "kom precis hem från jobbet", hur bra låter inte det liksom? Skola och jobb, sjukt duktigt av mig. Nu ska jag fixa och trixa lite (ni ska bara veta vad som menas med det....) och sen väntar sängen och film.

JULIBABE.

Hon är så fin. Hon är så fin att hon ska få en skitbra dag idag.
Det ska hon verkligen. Grattis älskling!

-

Fick sluta halv åtta ikväll, min rygg behövde det. Roliga arbetskamrater har man i alla fall...... och jag kom nästan upp i 3000 bilar, good job av mig! Imorgon blir det mera jobb och på onsdag åker projektgruppen till stockholm, alltså jag, vic, lov och cec. Om vädret i stockholm kan sluta vara förjävligt så vi kan ta oss upp.

Nu blir det soffan och tv, inget plugg. Verkligen inget plugg. Nu kom pappa hem från mötet med klassen och nu är det mesta bestämt inför studenten och fan vad bra allt känns!! Om 2,5 månader så åker vi till grekland för en sjukt i huvudet bra vecka tillsammans och sen är det hem och bal och studenten. Sen väntar livet.

-

Nu åker jag till jobbet, vi hörs senare ikväll.

HARD WORK WORK.

Har jag ens sagt att jag har fått ett jobb? Julias pappa fixade det på transportstyrelsen där man bara ska sitta och kolla registreringsskyltar dag ut och dag in. Man blir GALEN efter någon timma, fattar inte hur vissa klarar av att jobba 12 timmar. Jag har däremot bra arbetstider, 16-20, ibland tidigare. Idag ska jag in vid halv fyra, själv! Anna fick också jobbet men hon kan inte jobba idag!! Ska jag sitta där själv och titta på alla andra, inte våga röra mig ur stolen, vara törstig, kissnödig och känna mig utstött? Nu börjar jag se bilder i mitt huvud om hur jag sitter där, gråtfärdig, ont i magen, stressad och skickar in fel bilar. Nej, nu äter jag lite nudlar istället och tänker på att jag tjänar pengar.

MÅNDAG.

Vaknade av att telefonen ringde.. Jag hann inte svara men dom lämnade meddelande och det var jobbet som ville att jag skulle komma in lite tidigare, och jag som hade planerat upp min dag så bra. Jag har inte ringt upp ännu, jag har tvingat anna att ringa först och hon kan inte jobba tidigare idag, hon har skola. Och jag vill inte sitta där själv och vara halvt mobbad för att jag är ny, det gillar jag absolut inte. Nu är jag i en jobbig situation tycker jag. Återkommer senare.

MIN ÄLSKADE SHABOOYA.


STUNDER.

Det märks när jag är ensam, då uppdaterar jag som aldrig förr. Typ. Jag städade inte mitt rum, kastade av mig lite fler kläder, papper, pennor och böcker på golvet och nu har jag legat och myst i min säng för mig själv. Jag funderar på att se en film på voddler, men har lovat mig själv att gå upp i tid och städa, extremstäda mitt rum. Jag börjar se om filmen är värd eller inte.
---------------------------------------------------------------------------
Jag skulle kunna göra allt för att sitta och puta med läpparna, ha armen i vädret, slippa extrem utväxt, vara lite lätt solbränd, vara fräsch utan smink och ha solen lysandes på mig. Bara för en stund.
Men inget går. Jag vill inget.

JAG TROR DET ÄR SÅ.

Jag känner mig bra.
Bra bra bra, jag menar bra.
Hur bra kan man känna sig?
Hur älskad kan man känna sig?
Hur älskad är man?
Jag vet inte.
Men jag vet att jag älskar.

SÖNDAG.

Busybusybusy. Torsdagen var lång, riktigt lång med utbildning, jobb och plugg. Jag vet verkligen inget, absolut inget värre än att stressa. Stress får mig på dålig humör och jag får panik, fredagen gav mig panik och ett otaggande humör. Upp tidigt för att duscha, cykla till skolan för prov, äta snabbt, cykla till jobbet, segt som fan, skynda ner på stan, skynda hem, ringa taxi och sen framme hos älsklings lovisa. Då.. efter att ha sett alla taggade och rockade brudar blev jag taggad och kvällen kunde börja på riktigt. Kvällen började grymt och avslutades grymmare.
-
Igår gjorde jag inte ett skit, jag låg i sängen hela dagen. HELA dagen/kvällen/natten. Jag har ont i ryggen och nacken, men är sjukt utvilad. Idag har jag gått i ganska mycket samma mönster som igår, sängsängsäng. En promenad hem och nu ligger jag i min säng, men ska ta tag i mitt rum och städa.

TORSDAG.

Vill ha helg och sömn NU! Men inte nu, för nu måste jag åka till skolan för en heldag.. och efter det så ska jag på utbildning och sen måste jag rååplugga till mitt prov imorgon, så får se om jag hinner in här emellan. Annars tycker jag att ni ska önska mig lycka till och ge mig massa pushande klappar på axlarna. Please.

-

Kan inte det här vara just nu? Brun, fräsch men ofräsch, blond och mycket bättre.

-

Tre timmars filmande och fixande med cec & vic, sen kom hon-som-alltid-ställer-upp-och-räddar-oss med bil och vi fick skjuts. Ett samtal om jobb och ett mail om prov. Bra och dåligt. Typ så jag känner mig just nu. Jag tror det är många som känner så just nu. Hoppas jag, för mig själv. Jag är depp men vet inte varför.

ONSDAG.

Mysa. Jag älskar att mysa. Mysamysamysa. Jag myste så mycket igår med mina babes att jag förträngde att jag skulle plugga på ett prov till idag.. Istället blev det mys gånger 100 med OS, heta diskussioner, kaffe, grönsaker med dipp och choklad. Peeerfekt tisdag. Nu ska jag klä på mig och sen åka till skolan och filma lite. Bättre update blir det.

TISDAG.


MÅNDAG.

Min man. Helt sjukt fin. Verkligen.

SÖNDAG.

Barnkalas, mys med älskling och kvällen slutade hos amanda. Bra lördag.
Idag är det alla hjärtans dag och jag ska plugga lite nu och sen till min babe.
Imorgon är jag ledig, men ska till skolan vid elva för plugg med mandiee. Träning.
Bra information att ha liksom.

LÖRDAG.

Blir upphämtad av johan och julia om fem minuter, träning på hatgråbogympasalen. Just nu springer viggo fram och tillbaka i mitt rum och mumlar och vill föna håret. Han fyllde år igår, så idag blir det lite barnkalas med muffins och godis (inget för mig, ska motstå).
Värt inlägg.

-

En trött och jävligt skön hemmakväll med mamma och viggo, jag är tröttare än någonsin och ska sova nu. Träning imorgon, fan vad bra jag är.

FREDAG.

Like it. like you.

-

Det här är en bra dag, riktigt jävla bra dag. Lovisa är 18, det var spagetti & köttfärssås i matsalen, fotboll på gympan och resan till grekland är bokad. Nu ska kvällen avslutas hos färskingen lovvan_star med massa godsaker och snygga tjejer. Ska göra en philadelphia macka nu och klä på mig. Jag är glad.

SPECIAL TORSDAG.

Grattis älskling, äntligen 18!
Nu är det bara en skitunge kvar.
Det är så här jag älskar oss.

-

SÅ! Lovisa älskar rosa. I en gammal parfymask ligger massa skitsaker som är rosa
som en liten förpresent till min babe..

-

Det blev häng på amalias med mina babes. Letade resor och resor hittades och nu återstår bara att boka och skaffa fram lite cash. Det kommer blir sjukt som fan bra. Efter tre timmar där så gick jag fem meter och upp till seb, en timma senare kom pappa med pizza. Peeerfekt! Mamma kom och vi alla åkte hem. Nu efter att ha skottat snö med fötterna och puttat bil så är jag redo för sängen med voddler och en glass. Hur bra låter inte det? Jättebra, jag vet.
Imorgon är en grym dag.

ONSDAG.

Igår var det min sämsta dag på länge, inget gick som jag ville och allt var bara felfelfel. Idag är jag hemma.. inte så bra det heller. Jag är seg, ska läsa och sen försöka äta. Imorgon är en finfin dag. Det här var ett sämst inlägg från en sämst dag och en sämst alex. Hörs senare.

-

Vi var väldigt fina. Vi.

-

NUDLAR! Nu jäklar ska det ätas nudlar, det vattnas i munnen bara jag tänker på det.

-

Träningen avklarad, sjukt i huvet jobbigt men ändå så jävla sjukt skönt att svettas, bli röd som en tomat och bara vilja dö för stunden. Nu är jag igång!! Ska städa rummet, fixa och dona lite (min grej), duscha, äta apelsin och försööka verkligen försöka läsa boken lite till. Jag känner ett grymt taggnings-humör från min sida just nu, kvällen bådar gott.
typ så känner jag mig.

MÅNDAG.

Promenad, film och japanmix blev det igår istället för boken.. Nu har jag varit vaken i två timmar och vad har jag gjort dom två timmarna..? Jo, läst boken. Inte hela men en bra bit på vägen, nu har jag bara lika långt kvar.. Nu ska jag ta och äta något, byta om och gå mot michelle och träning. Är det här dagen D? Dagen då jag börjar ta tag i allt? Läser boken, börjar träna.. Vi får se om det stämmer, hade ju inte suttit fel.

-

Jag är så jävla arg på mig själv, vafan tänker jag med? Verkar inte som att jag tänker alls, jag sitter här i min säng och chillar, läser elle, ser på tv, läser bloggar, som att jag inte alls har en fet jävla 3 meters hög bredvid mig med plugg. Vad fint att jag kan slappna av och sen bryta ihop om två dagar av att jag har så mycket plugg. Känns verkligen jättejättebra. (bara för att jag nu har "insett" hur jävla dumt det är så tro inte att jag kommer ta tag i det ändå.. inte ikväll i alla fall).

-

Fick skjuts hem av oscar som snart har ett körkort, kanske innan 20? den lata skitungen.. Jag har precis lagat mat (hjälp mamma att röra om pastan) och ska invänta resten av familjen för en fin middag, inte ofta det händer.. Min kväll kommer bestå av tv, bok, dator, säng och vatten. Grym kväll.. det kommer förmodligen att sluta i miljontals sånahär egobilder.

SÖNDAG.

Snabb update.
Torsdag blev det mysig fika med mina fina, michmutt & vic. Prat om allt och inget, planering och mys. (mitt internet fuckade sig)
Fredag blev jag hämtad av min savior amanda och vi åkte till skolan för en lektion, sen åkte vi till stan med joanna och sen fika och julia joinade. Mys på amalias med tre underbaringar. Kvällen blev sjukt bra. Middag med oscar, fira fina tre år tillsammans (heelt sjukt) med mycket mys. Mötte upp julia vid crep. och vidare till hamnplan. Där var alla andra tjejerna och kvällen kunde börja! Bra avslut och död i sängen efter att ha gjort ett arbetstest..(?) jag blev "förstående, lyssnar och hjälper andra". okeeej.
Lördag vaknade jag halv fyra, kände ångesten av att sova bort en hel dag och började desperat väcka oscar. Det blev en sjukt seg dag med sjukt goood tacos och kvällen/natten avslutades hos ett sovande ronjas. Ritsi skjutsade hem oss och sängen har aldrig varit skönare.
Nu sitter jag här och har aldrig varit mer sugen på tacos.. dags att väcka oscar, äta, sen ska jag hem.. plugg väntar. Min mongobok väntar på sängen och skriker "läs mig, jag är skitkass, men läs mig".


TORSDAG.

Seg dag med mongo-väder. Om en kvart är det mat, äääntligen. Vi är till och med så hungriga att lovisa nästan spyr, har ni varit så hungriga nångång? Idag måste jag gå hem från skolan, fan ta vädret om det börjar attack-snöa igen. Nu ska jag skriva lite på mitt extremt tomma cv, jag och mina expert erfarenheter..


-

Pratade med julia och amanda nyss, jag vill också kunna dricka två flaskor vin och sen gå några meter och rakt in på klubben och festa hela natten. Men nej, det får jag inte.. för jag ska sitta på mitt rum och skumläsa över 100 sidor i en skitbok.
Jag känner mig förtvivlad, irriterad och ensam... & ofräsch som få.

-

Jag känner mig själv för bra. Efter ett kapitel så låg och sov som en stock i sängen. Vaknade nyss och har 130 sidor kvar och en annan redovisning.. vad ska jag prioritera? Jag kör på redovisningen. Jag hatar skolan.. Kan ingen bara skicka ett sjukt jävla pushande sms om hur bra jag är och att jag klarar vad som helst..?

-

Nu har rita tvingat mig att stänga av datorn och läsa min hat-bok. Får se hur det går, 150 sidor och miniminitext. Får se om jag somnar eller om vi hörs senare.

-

En lektion avklarad, nu blir det destination LL med vic. Order att gå förbi thaithai innan, hennes ord är våran lag.

ONSDAG.

FRILUFTSDAGEN ÄR INSTÄLLD! jag är glad.

-

Slut. Nu var allt slut och jag har inget jag vill säga om det.

-


-

Nu har jag klarat av två filmer sen jag kom hem, inget mer. Jag bara väntar, jag kan inget annat göra än att vänta.. Hela dan har jag väntat, 1,5 timma kvar. Jag väntar.

TISDAG.

Imorse var jag riktigt duktig och gick till skolan med vic (johanna började nio och kunde inte köra oss..) Det var en bra början på dagen, promenad och skitsnack. Hade en sämst lektion, fick ingen skjuts till ishallen så hela klassen sket i det = håla. Efter det en lektion och sen fick jag skjuts hem. Skulle haft en sista lektion men jag blev "sjuk", väääldigt illamående och var tvungen att åka hem direkt. Så typiskt mig och lovisa att skjuta upp allting och ta det i sista sekunden, skulle haft redovisning idag men om jag är borta så går det ju inte, tadaa. Kanske dags att sätta igång nu lovie?
Nu borde jag verkligen läsa min bok.. men jag känner på mig att det kommer sluta med att jag ligger i soffan med datorn, voddler (har precis fått) och se film.. Nu ska jag äta lite mellis.

NONONO.

Jag blev lite ledsen när jag såg paradise ikväll.. catja och cimon var redan ute och nu har mina två sista hopp också åkt ut.. Jag har hört rykten om vem som vinner, fan om det är sant.
'
Imorgon börjar jag åtta, har en lektion sen blir det ishallen och mongo-skridskor. Sen tillbaka för lektioner, sugdag alltså. Sen blir det väl en massa skitplugg. Jag bara älskar mina vardagar just nu.
'
My man.

OHJA!

Jag fick tag på henneee och hon är på väg hit, jajaja. Oscar hämtar pizza och jag chillar. Som vanligt, jag har ju ingen ork. Ikväll vet ni vad det är på tv som man inte får missa. Paradise. Imorgon är det final, ojoj.

ORK INLÄGG.

Sjukt seg, jag har tappat all min ork. Jag har inte haft ork på flera veckor, vad fan är det om? Jag orkar inte gå runt och vara seg och säga "nej, jag kan inte följa med för jag orkar inte.." Nu är det första februari och mitt nya liv börjar nu! (ja, jag har sagt så 10000 gånger men nu menar jag det! har också sagt det 10000 gånger) Jag ska börja träna fotboll igen och börja på form eller nåt. & så ska jag börja äta liiite nyttigare. Jag åt precis riskakor till frukost.. med philadelphia.. och yoghurt. Det lät nyttigt så då antar jag att det är det. Nu ska jag försöka få tag på en svårfångad lovisa.

RSS 2.0