OVER AND OUT.

Mitt bloggliv är nu över. 
Jag är nöjd. 
Resan var sjukligt bra.
Bilder på face. 
Hej! 

UPDATE FROM RHODOS.

Hello!
Har varit p[ stranden idag, men jag och michelle var tvungna att ga  efter att ha brant oss, fuck alltsa. Men whatever, rott = brunt. Istallet har vi kopt fina armband. Igar sjong vi karaoke med typ pensionarer, det var skitkul och en svensk 50+ are agde oss alla. Helt klart nasta kicki danielsson! Vi har varit pa bar street och partajat, helt sjuk var svenskar och skont folk. Svetten rinner och tiden forsvinner, hors later! PUSS. Mich halsar pussen.

HEAVEN.

Sitter pa ett internet cafe nu med vic & mich, dom andra koper vattenmelon och en massa gott. Har varit pa stranden hela dan, gjort greker glada och svettats i mangder. PERFEKT! Ikvall blir det rhodos city som galler, far se vad det har att erbjuda. Hors igen pa torsdag. LOVE YOU OSCAR.

7/6-14/6.

Dags att försöka sova lite. Hörs om en vecka, kanske tidigare.
Michelle är söt och hon hälsar med massa fnitter. Puss!
Btw, vic såg zlatan utan tröja. Status.

ARLANDA

Sitter på arlanda nu, ska bara vara här i 7,5 timma till... Dom andra sover i faktiskt ovanligt sköna fåtöljer, jag och mich sitter och fördriver tiden här. Fick 1,5 timma för 29 kr, många sidor att besöka. Om 12 timmar är jag på rhodos, på en strand och sover. Låter ganska bra tycker jag! Har ätit sjukt med onyttig mat, och är fett irriterad på mcdonalds tjejen, men mätta är vi i alla fall. Sverige förlorade! På nationaldagen och allt. Hm, bra väl. Ska kolla lite nu, återkommer säkert innan tiden går ut igen. Hej!

(jag älskar oscar)

RHODOS.

Nu lämnar jag denna ö och åker till en annan, lite finare, lite varmare. 
Vi ses  när vi kommer hem, kanske hittar en dator på vägen, vem vet? 
Ha det sjukligt bra här hemma, för det ska vi ha!! 


Tjejerna som alltid tar sina lagfoton.

SJUKT BRA!

Hemma. Sjukt bra kväll, älskar alla i min närhet. Ni är bäst, absolut bäst! Nu ska jag sova, upp tidigt, packa, MÅSTE träffa min oscar & sen, seeeen båten, sen flyg sen rhodos! Sjukligt bra igen, min sista skoldag för terminen är över, nästa gång jag sätter min fot i skolan är jag äldst. Fatta! Sjukt bra igen, nu somnar jag snart på golvet. Sängen nu kommer jag, hörs imorgon! pussien. grattis jaceen och henken.

DET ÄR RÄTT, SÅ RÄTT.

Min sista skoldag imorgon. Känns sjukt jävla bra faktiskt. 
Nu ska jag INTE plugga, äta rabarberpaj & önska att jag var 90a.


= SANT.


WHAT WHAT IN THE BUTT.


FEEL GOOD.

Det blev ingen lur för mig inte, istället städade jag rummet lite och plockade fram kläder till rhooodos. Där mådde jag riktigt bra. Nu blir det till öb med micha, billiga inköp sitter aldrig fel. Hej! 

SLUTKÖRD.

Trött, ska ta en tupplur(?) nu. Hörs om ett tag. 

UPP UPP OCH IVÄG.

Uppe och redo för skolan! Ska äta frukost nu (framsteg) och sen åka till skolan, måste fixa en massa bilder innan redovisningen. Håll regnet borta, i alla fall när jag ska cykla. Snälla? 

Henne ska jag redovisa om...


RELAX, R-R-R-RELAX.

Klar! Efter imorgon, no more i skolan! Börjar åtta slutar nio. Nu ska jag slappna av och sluta stressa, ta en varm dusch och sen hoppa i sängen. Låter riktigt bra tycker jag. Godnatt mina vänner. 

SOMMARSTART!

PÅ LÖRDAG, HEJDÅ GOTLAND. 
PÅ SÖNDAG, HEJ RHODOS! 
JAG ÄR LYCKLIG. MINA TJEJER OCH JAG. 
HUR BRA? SKITBRA! 
Nu, hatplugg.

JOBBIGT LÄGE.

Börjar om 35 minuter, gick upp nyss. Stressad inför matten och orkar inte ha gympa. Det här kommer inte bli en bra dag, sorry. Kläder nästa! 

ALDRIG SLUT?

Ont i rumpan, suttit på samma hårda stol sen jag kom hem idag. & gissa vad jag gjort? PLUGGAT. Ärligt talat så känner jag bara: fuck matte och måla, kan inget av det och jag blir bara mer och mer frustrerad. Snart klar med serieskiten i alla fall, ful men klar. Jag är trött och tjurig, bråka inte med mig. Ska fortsätta plugga..... hej. 



SEND SOMEONE AWAY.


FÖRE TOLV.

Börjar halv tolv idag, ska först på stan med mamma & fixa passet. Sen skolan med typ en lektion? Seeeeen plugghelvetet. Jag längtar.. Dags att klä på mig, later!


Trött tjej som borde sovit mycket längre.

RSS 2.0