KORT OCH GOTT.

Sen jag skrev islam har jag läst två sidor... framsteg. Jag får nog ta och läsa hundrafem gånger så snabbt om jag ska klara provet imorgon, livet är så hårt. Något jag har hunnit med är i alla fall att:
  • ätit god mat
  • läsa igenom alla bloggar
  • sneglat på matteboken och skrattat åt den
  • pratat ett fint samtal med juulia
  • hämtat skor tills imorgon
  • ätit en massa clementiner/mandariner
  • & läst två sidor i hjärpes bok.
Nu jävlar börjar jag igen, i dunderfart!

HONEY HONEY.

Jag gillar måndagar, vet ni varför? För jag får hänga heeela dagen med MICHIMUTTA! Det är något att gilla, kan inte bli bättre faktiskt. Nyss hemkommen från johanna, vi provade ut våra kläder inför imorgon, treadag.. Historia är temat, "historiska" är vi i alla fall. & jäkligt fula! Hoppas alla fattar vilka vi är, jag är stolt över oss faktiskt. Speciellt johanna, hon är något utöver det vanliga imorgon, helt underbart! Jag älskar det.

NU: islam.

YOU KNOW WHAT I WANT.


BED REHAB.

Lovisa var så fin, fin fin fin. Jag missade inte alls hennes första gång, så nu slipper jag åka med ut till roma och vart dom än ska sen. Det var mysigt att stå och trängas med en massa okända människor som sjöng med i låtarna och gungade, jag och michi köpte brända mandlar (som var kalla?!?!) och klubba, satte oss i bilen och började parkerings-fighten. Vem ska ut först?! Efter många viftande händer och mördarblickar så kom vi ut och hem i värmen. Har precis fettat mig med pizza och tänkte helt ärligt typ sova nu, eller snart.
Sjukt trött tjej med sjukt gammal rosa thailand choklad.

UPP UPP OCH IVÄG.

Mina ögon svider typ, jag är så jäkla trött, lite sömn och sitter framför en dator blir inte en bra kombination, allt jag ser på nu är suddigt. Jävligt jobbigt och ändå kan jag inte slita mig härifrån. Michimutta kommer när som helst och då ska jag vara redo att springa in i bilen för att sen leta efter en perfa-parkering, jag är ganska bra på att hitta sånna. Så nu måste jag slita mig härifrån.
Det finns en kille jag tycker väldigt väldigt väldigt mycket om, vi är egentligen raka motsatserna men det är det som drar oss ihop. Plus och minus. (jag är plus). Han är jävligt bra i alla fall. Vi är jävligt bra.
Killen heter Oscar.

FÖRSTA LUCIA DAGEN.

Blev en oväntad sväng hem till oscar i natt och nu är jag hemma igen.
Redo för att sätta igång med mitt liv, duscha, plugga,
ta in julen i hjärtat och sen se på vackra
lovisa sjunga och se fin ut.
Det blir en bra dag.
DET är bra.

CHOCOLATE RAIN.

Home again. Mysig kväll med massa goodis, prat och PH tittande. Jag är fast, går inte att komma ur. (ska nog se lite på hemsidan innan jag sover) & sen så åt jag lite maai också, ovanligt gott faktiskt. Imorgon missar jag min babe när hon gör sitt första lucia-framträdande!! INTE OKEJ. Jag tänker förfölja dig sen, roma, hemse..? vart du än ska! Fick höra dikten förut, känns skönt att lyssna på en lucia som kommer att uttala orden rätt, mig istället för mi.. typ. Nu blir det ppparadise.


YESTERDAY.

Kom till ett tomt hus med flyttkartonger och tre pizzor i handen, väntade in tjejerna sen blev det pizza och prat på golvet ett tag tills huset sen fylldes med en massa härliga människor och festen började. Folk gick ut och in, upp och ner, fram och tillbaka innan vi började i omgångar dra oss ner mot stan. Gute blev min stopp-plats med en sjukt bra timing och amanda, jag och julia gick in tillsammans. Proppat med folk och jag fick en och annan drink för mycket innanför klänningen, men det var sjukt bra drag! & idag ska jag chilla, ska nog ta mig till michelle om en stund för mys med tjejerna.

SOUNDS GOOD!

Ikväll vankas det lite fest, lite pizzamys hos amanda och lite förfestande och sen blir det uut och från ingenstans blev jag sjukt taggad! Ikväll kommer nog bli en bra kväll! Ska ta en dusch, sova och sen köpa med mig pizza. Perfekt. Första stoppet, dusch. Later!

BARA FÖR ETT TAG.

Jag är inne i en svacka, jag har svårt att ta mig ur,
och det finns inte mycket som får mig att vilja ta mig ur heller.
Förutom ni, mina bästa. Ni som förstår mig, ni som lyssnar och ni som bryr er.
Fan vad ni är bra!

LLL. LOVISA LUCIA LILLÄNGER.

LOVISA ÄR LUCIA, SÅ SJUKT BRA. HELT KLART BÄST.
HON HAR ALLT, VERKLIGEN ALLT. DET MÅSTE FIRAS! MED..
matte och natur kanske? ja, varför inte. alltid lika uppfriskande.
Sa du snygg? Sjuukt snygg.

MORNING.

Mörkt när man går upp och mörkt när man åker hem.. när ska jag få se ljuset igen? Jag kan knappt skilja på om det är morgon, dag eller kväll! Nu ska jag åka till skolan och övertyga bengan om att inte ha provet idag utan nästa vecka, annars strejkar jag, på riktigt. Jag vägrar! (julia också!!!)

NIGHTY NIGHT.

Jag ger upp skolan för i kväll och drömmer mig bort till stunder jag älskar.
'

MHM, I LIKE IT.

Jag gillar den bara efter den har spelats i typ en minut, innan suger den som typ alla house låtar.
'

INFORMATIONS INLÄGG.

Mitt liv består av 79351951+5791+35673903+1389025732586579258, BARA en massa 3575971. Det är fan inte kul, jag vill hoppa av matte-skit-c, men kan inte.. har precis dom poängen jag behöver nu. Jag ska klara det, det ska jag verkligen. Inga problem...? Grymt intressant information att ha, jag brukar dela med mig av viktiga saker, jag är en fin person.
-
'
RIKTIGT SUPER VIKTIG INFORMATION!!
Rösta på lovisa till lucia, det är sista dagen idag!! Fixa ett konto på helagotland.se eller skicka sms:

HG(mellanslag)LUCIA09(mellanslag)2 till 72680

Mina ALLA läsare, ni är så många verkligen. Kom igen och rösta.
-
P.s. Logaritmerna kom aldrig så långt som till janne.. tyvärr, jag var för feg. d.s

DÖDA MIG

Min arm suger, vaccinet har förstört min arm och armen förstörde min natt, på grund av vaccinet. Kunde inte sova, svettades, var tvungen att ligga på rygg eller på min andra arm som gjorde att jag var tvungen att sova mot tv som var på och störas av den, jag blir bara kissnödig av att ligga på rygg.. Jag skällde ut oscar x antal gånger för att han hade för högt ljud på tvn, "råkade" röra min arm och för att han tuggade så sjukt högt! Ett sammanbrott senare och en halvt förstående oscar så somnade jag. Det är verkligen synd om mig.

Nu måste jag väcka oscar för jag kan varken klä på eller av mig själv för min arm.. så nu, KLÄDTIME. Sen kill me-matte i 2,5 timmar, får se vart dom där logaritmerna sitter efter lektionen..

LONG TIME NO SEE.

Det var ett jävla bra tag sen jag gick in här, istället har jag sysselsatt mig med alla andra bloggar. Jag vet ALLT som händer mellan dessie & paow, kisse & alla hennes haters, att kenza är en snygg pojk-flicka och att blondinbella inte alls bry sig om sin hy men ändå går och "opererar" den. Jag är bästis med dom alla, dom vet bara inte om det.. än.

Nu är vic inte själv längre, din trogne vän är tillbaka. Får se hur länge det här håller, det brukar vara kul till en början men får se om det återstår om en vecka. Intressant. Det kommer säkert bli en massa photo booth bilder (halvt besatt av mig själv). Nu ska jag fortsätta se mitt älskade desperate.

RSS 2.0