not far

Snart är det helg & den ska njutas, första advent och julmarknad. Åh, nu är det snart jul på riktigt! Jag ska julpynta i helgen också, allt ska upp! Sådär kanske?

really unusual

Poetry slam idag och ojojoj, vad min klass regerar. Sex stycken vidare från den & sen såklart vix & cilla! Hej & hå vad jag ska heja imorgon! Lite mera kroppsspråk bara, martina var den som gjorde några snygga moves i alla fall!

Igår åkte jag ju till oscar och när jag kommer dit har han glömt att säga en liten detalj till mig.. Dom skulle ha middag för 25 pers! & där kom jag nyduschad, osminkad, fula kläder & jättehungrig! Gästerna (som var kristinas arbetskamrater) hade inte kommit ännu när jag kom, men det fanns ett fint drink bord & sen ett långbord. En efter en kom dom indroppandes med barn i högsta hugg. Efter mycket handskakande och fina leenden blev det mat, det var sjukt gott med efterrätt och godis! Vad vi inte riktigt förväntat oss var att vara lite nannysar åt dom söta barnen. Ett barn var lite tjurigt och ville sitta och titta på Tomas tåget och Shaun the Sheep hela jäkla tiden & klippen var typ 1 min långa så man var tvungen att sitta där och trycka på en ny hela tiden & så satt han bredvid och tjatade "den, den vill jag se"! Den andra ungen ville leka med alla agnes alla hundra gosedjur vilket han såklart fick & det var faktiskt ganska roligt.
Nu ska jag fundera på om jag ska gå på min första fotbollsträning på evigheter.. jag tränar om michelle gör det.

tänk som aldrig förr!

Du är allt jag inte är och jag är allt du inte är.
Perfekt.



Fuck vädret, pallar inte snö, slask & ishelvete längre!
Nu ska jag snart åka till oscar & äta mat och plugga, ingen är hemma här och att laga mat är inte min starka sida. Det blev en lång lunch idag i matsalen, pratade om.. allt? Typ. Imorgon är det poetry slam & jag är så nyfiken på att höra alla andras dikter, heja min klass!
Nej, nu ska jag ut i mörkret & vara skiträdd i 15 minuter sen komma i säkerhet.


vi sa.

Jag saknar dig, oss. Jag vet att det alltid kommer att finnas ett vi, det är bara inte som förut.


i will make you

Jag är så trött på att känna den där känslan
som bara förstör och gör mig osäker.
Prata med mig, gör mig säker.


Jag är så sjukt trött på nästan allt.
Igår blev en barnvakts tjugo minuter omvandlat till fyra & en halv timma.. Det gjorde mig ärligt talat ingenting, jag såg bara på film hela tiden med joel. Jag bara älskar att vara där! Min moster & hennes underbara familj, min familj!
Jag är trött, att jag bara vill sova, sova & vakna om två veckor.


there is something

Det sista avsnittet var inte så roligt, men nu är jag ifatt & väntar på att nästa avsnitt ska komma ut! Idag skulle vi egentligen till min morfar som fyller år, men det ville tydligen inte vädret.. & jag som hade gjort mig iordning och allt! Min morfar lät ingen komma för att man kan råka illa ut på vägen (han bor i hemse, så det är ju en bit). & jag har varit hemma & sett klart oth, för det blev det inget av med igår. Vi åkte till mina bästa kusiner & åt godis och spelade spel, jag älskar sånna kvällar. Oscar kom förbi & senare drog fam. bäckström + osc hem.

Nu är jag ändå har sminkat mig och klätt mig så kan jag väl föjla med på hockey i alla fall så jag får utnyttja att jag sminkat mig.. hockeyfantasten.

kind of like it

Underbara vita snö, åh jag bara älskar snön & nu känns det som en riktig vinter. (även om den är en aning för tidig). Det är typ storm ute nu också, bäst att stanna inne..
Oscar var så gullig & laddade ner alla dom senaste avsitten av oth, så snart är jag ifatt dig mich! Igår kom michellan hem mig & oscar hos oscar & vi såg idol med godis & mys. Data-nörden kom fram & två trötta tjejer somnade i soffan till en stor filmduk på väggen. Vi vaknade & fick en kick & skulle vara vakna istället, det resulterade i att vi spelade alfapet! Jag vann över blip-mästaren! & oj vad jag var bra.
Nu ska jag se klart alla oth!

slow down

Det blev en annan dikt, jag är verkligen ingen poet.
Idag kom jag hem la mig i soffan med min dundrande magvärk & somnade till klockan sju, det var jätteskönt vill jag lova. Men jag trodde väl att när jag vaknade skulle magvärken vara bort, men nej. Det hugger i magen, inte en skön känsla.
Provet idag gick väl inge vidare, jag glömde dock be till gudarna innan vilket kan varit därför.. Redan fredag imorgon & tiden bara rinner förbi, snabbare till jul & beeerlin! & det är inte mig emot. Nästa termin kan gå lite långsammare.

Igår skulle jag och oscar hyra film & som vanligt så börjar vi tjaffsa om vilken film vi ska ta, han vill ha en seriös action/drama typ & jag vill ha en kärleks-komedi-drama typ. Stod ett tag och tjaffsade och som vanligt så ger sig oscar och säger: ja, men vi ser din film. Då tycker jag att han var så snäll så då säger jag att vi ska se den han vill och då står vi och tjaffsar om varandras filmer istället. (det blev min film)! Sen var det chipsen.. samma sak, men då fick han välja för jag fick min film. & sen bådas godis, bra uppdelning! Så igår var en fettisdag, får lite ångest efter sånna.
Sjukt onödig info.

det tar aldrig slut

Nu har jag skrivit klart dikten, tror jag.. den är ganska töntig men lite söt. Jag skulle försöka mig på engelska läxan också för att vara riktigt duktig men så blev det inte, däremot har jag gjort min spanska! + i kanten. Ingen vill nog veta att jag satt kvar tre & en halv timma extra i skolan idag med lovisa.. men säger det ändå.
Nu ska jag duscha, sen plugga & sen kommer oscar, det blir bara att hjälpa mig med matten det. Fast nu känns det ganska bra faktiskt, jag kan ju det viktigaste som man ska kunna.. så ett g blir det nog i alla fall!
Ikväll blir det Grey's, hej duschen!

not good, not good at all

Jag såg på ugly betty & dh istället, shame on me! + att jag åt upp en hel popcorn skål = en förpackning. Jag som skulle plugga matte(även fast det verkade vara lite matte där), så nu får det bli rejält med plugg imorgon istället. Jag är riktigt nervös inför det här provet, får ont i magen av att tänka på det.. det är väl inget bra tecken?! nej! Så jag ber till gudarna att det går bra.

Det där med att jag skulle börja träna, dagligen..  det gick det väl sådär med, jag har varit ute & gått typ tre gånger sen jag skrev inlägget om att jag skulle göra det & ätit nyttigare har jag inte heller gjort. Vad ska det bli av mig? Jag kommer bli stor som ett hus om jag inte börjar träna, om man tänker på vad jag äter.  

raindrops

Jag har inte pluggat ett skit, så jag ljuger på facebook.. Nu ska jag göra lite matte, försöka i alla fall.
Idag valde jag fel skor, jacka & öronmuffar.. hela himlen öppnades sig, först släcktes allt lyse & sen ösade det ner för fullt. Inte ett bra avslut på skoldagen så min käre bror som blivit min chaufför numera hämtade mig & min cykel, taack!
Imorgon blir det matte matte matte.. inget annat val.
Gjort om min design igen, jag behöver proffshjälp. Jag blir aldrig nöjd, så om en vecka är det en ny igen.


early

Det blev sovmorgon i alla fall, kunde inte offra den! Nu har jag ätit frukost med anders (o's pap) & ska snart bege mig till skolan för gympa. Jag tror jag åker nu, är fan på andra sidan stan.

keep going

Nu ska jag bege mig till oscar.. inte riktigt vad jag planerat men han har min cykel så det blir att stanna. Blir ingen sovmorgon för mig imorgon :( måste till skolan & göra klart min bok i indesign som jag inte har hemma!
Bilder från cilla från i lördags finns på face!

yesterday

Kom hem till cilla & möttes av ett kök fullt med snygga tjejer, det blev förrätt, varmrätt & efterätt. Allt var jättegott och jättefint! Det blev ett par olika lekar & sen slängdes borden bort & det blev dans för hela slanten! Det kissades i omångar & det målades på armar. Det var riktigt roligt! Det kom även några av det andra könet dit & det dansades dubbelt upp! Vid halv två hade ett par stycken gått, hälften ungefär & resten av oss gick vidare hem till rassmus som bodde typ 10 meter bort. Väl där hade vår party-anda försvunnit & det dröjde inte allt för länge innan vi åkte hem. Det var en riktigt rolig kväll!
Jag klämde mitt finger i en dörr också.. eller michelle klämde den. Det gör lite ont.

the end

Kom hem nu efter en underbar kväll med mycket händelser, mer om det kommer imorgon, "senare idag". Just nu vill jag inget hellre än att oscar ska sova bredvid mig och hålla om mig med sina varma stora starka armar, men det kommer han inte att göra.. inte ikväll i alla fall. godnatt!

party

Nu är allt fixat & klart, cilla är så gullig! min bror med för den delen!
Nu ska jag föna håret & vänta in michellan, vi ska fixa oss lite sen dra till cilla & äta god mat med en hel bunt tjejer. Ska bli så kul. Nu väntar fönen, later!

old and dirty

Den här dagen har varit kaosartad & rolig.. farmor ramlade ur vår soffa(!) fråga inte hur.. men hon skadade benet, höften typ. Det blev direkt till akuten, inget brutet men hon kan inte gå på det & inte heller kunde använda kryckor.. så hon fick stanna på sjukan inatt. När min bror föddes så fick han en vinflaska av hans gudfar (pappas bästa vän) som han la i en låda med halm i som han inte fick öppna förrän han fyllt 20.. idag! Så vi bänder upp den där lådan & öppnar och dricker, kul grej tycker vi att den legat i våran källare i 20år. Mamma tar bort lådan från bordet.. Men nej, det fick hon inte. Nu skulle han lägga i en ny flaska i lådan som min bror inte får öppna förrän han fyller 40 eller gifter sig, haha! Jätterolig idé!
Det har varit fullt hus här hela dagen & nu drog dom 10 sjungande grapparna. Jag har också hunnit med att ramla, skulle komma förbi en stol men fastnade i gardinen & bums.. i mitt fall så gick mitt kina armband sönder, men det går nog att laga. Nu är jag skittrött & funderar på att sova, ska nog prata lite med mich innan. För det har jag ju inte alls gjort ikväll redan? Kan aldrig bli för mycket.
Godnatt!

fredag

Vaknade alldeles försent imorse, sjöng för brorsan och sen raka vägen till skolan. Nu har jag skrivit klart min psykologi och nu ska jag bara lära mig engelska orden. Somnade lite försent igår & vaknade lite för tidigt, ser ut som att jag blivit slagen utan blåtiror.. feta påsar under ögonen, inte så vackert. Ska sova ut imorgon så jag är ready to party på kvällen & hela natten!
Nu ska jag tvinga lovis att gå till caffis, adios mis amigos.


give me more time.

Jag är så arg på mig själv att jag inte har lagt ner mer tid på att skriva den där jäkla psykologin, får ge det lite tid imorgon på timmen då vi skulle ha haft psykologi. Jag & typ 5 till börjar åtta imorgon, medans alla andra i klassen börjar elva eller ett.. fyfan! Jag är så avis just nu, jag skulle verkligen behöva sova ut lite. Men men, det får bli om två veckor istället.. Nu ska jag lägga mig i sängen och träna in spanska ord. Godnatt.

it's all about birthdays

Grattis cecilia, hela 17år!

Nu känns det mesta bra, utom allt jag har tills imorgon.. Men det ska nog ordna sig.
My brother goes 20(!) tomorrow, yeeey! & edda blir 11, viktigt!
Nej, plugg här kommer jag.

absolut

Hur sköna ser inte dom skorna ut att vara? Helt sjuukt sköna!


one slip

Det blev inga äckliga brunabönor till lunch utan vi tog oss till thai thai istället för extremt god mat! Med vi menar jag, mig själv, victoria, cecilia & lovisa! Efter det blev det stan med vix & mich.. presenter & presentpapper köptes. & för att inte glömma mina skor som jag fick efter många om och men, jag älskar dom. Kan lägga upp bild senare. Nu ska jag äta sen ska jag på utv.samtal, med Marika..

hell no!

Ska gå ut & gå (försöka jogga) & sen dra till ogi & duscha i den sköna duschen! see you tomorrow, några i alla fall.

koder hit & dit.

Jag måste gå en kurs för det här med att designa bloggen, för se mina resultat..


nu märkte jag att den nya designen inte ens syns...?

I'm not singing in the rain!

Jävla vädergudar, ta bort regnet! Det behöver inte regna konstant i en vecka typ. Och som vanligt hade jag en skit-motvind till skolan + regn, nej tack! Hur skulle jag kunna ta mig till skolan utan att bli pissblöt & utan att se ut som en svartrockare? Jo, såhär.. Jag & mamma på den briljanta idén att jag kunde ta på mig den röda regn-sas-ponchon...bak&fram, så jag skulle slippa allt regn i ansiktet! Klippte två små hål på varje sida så jag skulle få luft också. Skitbra, tyckte vi. Det låter ju skitbra, eller hur? Men.. jag andades (såklart) & för varje andetag så fick jag in plastponchon i munnen & näsan, vilket resulterade att jag inte fick luft utan typ kvävde mig själv. Hålen blev större & större och mer & mer regn öser in (vilket jag faktiskt inte märker, är ganska inne i att få luft). Kom tillslut fram till skolan & är helt yr och fick lite ont i huvudet.. syrebrist!!!! Kommer in & går till spegeln.. jag ser ut som en svartrockare. Allt smink var borta & min jacka läckte in. Det jag vill säga är regn suger, när man måste vara ute.

my babies.

Så här ser mina muffar ut, malli!








maybe it's over

Då var boksamtalet avklarat & jag var tyst som en mus.. så förberedd var jag visst inte. Vi ser film på engelskan, jippie. Love movies.
Imorgon är det badminton på gympan, nu får du visa vad du går för lovisa (barnet lovisa).. du som äälskar badminton! & då kan jag ju passa på att visa mina skillzz från min pappa.. bäst i sverige dårå.
Idag tog jag på mig mina älskade byxor jag inte använt på väldigt länge, jag fick pressa på dom.. Fick fan nästan blåmärken på höfterna av dom, gylfen gick inte ens att få till. antingen har dom krympt eller så ja, det man inte vill. Därför funderar jag starkt på att gå & och springa eller nåt, men mörkret är ju inte min bästa vän.. så vet inte hur det blir med det.


Jag börjar tvivla, tvivla på mig själv. Det är inte bra.

no party, at all.

Middagen igår var jättemysig & jättegod! Tidigt avslut på kvällen, men jag blev "väckt" av jacob inatt där han sa att det är klassfest ikväll. Då brydde jag mig inte och vad helt otaggad men tänkte att det ändrar nog sig till imorgon.. men nej. Jag är helt otaggad, trött & ja. Så jag är den tråkiga i klassen som alla kan mobba på måndag & göra mig avis om hur kul ni hade det. Haha! Ikväll vill jag göra om min blogg & se oth.. inget mer.
Idag blev det en snabbis på stan med michellan & ogi, köpte ansiktstvätt & provade mina älsklingar. Jag ska ha dom, jag ska böna & be!

Kidding me?

Alltså jag är ju helt borta. Jag har tjatat hela dan om att min smink är borta och att det bara försvann från ingenstans & blablabla. Men det försvann till någonstans.. min garderob. Hur fan har det kommit dit? Aja, jäkla tur att jag köpte nytt förut då. Då har jag smink för två år framåt nu istället. Kommer typ börja möggla eller nåt.
Nej, nu ska jag åka & äta en mysig middag på bolaget. puss.

kvällsmys

Jag tog på mig sköna & varma kläder och begav mig ut i mörket och för att möta upp oscar för en mysig promenad i den kalla kvällen. Blev också bjuden på middag imorgon på bolaget med familjen ekbom-aldrin för ett födelsedagsfirande, trevligt värre. Nu ska vi se klart you, me and dupree som vi aldrig gjorde igår.
Min bror fick hem sina glasögon idag, riktigt snygga faktiskt. Nu har alla i min familj glasögon, utom jag + typ hela min släkt.. vad menas med det? kommer jag bli en glasögonorm?

för snabbt.

Jag gillade dagens dag, den var bra.
Fick tillbaka min cykel idag & den är helt lagad och superbra nu, lagade allting förutom det jag behöver mest.. en ringklocka!! Den är sönder och man behöver verkligen en, förut lät min cykel så mycket att det inte behövdes men nu när den är prima så får jag rulla bakom folk och hoppas att dom hör att jag är där, säga ursäkta eller nåt eller ta en annan väg..
Nu ska jag göra lite psykologi sen äta och sen göra nåt. Promenera kanske. Jag har världens träningsvärk idag förresten från igår när jag tränade lite med vikterna, shit. Bara att fortsätta idag då så kanske den försvinner.

tis.

Kalas, bond & lite valvaka.
Tio blev elva + kläder, x box, guitar hero och en massa onödiga prylar rikare. Min kusin, men det var han värd. Blev en spontanbio med agnes & oscar också, efter en jobbig kassatjej så var filmen sådär. Helt okej, kan inte säga så mycket mer. Det skulle även bli lite valvaka hade vi planerat, tryckt ihop sofforna till en säng med täcke och allt.. det var nog lite för skönt för oss, helt plötsligt sov vi & blev väckta imorse när dom andra skulle till jobbet, då gick vi vidare till sängen.

När jag och oscar låg i sängen och tittade på barnkanalen bröt jag ihop lite smått, för egentligen ingenting (känslosamma jag), men oscar vad där, som alltid. Efter det fick jag en kick och skulle träna mina armar lite med vikter.. åh oj, vad jag behöver träna mina muskler.
Blev inte mycket till plugg idag, börjar få lite ångest över allt jag har.. när ska psykologin vara klar liksom?


changes.

Jag ska verkligen ta tag i mig själv och börja träna, på riktigt! Jag har inte tränat på två månader typ och det kommer inte heller bli av om jag inte börjar nu. Jag har inte vågat väga mig på ett bra tag, det är nog ingen bra idé.. Jag ska börja äta nyttigt & träna, dagligen. Även om det bara blir en promenad, nu jävlar kroppen nu kör vi!


klatsch...

Varit en mysig kväll hos oscar med middag för 12 personer, riktigt god mat & till efterrätt gjorde oscar våfflor, mmm! Sen satte vi oss och såg Mulan och nu har alla gått. Jag är riktigt trött, ska göra mig iordning & lägga mig i sängen, får se om oscar hakar eller om datorn lockar mer...? Godnatt!

-

Min mobilkamera får det konstigt nog att inte se så skitigt ut som det var.. det var skit skitigt!










never again

Var då på ggn (inte gnn) igår, & jag fattar inte att man ens ställer upp att vara med. Det kom fram jättemånga som hade brutit armar, ben, näsor & vrickat saker. Dom får väl skylla sig själva antar jag. Jag kom dit och trodde vi skulle stå och typ ge dom en medalj när dom kommit in i målet.. fel! Vi skulle klippa av deras jäkla transpondrar(?) som oftast satt innanför deras tröjor, vilket betydde att vi fick antingen klippa upp tröjan, tränga sig in under eller klä av dom. Tänk på att det här var i slutet av loppet och att det var väldigt lerigt = vi var likadana när vi gick därifrån.
Mina naglar gick av, jag hade gegga in i stövlarna och på hela mig! Trots det var det ganska roligt faktiskt. Bilder kommer när jag är hemma.
Nu ska jag reta oscar, som sooover.

RSS 2.0