-

Har varit på MBL för första gången i mitt liv, sjukt jobbigt och man känner sig sjukt nöjd efter det passet. Nu har jag svettats för dagen och ska hoppa in i duschen och sen åka till julia för lite middag och mys. Hörs senare!

-

Brukar dom fundera, om det är för sent
Dom andas ut och blundar
Undrar om dom vet.


-

Sova, jag vill bara sova. Snälla låt mig sova. Det får jag inte.
Det här inte inte alls en döende tjej som bara ber om att få lite sömn, SÖMN!

KLAR MED FUCKUPPSATSEN.


-

Det fanns plats på amandas pass, jag och martina kom liiite sent och core är fan mycket jobbigare än det ser ut. Jag var nära på att ge upp och gå ut och köra egen träning, det var så svårt med den där jävla bollen, men jag klarade mig igenom passet. Nu sitter jag här, vill bara skita på fuckreligionen och har precis ätit en sjukt god sallad. Jag har sjuukt mycket kvar att skriva och jag har så ont i mina armar att dom knappt orkar hållas uppe och jag har skrivkramp(!!) Visste inte att man kunde få det på datorn..

-

Dagen började på GA med klassen, hem till john för lite lunchvåfflor, till skolan för seg dag och nu hem och plugga. Sen skulle jag gått på amandas corepass, men vad hände? Jo jag är tydligen avstängd från att boka pass eftersom att jag missade ett förra gången utan att avboka.. Avstängd..? Jahapp, får väl smyga in då.

-

Efter många om och men så blev det alice i underlandet, efter tio minuter var vi där och den kunde börja. Filmen var sådär, den var bra-töntig-dålig typ, jag vill veeerkligen se den i 3D. Det kan ju inte vara annat än coolt. Nu ska vi se klart american idol och sen sova, sova bort ångesten. Ångesten jag känner för det mesta just nu, vad jag än gör eller inte gör.

-

Nu har man sprungit lite i visby, sjukt svettig, sjukt trött och sjukt hungrig. Jag väntar på att duschen ska bli ledig så att jag kan få duscha av mig all svett som börjar torka in och gör att jag fryser som fan.

-

Kom precis hem från ett gymmet med mandi, nu ska jag äta lite och sen blir det löpning med fotbollen. Jag är så sjukt stolt över mig själv, jag vill träna. Däremot skäms jag över mina plugginsatser.. förlåt rite, please don't be mad..?

-

Det blev lite chill hos josef igår och lite tårtfirande för nath. Lite maxi, max och donken och sen var det hem till ronj för chill med katterna, godis, film och rite. BRA kväll. Hemma nu med mandi, sitter i varsin soffa med varsin dator. Bloggar, facebookar och nördar oss. Plugga? Njaee. Förresten, tack för att du visar mitt rätta jag abudi.

Söndag.

Hey Blog and all the rest of ya'll nuthafuckas!

Don't have much to say really. But let me give you an update;
First and foremost  I'm not hungry anymore.

Fan vad Jag satte den här mackan

Fan vad jag satte den här mackan!!!

Sen vill jag bara nämna en annan förändring; jag har bestämt mig för att inte bry mig om vad jag har på mig på min utsida. Seriöst, tänk på det. Är det vad som är viktigt i livet? Om jag kunde omsätta den energi jag lägger ner på mitt yttre på andra saker hade jag förmodligen mått bättre. Därför skall jag, från och med nästa vecka, lyssna på min kropp och klä mig efter vad som är mest bekvämt.


Okej nu vet jag att det här är en aningen paradoxalt men jag dör för dom här:

PIC.


-

Busybusybusy har jag varit dom senaste dagarna och nu är det söndag och allting börjar lugna ner sig igen.. eller inbillar jag mig i alla fall. Fest fest mys mys, plugg och chill har mina dagar bestått av, alltså har dom varit sjukt bra. Minus plugget då. Nu kommer rita och hämtar mig och det blir frippelmys. Förresten.. JAG HAR KÖPT GYMKORT! Hur jävla bra är inte det?!?? SJUKT JÄVLA BRA. & jag har börjat gå på fotbollsträningarna igen, nu är jag igång. Dock missade jag amandas pass idag på form.. hur ska man veta att man ska ställa om klockan? Skitsamma, nu åker jag iväg. Vi hörs senare.

-

Lång jävla dag. Skola, prov, donken, stan, jobb, musikal och nu hem. För er intresserade så gick nog provet ganska bra ändå och jag har idag ätit mitt sista donkenmål på vääldigt länge. Nu ska jag fixa lite, ringa jules och sen soove. Imorgon blir det samma visa igen..

-

Upp till skolan åtta imorgon, prov vid elva.. jag behöver alltså mer tid att plugga, alltså jag kan inget på det jag ska kunna, alltså måste jag fråga dom andra imorgon om typ allt. Jag är jävligt trött nu, ska trycka ner ogi i sängen och kramas lite innan bara. Btw, jag ser ut som en stor jäkla man på bilden i förra inlägget.

-

Nu är oscar på körskola och jag dör i hans säng av för mycket plugg och allt jag vill är bara att få klicka hem fina kläder, sätta mig på ett plan och åka till varmare håll, se på desperate housewives, äta jättejättegod mat, massa piggelin och bara göra vad fan jag vill. Men det får jag inte, så jag fortsätter plugga.

-

Geografi, ointressant och sjukt onödigt att kunna om jag inte bryr mig ett piss om vädret och varför det är så varmt på vissa ställen i världen och inte.
Vem bryr sig??? Absolut inte jag i alla fall.

TISDAG.

Ny dag nya saker att ta tag i, först är det skolan och geografin. Here we come mina kära vindar.

-

Skola, jobbat, trampat i hundbajs, klippt en snygg frilla på oscar (jag fick helt fria händer), gjort lite sit-ups, sett en finfin film som alla borde se, adam & imorgon är jag ledig, bra dag som bara fortsätter.

-

Tre år av allt. Tårar, skratt, hat, kärlek och total lycka. Tre år som fortstätter.

LADY BEY.


YESTERDAY.

Kamerabilder lånade av my lovelovis.

-

Nu åker jag till julia, amanda är där och vi ska förfixa lite för ikväll.
Jag är sjukligt taggad, lite stress gör mig taggad som fan.
Hörs kanske lite senare, PUSS!

-

Nu blir det stan med mam & viggo en snabbis sen möter jag upp amanda för lite schysst häng sådär på en lördag förmiddag. Ikväll kommer bli så bra, mat, vin, tjejerna och sen taggar vi till.

-

Aldrig aldrig aldrig mera skog, öde marker, mörker, lämnade hus och massa skit. Jag klarar inte sånt, jag fick panik. Ren panik. Och ja... jag fällde en tår eller två i ren förtvivlan över att alla skulle gå ut i skogen och lämna kvar mig ensam, rädd och skräckslagen vid bilen. Jag överlevde och nu är jag hemma, imorgon väntar en superdag.

-

Ändrade planer, ingen film och gottis utan en nattlig roadtrip.

-

Nu är julie och jace påväg hit med film och gottis, jag har desperat försökt ringa oscar hela kvällen men utan framgång.. Hoppas han lever. Jag såg precis klart alla glamourama avsnitt, jag vill ha fleeer! Jag ska nog se bella&tyra show nu, missade halva igår.. Jag älskar webbtv.

-

Det har varit så jäkla mycket prat om framtiden och vad man vill göra, vart och vad man ska plugga och vad man vill bli, så jag har börjat tänka lite.. och om jag ser på mina bra egenskaper och sådär så passar jag som psykolog, inredare och skolfröken, haha. Det är vad jag själv tycker, kanske inget som jag vill bli men jag skulle nog vart en sjukt bra psykolog faktiskt. Lyssna, komma med konstiga frågor om sig själv och bara sitta och nicka. Jag ska nog göra nåt test och kolla vad jag passar som.

-


ON THE WING.


-

Jag har en så jävla bra känsla i kroppen, allt känns så jävla bra.
Hur jävla bra är inte det? Det är sjukt bra.



TORSDAG.

Försov mig.. igen. Ska skriva en sjukt tråkigt religionsuppsats som jag bara vill dö på. Bollspel på gympan och sen jobb till åtta. Talk later.

DAGENS IDAG.

Allt filmande är klart, skönt som fan. Jobbat klart för ikväll, skönt som fan.
Skrivit klart uppsatsen till imorgon, skönt som fan. Nu är jag trött som fan.
Jag ska nog gå och sova som fan snart alltså. Här är min dag i lite bilder.

ONSDAG.

Försov mig.. och jag tycker så jävla jävla jävla synd om julia. HELA uppsatsen försvann inatt.....

-

Uppsatsen är klar, oscar lagar mat och jag ska sova. Sova sex timmar och sen väntar en varm, varm dusch imorgon innan en kort dag i skolan med debatt och utvecklingssamtal väntar.

LOVE BODY BUTTER.


-

Jag ser aldrig på tv hemma, kanske ibland innan jag somnar men när jag är hos oscar är tv det ända jag ser på typ. Jag har legat i sängen sen klockan sex med datorn i knät och pluggat, tv, pluggat, tv, facebook, tv, plugg. Alltså går plugget frippelt så segt som det skulle gjort om jag inte haft en tv. Tvn är halva mitt liv just nu, framför allt på tisdagar.

SA DU GRYMT?

Värsta brabraiga promenaden får vänta lite, för nu är jag i ett grymt flow här. Min svenska uppsats bara fylls på med grymma ord. Typ. Jag tänker köra lite grym hopp-träning hos oscar sen istället, cykelturen dit måste väl ge nåt också?
Tillbaka till mitt grymma flow.

-

Jag är värd en fin promenad i solen,  ska hitta ipoden, jogginskorna(?!)
och andra kläder, sen är jag redo för en brabra promenad. Helt klart.

-

Vakna med the voice. Tyra och blondinbella är med, kan ju inte missa.

TISDAG.

Heldag i skolan. Plugg. Dö.

LITE KÄR.


-

Då har jag alltså klippt mig. Först ville jag gråta, skickade sorg-sms över mitt hår
och nu har jag insett att det knappt är någon skillnad.
Dramatik gör livet lite roligare.

MÅNDAG.

Klippning nästa.

GOOD JOB.


Haha, kolla mitt cp-finger som säger "OMG, kollaaaa på dom".


SÖNDAG.

Stört stressig dag igår, men med sjukt bra resultat. Mysig schlagermiddag på joda med girlsen och schlagerfanatikern, sen vidare hem för lite "singstar och mys", trodde lovisa.. "lovisa, gå in och sätt på tvn" och SURPRISE så var alla hennes kompisar där och förfesten kunde börja. Kvällen var stundtals riktigt bra och kvällen avslutades som på ett numera ganska vanligt sätt hos rassmus. Med mongona. NU blir det plugg, söndagsplugg suger.

LÖRDAG.

Uppe och redo för en snabbvisist på stan
och sen vidare på popgiss, sen vidare för lite.....hemgligstämplat..
Och sen till shell-macken för lite häng och seeeeeeen får ni veta resten imorgon.
Återkommer senare med ickehemlig uppdatering. Det här kommer bli en grymt bra dag-kväll-natt.


Hennes dag idag. Igen..


-

Nu har jag precis sett första avsnittet av bella&tyra show, det är väl lite töntigt men so what? Jag gillar det. Sängen väntar.


-

Igår var en jävligt rolig kväll, ha ha alla ni som inte gick.
Idag har jag sovit, jobbat, ätit, sovit, film, slappande.
Imorgon blir det popgiss, fixande och surprise.


!!!!!!!1

Jobbet gick bra, nu sitter jag hemma hos martina och myser med lite vin och mojitos. Snart ska vi gå vidare till hamnplan och köra all in. Jag älskar mina fina tjejer, sjukt mycket verkligen. Nu kissar jag på mig, hörs imorgon.

TORSDAG.

Torsdag, treadag och tagg.
Efter skolan direkt till jobb och sen grym förfest med tjejerna.

-

Jag är depp, arg, sur, ledsen, värdelös, dum, knäpp
och så jävla dålig på att prioritera skolhelvetet.
Jag orkar inte ge upp mera, bara lite kvar.


-

Skulle ta en liten powernap på typ 20 min.. det blev istället en sovstund på typ 1,5 timma. Såg också att jag har skickat sms till julia mitt i allt utan att jag kommer ihåg det, det handlade i alla fall om hur trött jag var. Det kändes nog bra att dela med mig av hur jobbigt det kändes att vara så trött.


-

Friluftsdagen avklarad, 2,5 km skidåkning och jag känner mig nöjd! Ingen vurpa på hela vägen, sjukt bra åkt och jag var på topp! Men när jag står still och ska åka och lämna skidorna.. ramlar jag, rakt ner på rumpan, sjukt hårt. Just då gjorde det inte så ont, det är nu smärtan kommer och jag inväntar mina blåmärken. Jag väntar tillsammans med min geografibok och en flaska vatten.

THEY CALL ME...

Den här låten fick mig att bli förvånande taggad på en sämst dag
med friluftsliv och skidor i plaskande snö och typ plusgrader.. Bra skiddag.

ONSDAG.

Försov mig lite, börjar om en timma.. Det kommer jag aldrig hinna om jag ska, fixa mig, klä på mig, äta nåt och GÅ till skolan.. njae, så jag ska till tandläkaren. Jag måste sluta ljuga, jag är skolmyto. Ikväll måste jag plugga tills jag dör typ och imorgon är det treafest och jobb.. liiite jobbigt, men det ska nog gå.

-

Har precis sett klart dating in the dark och glamourama på internet och jag är nu redo att sova. Funderar starkt på att försova mig lite imorgon.. det skulle sitta ganska så bra faktiskt. Godnatt.

OKEY..

Världens stoltaste unge är nu fyra år.. Joel, den söta, underbara, charmiga och bästa, men what's up med grejen om att tjejer inte kan nånting? Han är fyra år!!

A: Ska vi gå upp och leka?
J: Mmm, jag kaaaanske har en flick-leksak på vinden..
A: Men jag kan leka med bilarna annars.
J: (Överlägset hånskratt) nej, det kan du inte..
'
(en tävling på tv, en tjej mot en kille)
'
J: Heja killen!
A: Näh, heja tjejen.
J: Neje, tjejen kan inte vinna.

pic.

Hat-älskar den här bilden.


TISDAG.

Försov mig till skolan, men det har ändå blivit en förvånande bra dag. Kommit på en bra treadags outfit med tjejerna, bokstaven S.. Så varför inte spice girls? Perfekt. Slutar om en halvtimma och då blir det direkt till jobbet och äntligen är bransi med mig igen, slutar åtta och då blir det direkt till moster och fira joel som är så sjukt stor. FFFYRA år, tiden går allt för fort... & vi räknade ut att det är ca 8 veckor kvar i skolan, skolveckor. Sjukt. Back to school.


WORK.

Jobbet gick snabbt och smärtfritt. Nästan. Jag är så jävla snorig, helt jävla sjukt att det aldrig slutar. Jag sitter i 20 minuter max utan ett helvete med snor. Jag känner hur det kommer rinna ur näsan och droppa ner på tangentbordet och fastna överallt och vara äckligt grönt, när den känslan kommer får jag gå in på toa och snyta ut ca fem kg snor och någon enstaka hjärncell och i hopp om att dom utanför inte tror att hela hjärnan snyts ut. Jag går tillbaka ut och sätter mig igen och samma procedur börjar om. En sak som var bra var ju att jag slapp gå hem.. Nu åker jag till oscar för lite special-sushi, och ett måste ikväll är ju svenska hollywoodfruar klockan nio.

Nästan fyra år gammal bild och
jag är snyggare där än vad jag
vart på länge.. Sidbena?

BAD HABIT.

Jag har ätit, duschat, ska jobba och sova.. något jag glömt? Hm.. plugga! När fan ska jag hinna med det? Jag är ju fullt uppe i att tjäna pengar, äta och duscha.. Inte tid att tänka på det just nu, jobb till åtta. Later.

MÅNDAG.

Nu blir det att plugga, äta, duscha, jobba och sova. Min extremt roliga dag.
Om det här ändå var jag idag, då hade det varit en extremt rolig dag, utan ironi.

SUNDAYS.

Nu kommer julia och jacob hit för lite sent söndagsmys. & oscar kommer när han kommer. Det här har varit en riktigt bra söndag, familjemys med middag, film, godis och quadrapop. Helt perfekt faktiskt, och det bara fortsätter.

MAKE ME.

Ätit godaste middagen på länge. Ville dela med mig av det.
Sen ville jag också säga att jag vill vara brun igen,
dock klarar jag mig utan ett bröst i armhålan.

STUCK.

Hallå, vem är helt borta? Jag. Jag läste på 5an och 3ans tvlista samtidigt (jag är ju bara så himla galen) och missade helt att cougar town är direkt efter grey's anatomy, tvn slår nästan datorn idag.

OHJA.

Reprisernas dag, i love it! Nu har jag precis sett dating in the dark, ska se desperate housewives nu, sen blir det tough love. Men NÄR går reprisen på cougar town??? Sen är jag back in the game, nu börjar DH.

SÖNDAG.

Jag är hemma i mitt hus för första gången på en vecka, det känns riktigt skönt. Oscar sover, mam & pap är på utflykt, solen skiner på tv så jag ser ingenting, victoria är hemma, julia kom hem inatt och michelle idag, är det här en bra dag? Jag tror det. Förutom att jag har ton med plugg.. Meen, det skiter jag i idag, som alla andra dagar. Igår var en mysig kväll, en cola på crep, en öl på wallers och sen hamnplan, nyktrare utgång har aldrig skådats. Men det var riktigt roligt att se alla fylledjur som dansar som om det vore ett aerobic-pass, som hånglar upp vem som helst, som inte kan gå själva och alla som släpper loss som fan. Det var riktigt roligt att se.
--
Mitt enda ansikstuttryck igår.

-

Kvällen var oplanerad, rita och ronja hämtade upp mig i stora bilen utan bensin.. vi åkte ut till rita, bytte bil, åkte till ronjas moster och hängde lite. Sen hem till rita igen för lite köks häng med popcorn, ananas och saft. Rita packade, vi andra kolla balklänningar och pratade irak. Seeeen åkte vi in till stan och till rassmus, där vi spelade spel, såg film och somnade (som vanligt). Jag och oscar gick hem och sov vid sex.

OPLANERAD.

Riktigt bra dag har det inte varit i alla fall. Ingen dålig dag heller, men fan inte speciellt bra. Jag är rastlös och mobillös, får se hur kvällen slutar.

FREDAG.

Idag ska bli en bra dag, snälla ge mig en riktigt riktigt bra dag. Det var längesen jag hade en dag utan ångest, utan bekymmer och utan att bara vara. Idag blir en dag att bara vara och inte tänka (förmodligen inte, men man kan ju hoppas).. Ikväll vill jag ha mysheter, dom flesta vill nog partaja, om det blir så, så kör jag nog nyktert.. så låter det nu i alla fall. Sen vill jag ha tillbaka min mobil också!

-

Säng säng säng, sova sova sova, säng säng säng.

TORSDAG.

Igår blev det mys hos ronja med tjejerna, jag älskar det och dom. Sen blev det en onödig tur till wallers och sen tillbaka till ronja och då var vi ca 10 st till, men bra var det. Kvällen avslutades hos rassmus. Idag vaknade jag och oscar halv fem..... DET var inte riktigt okej, jag har glömt min mobil hos ronja, försov mig till jobbet och hade ingen mobil att ringa och säga att jag är sjuk heller.. bra jobbat av mig. Den här dagen suger, tryckt i mig en pizza nu och vill bara dö. Ska kolla läget med brudarna lite.

-

Lite dammsugning = mindre katthår och kattsandspluppar från bajslådan överallt. Nu väntar jag in jacob och sen blir det lite mat/frukost chill i oscars nystädade kök. Sen måste jag lämna tillbaka mina jävla byxor, för den fattiglapp jag är just nu har inte råd att ha kvar dom... Ikväll får jag träffa mina älsklingstjejer igen.

ONSDAG.

Tänk er om snön inte hade varit där...
---
Vaken, sjukanmäld till jobbet och redo för en toppendag. Jag börjar den här dagen med att dammsuga och städa lite hos oscar.. Men, varför hos oscar och inte mitt rum som är i desperat behov av en dammsugare? Jo, för att han är ensam hemma, och oscar och ett större utrymme än sitt rum funkar inte riktigt som det ska. Så nu när han sover tar jag tag i det här. (typ bästa flickvännen ever). Sen måste jag på stan, lämna tillbaka ett par byxor och inhandla lite smått. Jag ska försöka ragga tag i en snygg svarthårig dam också.

-

Innan jag stressade mig iväg till jobbet så hann jag åka förbi bingan och köpa mentos och dextro energy(?), som var min middag ikväll förresten, alla mentosen försvann direkt men jag vågade inte riktigt äta för många dextro.. För tänk om min kropp skulle få överenergi och att mitt hjärta skulle börja pumpa snabbare än det kan kontrollera och jag får hjärtstillestånd eller hjärtattack... och dör? Typ så var min tanke varje gång jag tog en dextro. Jag lever nu i alla fall och har ätit, så nu tog jag min dextro med gott samvete och ger jag mig ut i hat-vädret!

TISDAG.

Vi gav oss ut till amanda i TC igår i för lite mysigt häng med ost, kex, frukt, chokladbollar och scones. Heelt perfekt. Idag vaknade jag av mobilen som ringde, jobbet ville ha in mig vid tolv.. Upp fort, äta, fixa, cykla i stormen och sitta där i nästan åtta timmar.. Det var inte okej och nu är jag helt död, min mobil är glömd hos oscar och så är jag hungrigare än jag nånsin har varit. Något mer problem? Jo, min rygg.

MÅNDAG.

Bra kväll igår, men nu känner jag att det är nog med alkohol. Pengarna försvinner, tröttheten ökar, kilona stiger... Nu är det nog. Jag ska ta mig till jobbet vid fyra och ikväll får jag se vad som händer, lite brudar sitter ju aldrig fel.

RSS 2.0