obeskrivligt

Jag har absolut inget vettigt att säga, brukar väl kanske inte ha det heller.  Jag hoppar mellan främmande fågel & DH. 

jag vill ha marielle här, jag skulle må bättre. 

willesnille

Spanska.. får skärpa till mig när det gäller det alltså. Annars är allt prima.

Oscar satt så söt utanför mitt skåp & vi åkte direkt och köpte thai! Jag bara älskar det! Ikväll ska vi till födelsedagsbarnet och fira, tårta & massa gott. 



have a heart

Har bloggdesign lektion nu egentligen, men vi blev klara 45min innan dom andra för vi är begåvade barn. Så vi får göra lite vad vi vill, yee!!

Igår var jag och såg mamma mia, äntligen! Förra gången jag skulle se den skulle jag suttit på första raden till vänster, nej tack! Det var jag, mamma & moster petra. & nu vill jag gifta mig i Grekland!! Helt underbart, älskade filmen. Jag satt där & mimade till låtarna och bara log. Ska köpa den.
Nu väntar vi på oscar & att matsalen ska öppna, eller snarare café?

Grattis william!
(gammal bild) han är stor kille nu!


waiting on the world to change

Det blev såklart en sväng på klintemarknad också med farm & farf. Det var trångt och jag köpte bara en massa godis! Jag & min bror konstaterade också att vissa människor inte utvecklas med åren.. kanske varit inlåsta dom senaste 10?

Idag kallade edvin mig hans extra-mamma. Det känns ju bra? hm.. Jag stod & diskade allting i deras kök idag & det var mycket vill jag lova. Det tog en timma att få ett fint kök, nu är det prima ballerina. Vi har skalat morötter och ätit med dipp! Skit gott!

Några bilder tagna precis.





-


don't push it

Var hos jacob igår, hittade mitt nya älskingsgodis.. daimkulor!! Åh, så gott. Sen cyklade jag hem till oscar och vi slocknade tillslut efter ett stort drama med 5 flugor och en katt som dödade och åt dom en efter en i sängen! Vi lånade agnes säng & jag har sovit super och nu gick oscar och edvin iväg på någon klassdag han ska ha. Jag ska hoppa in i duschen sen kommer familjen & hämtar mig och vi åker till klinte till farm & farf.

Jag har aldrig haft fetare hår.. typ, eller mer utväxt.


min kväll!!




solamente

Min första sovmorgon på en fredag, yeey! Det var behövligt & dan är över. Sitter vid min brors mac och jag bara älskar deeeen! vill ha vill ha vill ha! 

Nu ska jag se klart oth, sen måste jag se idolavsnittet från igår, missade det när jag var på arn som faktiskt var riktigt bra! Jag och oscar hade förberett oss väl i alla fall, hade en chips påse, popcorn, två läsk, mentos & klubbor! Det tog nästan slut.. Satt bredvid gulligaste gubben också.

Får se vad som händer ikväll, är ganska trött faktiskt.  




tors

Kom försent till aulan där det var språktimme(?) fick lära mig "jag älskar dig" på kinesiska.
Nu sitter vi och skriver på våran klasstidning om mat, går helt okej. Snart ska  aron & nawar gå och äta på mcdonalds, medan poor me and jacob ska sitta och skriva..

måste börja arbeta innan jacob blir mer irriterad på mig.

tröött

Träning nuu & ikväll måste jag se idol! och läsa min bok och sova tidigt..



onsdag

Det är helt sjukt jobbigt att se en film & sen är man så trött att ögonen inte kan hålla sig öppna, efter halva arn fick jag sitta & spärra upp ögonen och slå mig själv i ansiktet. Men såg hela iaf & nu är det bara bion kvar, har ju två gratisbiljetter.. går den ännu? Bäst att kolla det först kanske.

Ingen sovmorgon för mig imorgon, gråter nästan lite. Jag vet ärligt talat inte vad vi ska göra, vara i aulan. Jag har pratat hela dan som att jag vet, märker imorgon antar jag.

Nu måste jag läsa min bok som jag ska ha läst typ 100 sidor i tills på fredag. Sen träning, orkar inte.


once again

Blev en mysig fika/lunch med micha, pratade om allt & pluggade. Blev lite stan & sen hem till mich och ta det lugnt innan vi skulle på ett möte med a-laget, allt dom sa lät konstigt och jag var så upptagen av min apelsin att jag inte kunde lyssna på mycket faktiskt.

Ikväll ska jag se främmande fågel (min moster är med) & sen se arn.. måste se ettan, för jag har biobiljetter till tvåan, så måste se ettan innan. Oscar har hyr den påvägen hit.

/ab

day off

Har precis ätit frukost själv, hemma hos oscar. Ingen är hemma & jag ska ta och städa lite i hans rum innan jag åker iväg för att fika & plugga med min michellan.

Imorgon kommer sebbaaa hem, weei!


pure

Nu har jag hittat några bilder från lördagen.. jag snodde några av lovisa.











måndag

Ojojoj vad vi vann igår.. 12-1, utklassning.

Idag hade jag absolut min sämsta träning nånsin, ingenting ville gå. Skit frustrerande! Imorgon är det något möte(?) fattade inte riktigt men får väl se, sen är det kanske gym om vi hinner. & jag är inte speciellt sugen på det efter min träningsvärk förra veckan.

Lediga imorgon, väldigt behövligt. Ska bli skönt att få sova ut lite, har inte riktigt haft tid med det. Nu ska jag slita oscar från den andra datorn & se en film!!

Jag har fortfarande inga bra bilder från i lördags, men det är på ingång.



hittade dom här i mobilen från i lördags. Då tyckte vi att vi var jävligt snygga... vi hade ju inte helt fel.


-

Ska iväg & spela match nu, återkommer senare om gårdagen. Hoppas jag kan få några bilder av lovvan som jag kan lägga upp.

önska mig lycka till!

the Night

Vaknade inatt av att en full oscar stod naken i mitt rum.

Jag har ändrat mig, det blir ingen baby spice som jag så gärna velat.. Utan jag ska vara Lara Croft, det känns sådär. Alla kommer vara söta, rosa & gulliga, utom jag som är en actionbrud. En blond Lara Croft... not nice. Men det är bättre än ingenting.

Nu ska jag prova kläder & snart kommer oscar hit, han har med sig thaaai! happy me.


arg gotlänning




if you wannabe my lover


Har suttit i flera timmar & försökt ändra min blogg, jag var faktiskt ganska duktig. (med lite hjälp av papprerna jag fått i skolan) Sen sög jag & jacob fick hoppa in, den är inte fullständig men både jag och jacob blev alltför trötta & vi får fortsätta en annan dag. Den är bättre än innan i alla fall, eller?

Jag har bestämt mig, efter många om & men. Jag ska vara emma i spice girls, baby spice. Hoppas ingen annan är henne nu, isf tänker jag vara snoop dog eller nån annan cool. Men helst bäbis emma.

Nej, imorgon måste jag vara pigg så nu är det dags att sova. Oscar kanske kommer hit & sover om han inte orkar gå hem, mer än välkommen är han! Godnatt alla!

forsure

    
made by: lovvan_star aka Lovisa Lillänger & jaaaag.

oops, i did it a..

Spikat & klart, klassfest på lördag. 90-tals tema, kändisar, skitkul tycker jag! Har nästan skrivit klart engelskan.. som nu har tappat hela poängen och den handlar nu bara om astma, vilket den inte gjorde när Marika läste den. Får se om jag hittar den riktiga imorgon.

Mina roliga dagar i fotbolls världen är över & jag återgår till Bajs-laget imorgon. Micha är förresten en knäpp varelse i min cirkel & där passar hon bra!
Ska se hur det går för oscar och läsandet nu, godnatt.


feed me with love


Träningsvärk x 10000! Gymmade igår.. never again, det var jättejobbigt & idag kan jag knappt gå.. Det gick över pyttelite på träningen förut men verkar vara tillbaka igen, stackars stackars mig!

Idag var det samling i almedalen & foto hela dan, jag var en isbit när vi kom tillbaka till skolan. Hur fan kan det vara så kallt i september?! Jag hade vinterjackan till träningen, det var riktigt skönt! Jag vill att det ska bli riktigt kallt & vinter nu, med en massa snö såklart, mysigt.

Sen ryktas det om klassfest, hos joanna? + tema.. det kan nog bli hejdundrande kul om man vill.
Tröttis jag ska nog go to sleep nu, godnatt.

 
Jag har glömt att visa nörden.


vad vore jag utan dig?


det vill jag inte veta.

 


det flyter på

Jag sitter här i min ensamhet och gråter.. till en film, Glory Road. Jag är en storgråtare när det gäller film, jag har faktiskt gråtit till reklam några gånger. Känslosamma jag.
Tandis idag & jag möttes av en surkärring som tydligen inte ville ha mig där för jag hade hål i tanden?! Sen fick  jag en annan och tillät mig att vara där i alla fall. Jag ska tillbaka två gånger och bedövas & fixa två tänder, men jag hade faktiskt bara ett litet hål. Jag är så bra på att borsta tänderna, det sa faktiskt tandläkaren också!
Måste upp typ astidigt imorgon för jacob & hans mamma hämtar mig vid halv sju typ, ojojoj. Ska bli såååå roligt. Nej, nu måste jag göra mat, sen packa lite.
Puss&kräm

in the way you move

Skolfoto idag.. Jag är 169.5 & jag får sitta i mitten, det går ju inte. en massa kortisar som fick stå? ser ut som en ihopknycklad flaggstång. Fint!

På lördag bär det av mot stockholm till min bästa älskade & enormt saknade malli! Jag, jacob & förmodligen julius blir det som åker. Men innan dess så har jag, engelska läxa, "kunna" en arikel och berätta den i grupp, svenska, två insändare, spanska prov, vara med i radio och gå till tandläkaren. Fullt upp assa. Jag har fått hål i min tand och det gör jätteont & jag hoppas tandläkaren fixar det. 

Jacob.. jag ska till tandis 12.50.


waiting

Insparken igår.. inte nästa år.

Match idag mot När & vi förlorade. Kan varit för att vi var prick ett lag med en utespelare i mål, det var inte ens roligt att spela. Nu är jag hemma och ska göra lite svenska sen åka till oscar. Mina päron kommer hem inatt, skönt! Dom har köpt en lampa till mig, som jag tydligen hade önskat mig? får se hur den ser ut.
Imorgon är det träning med A-laget och det är träning 17.00 men samling 16.30, jag slutar 15.30.. Hur ska jag hinna? hem, äta & cykla till p18. Grattis till mig.
Ska skynda mig nu, så jag kan åka till min älskling.

 såhär kul kommer vi ha det i skolan imorgon.






det är sånt som händer, om man låter det hända.

Trött, det är det bästa jag kan komma med ikväll. Nu ska jag ännu träna på engelska orden, jippie.


update imorgon.


on the go


Lovelovelove media & mitt liv just nu. Allting känns så bra, var riktigt längesen jag kände såhär.

Åt på stan med lovis och vic. Gick också på stan, jag spenderade mer pengar på saker till oscar än till mig själv, han borde vara tacksam. Jag är så sjukt trött & jag sitter med skit plugg upp till armhålorna.. Nästa vecka börjar träningarna med A-laget, får se hur det går.

  julius på topp.


ti

Träning

fast jag är typ sjuk, allt är bra jobbigt ibland




snart tisdag

Jag ska börja bli riktigt duktig, nu ska jag hålla igång & sluta äta en massa godis. Jag äter fan godis varje dag, inte bra! Jag ska börja simma innan skolan faktiskt, jag som knappt kan simma. Kanske till och med börjar imorgon med agnes & co. Fååsee. Jag känner att det är dags nu,  jag pratar så mycket men gör aldrig nåt. Ändring på det! 

Nästa helg får ingen stoppa mig, för då är det raka vägen till tumbaahciteey to ma biaatch.

Blogg/design verkar iaf ganska kul & "slutprovet" är att göra en blogg. yeey.


RSS 2.0