SNABBSPOLA.

Inget internet igår.. Jag åkte till filippa på kvällen, mysigt chill med mysiga människor som slutade hos ronja (utan ronja) men med rassmus, abudi och oscar. Dagen började också med rass, oscar och arn. Ikväll har jag hunnit med en final på södervärn och ätit mat. OCH träffat min michimutta!! Två veckor är fööör länge.
'
Jag är så seg, ledig imorgon.. tack och lov! Nästa vecka kommer döda mig, jag vill bara resa bort och bara vara. Snälla låt mig..?

YESTERDAY.

Rita kom och hämtade mig, godis på atterdags och maaat på thaithai. Tillbaka ut till homa och äta och se solsidan. Amanda bangade i sista sekunden, för trött.. men hon är söt! Chill i homa sen blev det stan, bilhäng, fotbollshäng och gute.. allt väldigt oplanerat och osnyggt. Nu hämtar jacob upp mig och sen blir det fika på amalias! Hörs sen.
MICHELLE ÄR HEMMA IGEN!

MIN DAG.

Rita hämtade mig, vi hämtade ronja. Stan, mötte amanda, stina och julia. Sa hejdå till amanda och stina. Gick en runda, sa hejdå till ronja och rita. Gick en runda till. Sa hejdå till julia och gick hem till oscar. Åkte hem. Sitter hemma själv och är hungrig och gillar inte att rita och amanda bor på landet.

HATA VITT NUMERA..

Nu har jag gått upp efter huuur många dolda väckningar som helst. Fuck snövädret nu, jag som skulle på stan och ha det mys. Istället blir det stan och sjukt omys. Förresten så låter min röst som en 50 årig kvinnas och som har rökt i 45 år, riktigt onice. Ska väl äta frukost nu i min rutiga pyjamas och hata vädret lite till.

PUSSEN PÅ ALLA, DU OCKSÅ!

Kom hem från en sjukt skön kväll, amanda står varmt i mitt hjärta! NU ska jag sova, imorgn det blir stan!! Puss och kram på er alla skumbanana.

MAKE ME A BODYBUILDER.

Då har man klarat av skolan för den här veckan. Hann med lite gym där också och fyfan vad jag måste börja träna, framförallt mina armar.. det är inte klokt hur svag jag är! Jag skäms lite faktiskt, jag kommer inte kunna bära mitt eget barn när jag får ett. För jag ska ha ett, eller tre faktiskt. Nej, dags att ta tag i framtidens armar!! Amanda nu jävlar får du dig ett uppdrag.. GÖR MIG BIFF! (snygg biff)

AHA.

Nu blir det skola igen.. med bil. Tack!

AHA.

Nu blir det skola igen.. med bil. Tack!

INGET KONSTIGT.

Sommaren 07, vi hade lite tråkigt bara.

HENFA.


FRENEMY.

Ingen skola, sängen är min bästa vän.
Nu ska jag läsa en bok mot min vilja, boken än min fiende.

SJUK.

Halsen dödar mig.

JULIBABE.

Julia kom precis lagom till paradise, såklart.. & huuuur kunde cimon åka ut?! Gogogo greta och andreas! Liite kristoffer för att han är en sexbomb. Efter paradise blev det en mysig kväll med tv, dator, fula mobiler och skitsnack i sängen. Hon är så sjukt bra, ifall ni inte visste det. Julia alltså. När hon lämnat mig heeelt själv, schysst.. så hade jag en blöt säng och inget batteri = snakes fel..
But i love her anyway.

NEW HONEY.

Gjorde ett inlägg förut men tog bort efter någon minut när jag jag insåg hur dum jag är, få i ett sim-kort i mobilen.. svårt? Tydligen för mig. Nu har jag once again en annan mobil, mamma ville ha tillbaka sin.. Nu är min nya babe en nokia 3100.

BIG NONO LADY.

Amanda visade mig den här videon idag, vi kom fram till två saker.
1. queen B är sexig i allt.
2. Videon skulle klara sig utan lady gaga.

+30 TACK!

Helvetes faa-an (ni vet betoningen) vad kallt det är ute, jag hade ingen känsel i mina ben när jag kom till skolan och min näsa gick inte att andas ur. Jag vill bara bort härifrån, så långt bort som möjligt och bara sola och bada. Nu sitter jag istället i min säng och har svinasamycket ont i magen, är det en ny grej typ.. att alla ska ha ont i magen?

!!!!!

TRE ynka timmars sömn och jag ska till skolan.. Med TIO jävla minusgrader! Det är fan synd om mig idag. Riktigt jävla synd. Imorgon borde jag typ vinna miljoner på en trisslott eller nåt. Såå dålig är den här dan.

GÖR MIG TRÖTT!

Jag kan inte sova. Det är verkligen jättejättejättejättejobbigt. Jag börjar åtta imorgon. Jag kommer aldrig orka det. Fan. Det hade suttit bra med sömntabletter nu. Ska läsa bloggar tills jag somnar. Typ paradise-bloggar.

I LIKE IT.

Jag missade inte paradise, vi satt 25 stycken sjukt insatta hos naoowar och trängdes i vardagsrummet.. Det var en bra paradise och firar kväll! & congrats naoowar och niklas som fyller år idag!! Mikaa, nu är det bara en kvart kvar!! Allt firas i helgen, big time! Nu blir det scrubs och how i met your mother.

AWAY.

Jag har ont i halsen, men det förtränger vi, för nu åker vi till naoowar!
(jag vill verkligen inte missa paradise..)

BRA URVAL.

Min nya mobil till höger, cool silvrig!

OHJA!

Nu är snart alla mina babes 18, jag räknar med er killar som babes, ja. I maj är alla redo för en sjukt bra sommar, är ni med på det? Ikväll blir det lite mer firande, men nu är det dags för uppdraget: "bil till rita". See you!

UPPE.

Sådärja. Nu är det dags för den där duschen som aldrig inträffade igår, behövligt som fan. Hörs snart.

FUCK.

Nej nejnejnejenejenejenejejeenj. Allt känns skit, jag är skit. Min mobil kan inte skicka sms längre, den andra skitmobilen kan man inte ringa med.. kul. GE MIG EN IPHONE!! please.

MISS HER ALREADY.


HELG.

I fredags blev det en spontanutgång, förvånande bra faktiskt. Igår blev det en sjukt chillig, äckeldag som övergick i stress party. Malli, amanda och jag hoppade in i taxin och bort till aron, sen wallers, sen hamnplan. Det var en riktigt bra kväll igår. Nästa helg blir bättre. Jag kollade mitt kontoutdrag idag.. skulle inte ha gjort det, nu har jag ångest över hur mycket pengar jag lägger på skit. Helt sjukt, jag vet absolut inte hur man hanterar pengar. Speciellt inte efter en drink eller två.. Nu ska jag fräscha till mig lite, hoppa in i duschen och låta ångesten rinna av mig.. typ.

HAPPY FACES.

MALLI KOMMER TILL MIG NU.
Ni ska se mitt smile på läpparna just nu.

LATER.

Hemma igen efter en lektion. Nu väntar mat, dusch och malli. Fan vad hon är fin, min fina är hon. Ikväll blir det mys med mysigt folk, kanske blir en titt förbi hamnplan. Tveksamt. Hörs senare!

SLEEP TIGHT.

Allt för mig ikväll, det blev soffan för hela slanten ikväll. Sov några timmar, såg made in sweden och nu är det sängen. Imorgon blir det en lektion vid elva sen kör vi på kvällen tycker jag. Vad tycker ni? Godnatt från mig och mitt meatball-face.

PACKAT OCH KLART.

NU är tv-produktionen klar, inga fler åtta-halv fem dagar, och jag är nöjd. Det var en sån bra känsla att stå där och ta order från malin, fixa och trixa och tänka "fan vad bra det här kommer bli". Sjukt bra känsla och nu vill jag se resultatet! Får se om det blir något firande ikväll av hur bra vi är, jag ska nog ta och lägga mig i soffan och sova lite nu.. ovanligt.
'
Vet ni vem som kommer imorgon? Hon börjar på M.

ABSOLUT.

Jag suger. Jag har haft fullt upp med allting som händer i mitt liv just nu.. möten, filminspelningar, träning, utveckla världen och så... not. Jag är tråkig, jag har inget jag vill skriva här. Jag vill, men har inget att dela med mig av. Det suger lite tycker jag, vad ni tycker vet jag inte. Men jag ska börja skriva här för full rulle alltså, så kul att ha och kolla tillbaka på om något år. Nu ska jag däremot sova och att jag blev ledsen när catja åkte ur igår. Ni vet vad jag snackar om.

BIG NIGHT.

Blev en längre runda på stan med mycket intressanta upplevelser.. Och nu ska jag hoppa in i en jävligt behövlig dusch, ikväll är det vi alla har väntat på. PH. Måste känna mig fräsch tills dess.

!!

Dags att gå upp och sen blir det en runda på stan med juli!

SNABBSPOLA.

Jag har varit en busy busy kvinna i helgen, ingen tid för det här.. Men nu så.
Fredag: juli och jag försov oss = kort dag i skolan-hem till vic-hem till mig för snabbmys med mich-bio med juli & ogi-hem-anna joinade-sen blev det lördag.
Lördag: vaknade av en snarkande man-inhandlade med seb till nya lägenheten-häng där-hem-duscha-ronja-sjukt bra hos ronja-hamnplan-ronja-sjukt bra hos ronja igen-hem.
Söndag: vaknade för sent vid halv fyra-frukost-handla-hem-chill-maxi-film.
'
Nu sitter jag här i sängen och har precis sett filmen 17 again, en helt perfekt sån här inte-behöva-tänka-alls-utan-bara-kolla-film. Jag ska nog se lite tv nu, jag är ju faktiskt ledig imorgon!!!!! Som varje måndag.

CATCH UP.

Det blev ingen pulka för mig och lovisa så vi tog oss till stan och drog en favorit på ringduvan och tog igen allt hon och jag missat om varandra. Sen blev det en runda på stan, och plötsligt kom två fika sugna brudar (vic & jojo) och det blev en till visit på ringduvan. Prat om allt och inget och jag älskar det! Jag blev en bh och väst rikare från stan och snart åker jag och möter upp julia för en grej och sen blir det sleepover hos mig, sånt gillar vi!

NO THANK YOU.

Pulka på gympan idag.. nej tack! Jag har glömt kläder eller så var det kanske idag jag skulle till tandläkaren..? Pulka, alldeles för mycket kläder som blir blöta och man blir kall och fryser. Det är roligt att åka tre sekunder ner för en backe och skrika, men det är inte kul att ta sig upp med pulka på 5 minuter. Jag är pulka-hatare, hata mig om ni vill.

RUSSIAN ROULETTE.


TRÖTT.

Inget att tillföra idag, sjukt trött och vill sova. Ska nog sova också. Godnatt.
(kommer förmodligen med ett senare inlägg ändå)

MMM.

Det blev PH hos jacob med julia och lite sällskap av cilla & henk. Blev lite chill med tv och kortspel, och nu skjutsade jacob hem mig. Imorgon har jag min första internationella relationer lektion, kan inte tänka mig någon tråkigare kurs men var tvungen att välja den för mina poäng.. Globalisering och massa skit, skit jag inte bryr mig om. Får se hur det går. Nu bedtime.

BABE!

Ville bara säga en grej, att jag saknar denna människa lika mycket som alltid.
'

BILLEEY.

Igår hade jag fel på blindtarmen, jag var sjukt trött och min trumhinna ville sprängas, det mesta försvann typ när jag kom till emma.. Men inser ni hur jobbigt det var att ha ont i magen, örat och vilja dö samtidigt? Nej, men det vet jag. Riktigt jobbigt.

Det blev självklart PH igår, nya killen verkade militäriskt lame och bitterfittan franscesca är tillbaka.. Nu jävlar är det igång igen, helt excited inför kvällens avsnitt! Emma och jag bestämde oss för att börja på en ny serie igår, vampire diaries.. Det var typ helt okej, såg två avsnitt sen insåg vi hur mycket vi flippade.. vi gav upp, vände ryggarna mot varandra och somnade in. Imorse ville jag kasta emmas mobil i väggen, hoppa på den och kasta ut den genom fönstret, värre alarmsignal finns inte, jag lovar. Tänk er det jobbigaste ljudet ni vet i hela världen.. så låter den.
Nu ska jag sova lite och sen får jag se vart jag ser PH ikväll, själv är uteslutet.. måste ju ha någon att snacka med under programmet.

ENOUGH IS ENOUGH.

Mer än 20 minuter klarade jag inte av att lyssna på amy, jag har fem favoritlåtar och lyssnade igenom dom sen var det bra. Jag gillar dom fem låtarna, och det räcker. Det räcker bra för mig. Nu blir det istället mina andra älsklingar (skulle förresten inte vilja kalla amy diamond min älskling).. veronica, min fru (queen b), melissa, rihanna. Nu jäklar var det tre snabba inlägg, kanske fyller upp för hela veckan?

EMMLAR.

Snart åker jag iväg till emma igen, handikappade får inte bo själva..
Det vet ni ju, så det blir emmas säng inatt!
Man blir beroende av att ta bilder på sig själv om
man har photo booth.. Jag delar med mig.
Jag är en snäll människa.

IT'S TRUE.

Vill ni veta vad jag gör? Sitter i en brun, jävligt utsliten skinnsoffa på en filt (hatar skinn, på sommaren klistras man fast av svett typ & på vintern blir det som att sitta ute).. Har datorn framför mig med mobilen laddandes i den, jag hittar aldrig min laddare!! Det tar typ dubbelt så lång tid att ladda den i datorn. Så ni vet liksom. Jag ser i alla fall på förkväll, bara ser, jag har stängt av ljudet, för vet ni vad jag lyssnar på? AMY DIAMOND! Jag fick en amy-abstinens. Nej, jag är inte knäpp, kanske lite nörd-varning men inget mer. Förresten.. hon är 92a!! Är det möjligt? Hon ser ut som en liten bebis, en söt bebis dock.

BACK AGAIN..

Snabbvisit i skolan, jace the saver hämtade och skjutsade hem mig. Varje måndag resten av terminen kommer jag att vara ledig, hur nice? SÅ NICE! Nu ska jag se klart oprah. Jag är fortfarande en torrboll.

HEMMA.

Hemma igen efter en hel helg hos emma med tjejerna. Igår blev det en lugn kväll med god mat, spel, film och skitsnack. Somnade runt sju och vaknade i emmas säng alldeles för sent och dagen fortsatte med SATC-maraton, ikväll blir det mera chill och imorgon börjar skolan... Jag är en torrboll just nu och har inget att dela med mig av.

EMM'S.

Jag ljög om att det skulle vara grym uppdatering, jag har varit för upptagen.. nu börjar vi lugna ner oss lite och det är dags för godis, chips, glass, maränger och skräckis. Det passar bra ikväll, körde tillräckligt igår! Sköna spel och mys ledde till en snabbis till hamnplan och sen tillbaka hit där vi höll igång till imorse. Jag är sjukt trött.
Några nördar från imorse.

AMAZING.

Jag missade min första och enda lektion idag.. lyckat. Jag sov lite extra och nu vill jag sova mera och fryser.. Men det finns det inte tid med, ska fixa lite och sen blir det att åka till handikapp-emma. Där blir det supermys och galet med flipp. Nej, dags att packa lite och ragga skjuts.

BETTER LATE THAN NEVER.

Lite sen med resultat men jag kom ur sängen och till och med ut ur huset. Åkte hem till julia för lite mys och sen gick vi vidare till hannes och hängde, en soft kväll helt enkelt! Idag har inget hänt, sovit och sett på tv.. min vanliga vardag alltså.

Imorgon börjar skolan igen, mitt schema är ju ganska bra den här terminen så det kommer nog bli en ganska skön vår. Imorgon och helgen kommer bara vara med mina tjejer, så mycket tjejtjejtjej som det kan bli ska min helg vara. Hur bra låter inte det? Sjukt bra, med sjukt bra uppdatering kommer det vara.

Nu ropar sängen på mig.

NO LIFER.

Jag har varit i min säng i 15 timmar i sträck nu, dags att ta sig ur? Tjejen utan liv vet inte vad hon ska göra.. Sängen och datorn är hennes enda vänner. Hur fan låter det? Dags för frukost, ett steg från sängen. Återkommer med resultat.

SLEEPYHEAD ALL OVER.

Blev väckt för en timma sen, tack mich! Jag orkar inte sova bort varje dag längre, vad är mitt problem? Jag kan inte vakna och nu ligger jag fortfarande i sängen, har inte rört mig ur fläcken. Vad ska man göra idag då? Dö? Verkar luta åt det just nu..

BEROENDE.

Jag har problem. Datorn är min drog. Kan inte släppa den. Vill bara sova.Datorn håller mig vaken. Jag gör ett move nu. Stänger locket. Hoppar under täcket.

AHA.

Kom hem för någon timma sen, sjukt mysig kväll hos handikapp-emma! Hon är fin hon. Jag är riktigt trött nu och vet inte vad jag gör uppe, sitter som en nörd och kollar igenom allas foton på facebook. Inget bättre för mig liksom. Nej, sängen kanske? Är som alltid redan i sängen, så bara att glida ner.

OFF WE GO.


DINNER.

En timmas häng på teaman hos julia och sen en snabbis på stan, nu har jag duschat och är snart redo att åka iväg till handikapp-emma. Ni vet hon? Bra. Vi har känt varandra sen små bebisar, typ. Efter middagen blir det nog något slag av utgång, typ.. eller nånting roligt i alla fall. Den här bilden var den enda jag hittade nu. Tjejerna som alltid såg likadana ut, förutom här. Emma fick ha den fina blommiga matchande outfiten.. Jag fick en förstor tröja.. säkert ärvd.

TODAY.

Vaken! Jag är vaken! Egentligen hade jag satt klockan på elva, men min kära mamma skulle springa in på rummet kvart över tio och lägga sig i sängen och mysa och bestämma lite.. "du SKA med på middagen ikväll, trevligt va?" Okej... Men det ska bli trevligt, hos familjen Larsson/Nilsson. Jag hade bara planerat liite eget också, får se vad som händer!

Snabbplanering för dagen:
  • Klä på mig
  • Äta
  • Stan
  • Gå in till julia
  • Hem igen
  • Duscha
  • Fixa
  • Middag
  • Spontant

P-P-P-PARADISE-P-P-PARADISE.

Kom hem för ett tag sen och jag är inte besviken.. PH var fortfarande lika dramatiskt och stört, så som vi älskar det och fan vad jag hatar rami. Nu ska jag inta sängen, är redan i den, men är för lat för att lägga mig ner.. Ska först göra min bloggrunda innan jag somnar. Jag har ställt klockan imorgon, good girl! Jag ska inte sova bort morgondagen också, nejnej. Imorgon ska saker hända, absolut!

UTVÄXT? ABSOLUT INTE.

För er som missat (om det ens är möjligt?!) så börjar paradise hotel ikväll!! Kalla mig nörd, tönt, vad som helst.. Jag är fast och kommer inte loss. Läser deras bloggar, älskar catja och skulle aldrig missa ett avsnitt! Men so what? Ikväll kommer en ny in i paradiset, helt fucked-up tjej.. Nu jävlar! Två timmar kvar.
Så här övertalar jag julia om att hon SKA se det med mig.. spikat!
Paradise-taggning.

ALLA ROLIGA DÄR UTE.

Nu har jag suttit och tagit sjukt roliga bilder på mig själv och den enda som kan laddas upp är den här.. rolig? nej. Snarare sliten och in need för en dusch? ja. Aja, kanske kommer upp en roligare senare. Jag är sjukligt uttråkad och har inte andats luft utifrån huset på väääldigt länge nu, det är inte okej. Får bege mig ut på en luftjakt senare.
(lägg märke till min extremt manliga hand här)

UNGEFÄR SÅ.

En brabra kväll med ritsi och ronja, allt babbel tog övertaget och tiden rann iväg. Halv två gick vi in på hamnplan för en halvtimmas häng och vidare på efterhäng. Sovhögar överallt, hemma vid tio.. Kort sammanfattning av lördagen.

Nu blir det mackaroner och köttbullar a la det blå köket.

OJA!

Ingen hemmakväll i alla fall. Rita kommer snart och då drar vi nånstans och sen får vi se vart vi slutar. Bra inlägg.

SLEEPYHEAD.

Var vaken till inventeringen, somnade halv nio när jag kom hem och vaknade halv
sex för tjugofem minuter sen. Inte alls bortkastad dag.. Vad händer nu?
Hemmakväll? Utekväll? Snökväll? Brottarkväll? Vad händer?
Tell me.

WE GONNA RUN THIS TOWN.


WANT SOME FISH?

Utan förväntningar blir fan allting bra, min nyår var bra. Mysig middag med tjejerna, spel och champagne, det är aldrig fel. Vidare till en ny balkong vid tolvslaget och sen ner mot hamnplan där resten av visby befann sig. Som den idiot jag är hade jag inte med mig min plånbok = inget leg. Mutande mot vakten gick tyvärr inte hem & efter 5 minuters väntande kommer räddaren i nöden.. MANGE. Trevligt att träffas, tack!

Dagens ord är seg, ingen muskel i min kropp vill samarbeta med mig och jag är som en död fisk. 04.45 imorgon bitti ska jag inventera på maxi, jag har sett fram emot det så länge. Tänk att få sitta på ett skitigt golv och räkna tandborstar, kattmat och nudlar! Sjukt kul.
Ikväll blir väl till att försöka liva upp en död fisk.

RSS 2.0