lördag

Det var inte så jobbigt att gå upp halv sju i morse faktiskt, även fast jag gick och la mig alldeles försent! Märkte också precis innan jag skulle åka att jag inte hade med mig mina benskydd eller mina mjukisbyxor, så jag lånade det av agnes. :) Hon har nog ingen användning av det nu när hon vart i itallien.

Gårdagen bestod av massa onyttigheter, lite bråk, & såklart let's dance! Mat/dans-tina vann, yeees!
Nu ska jag äta innan jag svimmar.

fredag

Idag fyller mamma år, så henne firade vi i förmiddags, för sen såklart skulle hon iväg & jobba. Så imorgon blir det till att fira på riktigt! Idag var jag och oscar och handlade med mamma innan hon skulle iväg. Sen åkte vi ner på stan, mötte upp nils, gick på stan, solade sen hem. Nu ska jag snart iväg till oscar, där vi ska se let's dance final. Jag hejar på mat-tina!

Imorgon blir det upp tidigt, för att spela match 8.30. Orkar inteee.

image76

torsdag

Nu har jag varit och klippt mig.. Det var trevligt, men mitt hår blev inte lika trevligt. Eller håret är inget fel på, det är fint klippt och så men det passar inte på mig. Jag ser ut som en tant typ. Det blir att ha uppsatt varje dag det.

Ska på stan med pappa nu, köpa present till mamma som fyller år imorgon!

absolut!

image75

onsdag

Jag ska klippa mig imorgon istället, 8.30, fanns ingen tidigare tid... Det blir nog ingen stor förändring, bort med allt slitet iaf. Oscar har också tänkt klippa sig snart och jag tycker han ska raka sig, det hade varit kul att se hur han ser ut utan sina fina guldlockar. Det hade nog blivit supernice.

Var på träning förut, tränade en timma sen prövade vi nya overaller. Äntligen, är så trött på dom fula vinröda! Då fick vi även veta att vi har match på lördag, 8.30, det med. Jag kommer aldrig orka, mot något fastlandslag också. Sen är det kanske match på söndag, eller det är match på söndag. Men bara kanske för mig & michi.

Pappa och jag var på Maxi efter träningen och inhandlade lite. Gjorde en jättegod sallad när vi kom hem med långa goda baguetter, mumme. Nu ska jag se lite tv med family.

image74

osa


If tomorrow is judgement day
And I'm standing on the front line
And the Lord asks me what I did with my life
I will say I spent it with you

If I wake up in World War 3
I see destruction and poverty
And I feel like I want to go home
It's okay if you're coming with me

Cause your love is my love
And my love is your love
It would take an eternity to break us
And the chains of Amistad couldn't hold us

If I lose my fame and fortune
And I'm homeless on the street
And I'm sleeping in Grand Central Station
It's okay if you're sleeping with me

As the years they pass us by
We stay young through each other's eyes
And no matter how old we get
It's okay as long as I got you babe

If I should die this very day
Don't cry, cause on earth we wasn't meant to stay
And no matter what the people say
I'll be waiting for you after judgement day


måndag

Nu är den första dagen på "riktiga" lovet nästan slut. Denna påsk har varit full med mat och en massa, massa godis! Så nu är det bara att börja träna av sig allt innan summarn är här. Nu börjar en vecka med plugg, slappning och mys. Jag ska även klippa mig på onsdag, hatar att klippa mig. Det blir aldrig bra och håret växer långsamt ut som man vill ha det igen. Jag funderar på att klippa sidlugg faktiskt, inte värsta grejen med allt mitt hår är lllika långt just nu typ, helt dött. Nu blir ogi hämtad från båten och sen åker dom hit & hämtar mig. Så nu är det mys-time hemma hos familjen aldrin-ekbom.


hur smart är du? 


ooo

 

tisdag

Nu är jag typ klar med min svenska, mitt argumenterande tal. Får hoppas det går bra imorgon iaf. Jag måste plugga lite på mitt spanska prov som är på torsdag. Sen är det loov och det är micha väldigt glad över iaf, hennes humör var på topp idag & lovet hade nog någon del i det. På lovet får jag kanske chans att räkna ifatt lite i matte, är veckor efter. Nu ska jag se vänner, sen gossip girl, sen the starter wife + ladda ipod. & my man kommer snart!

image72


måndag

SNÖ?! nejnejnej, varför? jag som hade börjat vänja mig vid att våren började komma, jag blir helt deprimerad.. inte bara att det skulle börja snöa, utan vi skulle ju självklart ha träning i ovädret & jag var den som fick cykla från reno till p18 med fet snöstorm i mitt face! jag såg ut som en svartrockare(?) när jag kom fram, och hem. nu ska jag fortsätta se american idol med pappe. sen bums i säng!
3 skoldagar kvar, sen en lugn vecka.

image70

.......

Nu har jag pluggat ett litet tag iaf, nu ska jag ta en paus. Sen är det bara att sätta igång igen. Svenska, engelska, historia & matte, jippie!

image68


söndag

Charlotte Perelli vann melodifestivalen, vilket jag tyckte var helt okej faktiskt. Det kommer nog gå bättre för henne i eurovision än någon annan tror jag. Jag har inte ätit chips, godis eller druckit läsk denna helg. En stor guldstjärna till mig! Men jag har plugg upp över öronen idag istället, (bra uttryck). Så det är bara att sätta igång, fyfän! Nu är mich påväg hem, sitter på båten alldeles ensam, stackars liten.

image67

lördag

Lördag, igen. Allting går så snabbt nu, men det är bara bra. Då blir det sommar snabbare! Åt precis mat, helt ensam.. ingen hemma. Jag har tråkigt! Men jag kan inte heller göra nånting roligt, för jag måste plugga! Hejdå.

jag vill att mallebb ska bo här!
image66

-


torsdag

sävefest, nej tack.
dagen har varit helt okej, tills regnet kom! jag och ogi var ute på en liten springtur förut, i regnet. det var kul & skönt! jag har inget att mer att tillföra, godnatt!


onsdag.


Idag är det onsdag och det innebar att jag bara hade två lektioner, så jag slutade klockan 10.40. Jag älskar onsdagar. Nu har jag suttit här och försökt att göra lite matte, men jag är verkligen extremt dålig på matte så det gick inge vidare. Jag har skitont i min svanskota typ, eller längst ner på ryggen iaf. Gör jätteont när man böjer ryggen, jobbigt.. Nu väntar jag på att min bror ska komma hem från Indien, han har varit där sen innan julafton. Tre månder och idag kommer han hem!

Skulle haft träning ikväll, men det är stora förändringar på gång så vi ska ha ett möte ikväll istället. Får se vad det är för stora förändringar.

image64

tisdag.

Leeedig dag idag, wonderful! Så idag har jag inte gjort nånting alls, fast jag egentligen borde plugga. Får väl ta och göra det nu istället. Igår var det en soft träning på 45 minuter, det blev för mörkt ute på p18 och alla fick åka hem. Jag åkte till oscar! Helt plötsligt blev vi extremt sugna på något och vi orkade inte med några nyttigheter, så vi åkte raka vägen till statoil! Vi köpte en påse ostbågar och en chipspåse, jag åt nog upp alla ostbågar själv. Det var efterlängtat. Så nu har ogge lovat att gå ut och springa med mig ikväll, sådetså! Nu får jag väl ta och ta tag i pluggandet innan jag ska röra på mig, hatar matte.. och min mobil!


utmattad

Pinsamt. Det är mitt ord för hur jag kände efter matchen idag. Jag var pinsamt dålig, helt sjukt! Vi spelade 20x4, dom första 40 minutrarna var dom värsta. Sen gick det lite bättre.. på en skala 0-10 så var jag totalt 1,5. Urkass, med andra ord! Mitt lag vann förresten, yeey! Nu har jag pluggat lite, en aning. Sen sett på tv i min säng och nu är jag så sjukt trött att jag tänker gå och lägga mig en stund. Sen vill jag att oscar kommer hit, det hade vart bra.

image62

söndag

Vaknade nyss, telen ringde. Det gjorde inte så mycket faktiskt, ska ju ändå iväg och spela match om ett tag. Igår var det mys hos familjen ekbom - aldrin, vi såg melodifestivalen.. kul att carola inte gick vidare, haha! Sen såg vi en konstig film, 1408. Den var inte läskig alls, eller det tror jag den skulle vara iaf. Den var bara mysko. Hela kvällen igår plågades jag av ett jobbigt magknip som aldrig gick över. Det var säkert för att jag ätit för mycket, jag åt för verkligen för mycket igår. Nu ska jag tvinga og att vakna och äta frull med mig!

image61

Ikväll är ett plugg-måste, punkt slut.

vår

Jag älskar dagens väder, underbart med sol! Cyklade faktiskt och handlade med mami också, vi har nog handlat för ett bra tag framåt. Draman idag var seg men det var ändå lite kul att spela upp sin roll. Jag ska då tydligen kyssa, krama & dansa med min motspelare, alltså hjalmar. Vi får se hur det blir med det. Det känns asbra nu när redovisningen är över och nu har jag inget speciellt att plugga till. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska kolla med jac om dom skulle på det där med band. Ogi sover här inatt, mmums.

image60


fredag

Jag är tidig idag, känns bra. Snart jag ska väcka ogi och då blir det frulle. Sen klä på mig, sen ska jag cykla genom hela stan till skolan för att ha drama, wiho... Igår tränade jag faktiskt inte så mycket på min engelska redovisning men jag hoppas att den har fastnat nu iaf. Solen skiner idaaag! Härligt härligt.


later

Nu har jag pluggat, städat & sett vänner, nu ska jag duscha sen åka till oscar. Jag är så duktig!

image58


torsdag

Jag vet, dålig uppdatering. Men nu tror jag att jag är igång igen.
Dagarna med malli var superbra och jag saknar henne! Varför var du tvungen att flytta till fastlandet, det hade räckt med att bara flytta till landet! Jag åkte iallafall hem med min älskling, som hade vart i fjällen och åkte hem lite tidigare, bara för mig! På den båtresan hände det mycket..
Nu sitter jag i min säng och ser på tv och ska träna på min engelska redovisning till imorgon. Igår spelade oscar sävecupen, (dom vann ingen match) och han skadade sin fot. Han tog sig hit igår trots foten och jag blev hans slav. Halv fyra inatt vaknar jag av att någon ligger på mig, ogi. Han försöker rulla över mig för att kunna gå ner på toa. Jag fick hjälpa honom ner & upp för trappan, stackars pojk. Jag är inte i skolan som jag borde idag, det beror på att jag & ogi försov oss. Oscar åkte till skolan till tio och jag orkade inte gå till skolan för att ha två lektioner. Idag ska jag, plugga, städa, se vänner som jag missade igår & åka till oscar. Allt innan fem!

image57

p.s jag vill hem till lisa snart! d.s


tisdag


RSS 2.0