THE USUAL CROWD.

Varmt varmt varmt, dagens fina ord. Bal, fina människor, solsolsol i mängder och mat. Det gillar vi. Har försökt mig på matte en liten stund nu, men kommer somna om jag fortstätter. Istället försöker jag mig på att måla.. den där jävla serien. Matte och måla, inte mina starka sidor. Bra kväll. Men jag är glad ändå, faktiskt. 



DANCING IN THE MOONLIGHT.


THAT'S MY CUP OF TEA.

Idag har jag som sagt haft en andra jag, michelle alltså. Sjukt bra dag och kvällen fortsatte i samma riktigt med mat, mys och ljus på balkongen med bästa tjejerna. Vi "råkade" boka en resa förut också, på mitt namn! & vet inte hur vi ska betala och har fått bokningsnummer, lösenord och allting. Skräcken kändes i kroppen samtidigt som vi kände lyckoruset av att vi kanske, om en vecka sitter på stranden med en glass i handen. (Lite rim passar alltid bra). Bal imorgon, oj vad det ska fotas och glos. Vic-varning, and i like it. 

LOVELY DAY

Hoola! Michelle här. Jag har typ bott här idag. Kom hit halv elva, åt frukost, solade, åt lunch, åt en delish rabarberpaj, duschade, gjorde mig i ordning. Ja, jag trivs här. Nu väntar vi på att las chicas ska komma hit så ska vi beställa mat och äta på Alex killer balcony med Trädgår'ns gamla loungemöbler. Alex är bbbäst! Byee!



SLEEPYHEAD.

Försov mig imorse, eller nu. Började åtta, sådär lyckat. 
Ikväll blir det studentmiddag med oscars klass, får se hur det blir. 
Jag har ont i kroppen, heela kroppen. Behöver en massage. Kanske två. 

FÅ ORD.

Kul med match. Ont i kroppen. Trött som fan. God natt. 

SO SO WHAT?

Kul väder. Får se om det är jag som kommer till skolan eller om en slickad rock-hund tagit min plats. Vad tros? Dags att komma på en plan för att minska chansen som hund. Later!

TASTE SENSATION.

A long list of questions.
The girl went out of her way to explain as simply as possible.
But what's the answer? 
The only answers she got were evasive.



THE THE HHHILLS.

AAAHH, jag dör typ på det senaste the hills avsnittet. & nu är det bara ett kvar?!?!? Huuur går det till? Jag vet inte vad jag ska ta mig till, får se ett avsnitt av the city istället och försöka lugna ner mig. 


ps. Imorgon ska vädret suga stenhårt. Verkligen stenhårt. 

DET GÅR BRA NU.

Jag har ont i mina fötter nu efter allt jag har gått, fram och tillbaka, fram och tillbaka... måste ta hem min cykel igen! Men antar att det är ganska bra motion. Modevisning, träning, byta om i en buske (ganska kul om någon såg mig) och hem. Nu har jag duschat, men inte håret. Feett jobbigt att både schampot och balsamet var slut, ofta man inte kollar innan man går in i duschen?! Pucko jag. Så nu kommer pappa snart hem med schampo & balsam så jag kan få tvätta mitt svettiga hår. Fräscht. Nu vill jag att oscar ska komma hit, sen kan jag sova i lugn och ro. 

EXAKT.


BLÅSLÄPPAR I FYRA DELAR.

  
 

GANSKA ROLIGT FAKTISKT.

Kan inte alla på in på "tyda.se", söka på michelle 
och lyssna på hur dom uttalar det på svenska?
Tack. 

ÄNTLIGEN!

Det här en en bra dag, varm och bra. Typ, lite mindre bra med tanke på spanska nationella men ändå bra. Jag är glad, fint väder och jag har mina guldklimpar, det är vad jag kallar bra. BRA! 

Nu ska jag skriva klart en uppsats, måååste. & äta. Hej! 

LADIES, LADIES, MY LADIES.

Cilla fixade, johanna uttalade allt fel, 
michelle rättade johanna,  jag & vic fick städmani.
Städandet fortsätter och nu är det mitt rum som gäller. 

SUMMARIZE.

Ingen sammanfattning här inte. Okejdå, en riktigt kort. 
  • vaknade
  • ringde mich
  • bestämde att kondisen skulle komma hem igen
  • gick, GICK till p18
  • sprang... gick
  • hem till mich
  • MAT!
  • chill
  • hem
  • osc kom
  • mich kom
  • osc gick
  • vic kom
  • jag, mich & vic åkte till osc
  • film
  • sängen
Min gårdag. Idag väcktes jag av ett telefonsamtal: "vi är utanför om 5 minuter". Schysst. Hunrig, ful och trött åkte vi till kronholmen, såg på golf(!) sen till farmor och farfar, har haft roligare dagar. Nu kom jag nyss hem, ska äta sen till cillis. & ja, lovisa. 14 dagar!


INVENTIVE GENIUS.

Tidigt vet jag väl inte riktigt om jag gick upp, men bättre än senare. Det är bara lördag idag, LÖRDAG! Ojojoj så bra det känns. Nu ska jag göra något bra, nyttigt & smart.. vad då liksom? 

SWEET DREAMS ARE MADE OF...

Mysig kväll hos lovisa once again, med godis, spel & alldeles för mycket vatten. Låter ganska bra i mina öron. Nu somnar jag och tack erik för skjutsen. Imorgon ska jag nog gå upp tidigt ändå, jag har också sovit bort alla andra dagar. Om jag får upp mig själv så vet jag exakt vad jag ska göra.. hihii. godnatti. 

När vi ändå håller på med gamla bilder, fan att jag inte hittade nån på lovis..... 
Webcam forever.




REGARDLESS.

Vaknade i oscar nymålade och omgjorda rum imorse, finfint värre vill jag lova. NY TV och allt ju. Efter en stoor & ggood frukost så var jag plötsligt hemma och innan jag visste ordet av det så var jag barnvakt åt en gympabyx-kille som låg i soffan och spelade xbox + en flickflicka med rosa kläder som bara ville leka barbie med action-man pojkvänner. Jag fick killen med pistolen. Kvällen är lite oklar men nu åker jag till lovisa med vicentori. Lev vidare. 


YOU FOOL.

Jag hade det bra igår. Imorse också. Nu med.
Duschen väntar. 

ABSOLUT.

Balkongen, min bästa vän. Solen är ganska snäll den också. 

DDDDDDISTURBIA.

En ganska så trött alexandra kom nyss hem, sa jag att jag var trött? Jag är trötttt. Lite ont i fötterna, men allt var värt det. & jag bara älskar, verkligen älskar mina kompisar. Lite nörd-varning på mig nu men vad fan. Jag gör verkligen det, tack för er. Sen har jag också haft det jävligt roligt ikväll, den mesta av tiden i alla fall. NU ska jag sova, sova som en stock ända tillS INGEN väcker mig imrogon. Oscar skulle sovit här, det hade fullbordat min kväll. fan också. GODNANATTT! SLEEP GOTT! HÖRS IMORGON ALLA! PUSSE.

TAGGGA!

TAGGA! Jag är taggad, nu ska jag till vic & tagga lite till. Sen till lovisa, tagga lite. Sen till john & tagga mest! Seeeeen, taggat upp mig för taggningen. Ses där? "jaaaa" säger ni nu. Ciaaao! 




BITING CRITICISM.

Fränt var ett nytt ord i min ordsamling, fränt. Hemma från träning för ett tag sen, svettigt som attsingen and i love it! Har bara några synpunkter om laget, men dom håller jag nog för mig själv.. försöker i alla fall. Ikväll ska jag ha en kväll med massa the hills & the city tittande, precis vad jag behöver. Nu ska jag duscha, oj så jag ska duscha. Ni anar inte. 

KORT OCH GOTT.

Träning. 
Ledig imorgon = hela fem dagars ledighet = nästan ett lov. 
Imorgon har jag då alltså hela dagen på mig att tagga till sävefesten. 
Fränt. 

BROKEN.

 

YOU BET.

Det blev en springtur, med betoning på SPRING. Jag fick med mig oscar ut och jag höll tempot, ojojoj så stolt jag är. Min kondis lever någonstans långt inom mig, på god väg att komma tillbaka ut till verkligheten igen. Nu är jag värd en skön dusch, skööööön. GOOD WORK ALEX! tummen upp på det. 



SHE CAME RUNNING.

Nu har jag sett klart en film som jag missat när jag var på, ja ni vet vem. & den var verkligen hemsk, hemskt liv. Bra vet jag inte om filmen var, men hemsk. Så jag har nu gråtit en och annan tår och är redo för en springtur (försök på SPRINGtur) om det slutat regna. Annars får jag väl stanna inne och äta kladdkaka..... svårt att undvika. Jag väntar ivrigt på nästa avsnitt av the hills, väntat i en vecka nu!! Jag hjärta the hills, helt klart. Dags att kolla vädret, later. 



KOM HIT, KOM DIT. HIT.

IGÅR: pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg, typ hela dan. 
Idag blev jag äntligen klar med min blogg & jag kommer aldrig mera ha databashantering!!! ALDRIG! Det gjorde min dag. Sen förstördes dagen igen.. regnet kom. & nationella i spanska kom. Men sen kom bilen och skjutsade hem mig och julia, min dag blev åter liiite bättre. Nu ska jag se the city och drömma mig bort. 


Snart ligger vi här. 

SÅ HÅRT IBLAND.

Inget nu. Jag är så jävla trött. Åker till oscar nu. NU liksom. Förresten så åker jag inte heller. Jag cyklar. Cyklar. Utan lyse. Fan också. 

UNDER PRESSURE.

Idag är en dag jag inte orkar anstränga mig.
Ändå är det en dag då jag måste anstränga mig. 

SLEEPYHEAD.

Klokare har jag inte blivit efter ikväll i alla fall, men troligen trött på musik för ett litet tag framåt. Imorgon måste jag nog gå upp tidigt, ska plugga som faa-aa-aan. Bäst att jag nog går och lägger mig nu, god natt. 

SATURDAY NIGHT.

Nu ska  jag hoppa in i duschen, det var ett tag sen. Sen kommer michimutt hit för lite matlagning och sen blir det mystime hos cilla med resten av tjejerna. BRA lördag! Imorgon har söndagen bytt namn till döds-dagen-med-plugg.



OGGISONFIRE

Fick tillbaka min arm inatt, oscar alltså.
Skönt. Fint. Mysigt. Jag älskar honom.

WHAT WHAT IN THE BUTT.


FOTOGRAF: MARTINA PIERROU BÄCKMAN.

HÄR stod vi, bra platser? Jaaa. 








REHAB.

Nu ska jag försöka återhämta mig, har försökt i en vecka nu. 
Borde lyckas snart känner jag, dags att sova lite. Later! 

BACK TO REALITY

Vaknade halv åtta & i panik kom jag till skolan nääästan i tid. Nu sitter jag i ett litet "lekrum" och ska se en film jag missat när jag var på den enda tjejen jag skulle kunna vara lesbisk med konsert. Jag är på så jäkla bra humör nu, ni anar inte och mitt liv är på topp. Jag kan nog säga att jag är riktigt lycklig, bara att jag saknar oscar lite. Nu måste jag börja se filmen, så inte erik skäller ut mig. Ciao!


BEYONCÈ.

Finns inga ord.
Bara känslor.
Jag har tappat rösten.
& gråtit.


OFF TO BEYONCÈ.

B b b b b b b b b eyoncé. 
Hör nog av mig där uppe, later! 

OKLART.

Kände jag det där? 
Nej. Ja. 
Jag vet inte.
Gjorde jag? 
Osäkert. 
Det var nog desperation.
Eller var det det? 
Var det verkligen det? 
Jag vet inte.
Det är inte mycket jag vet. 
Men jag vet lite. 
Faktiskt. 

Nu vill jag bara sova & vakna upp bredvid malli. Det behöver jag. 

BEST I'LL EVER BE.


                 Malli. Remember? 

"PANTA OR BE PANTAD"

Min vic fick hoppa upp på scenen idag och få pris för soptunnetävlingen, well done! Kom hem för ett tag sen och sitter och drömmer mig bort inför imorgon. Då bär det av mot huvudstaden för shopping, en massa mys & såklart det viktigaste, beeeyoncé! Ska bli skönt att bara lämna allt här bakom sig, om ändå bara för två dagar. Måste packa lite nu, träning ikväll också.

SHE'S DONE IT.

Vaknade nyss, säger ett lycka till till alla som kämpar med nationella. Good luck! Jag börjar kvart i ett idag, vet inte riktigt varför jag är extremt tidig men det känns bra. Ska ta en lugn morgon i MIN takt och åker till skolan när jag känner för det, så det så! Dags att äta lite frukost tycker jag, vi hörs senare! 

I DOUBT IT.

Jag har bestämt mig. Dåligt eller bra, det vet jag inte. Men jag tänker inte göra nationella imorgon, det skulle bara göra min chanser inom matten sämre. Så jag tänker göra mitt prov jag missade när jag var sjuk & satsa på mitt fina g. Jag har faktiskt inget annat val, typ.. Jag kom precis hem från lovisa nyss och jag lånade ett par varma-men-fula strumpor och tryckte i dom i mina gladiatorskor, sådääär snyggt. Kanske det nya? 


BLACKOUT


MATTEKUR.

Efter två timmars sittande i caffis, så blev det matte & nu är det mera matte. Kaffe, skorpor och en motbjudande mattebok, så lockande. John och lovisa ligger i och jag ger upp snart, jag önskar jag hade superkrafter och bara kunde suga in allt och bara ägde hela nationella. Nu har dom börjat prata om annat än matte, ska passa på att prata med dom, förutom om x och y.. Aloe vera och torra ögon, mycket bättre ämne. Hörs later!


WILL I?

Under dagen kommer jag nog förmodligen att avlida, trött som aldrig förr och skulle kunna somna var som helst & min dag börjar med jävlaskithelvete datafuckingbashantering!!!! Hur ska jag överleva?! Det vill jag nog inte veta, mer spännande då. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sen åka bort till cpg, jippie. Hej! 


Jag och min bästa vän.

SEXUAL HEALING

Ett litet smakprov på vad jag och julia kom fram till förut idag..

 

5. Vad föredrar du när det gäller alternativa typer av sex? 

    a. Inga konstigheter tack! 

    b. Analsex

    c. Oralsex

    d. Sexleksaker

    e. På offentlig plats

 

"Flest E.

Du är vild och djurisk, gränser existerar inte i din värld! När din lust väl har tagit över så finns det inget som kan stoppa dig från att nå njutning, vart du än befinner dig... Du drar dig till viga och spänstiga människor som kan uppfylla dina vildaste fantasier. Du är själv väldigt akrobatisk och påhittig i sovrummet, eller vart du nu än befinner dig... Du ser sex som ett heltids jobb." 


Jag bröt inget, men fick lite ont i tån.. 

YOU HEARD ME.

Trött tjej som inte vet vad hon håller på med ska hoppa in i en varm och lång dusch. Bokstavligt talat hoppa in i duschen, hoppas att jag inte bryter något bara. 



LOVELY, JUST LOVELY.

Sliten & trött men ändå riktigt glad. Igår var absolut en sådan kväll som säger, "det är  sommar". Lekte lekar, åt god middag(?), satt under filtar och bara njöt av varandra. Helt sjukt bra. Det är allt jag vill säga. Förresten kommer det nog upp en video från imorse lite senare, imorgon typ. NU: maaat och sen kommer julia! Hej! 


Jag lever just nu i en bubbla, 
en bubbla med bara saker jag gillar,
en bubbla med bara människor jag gillar,
Jag lever i en riktigt fin bubbla just nu faktiskt.

COOPISH

Att byta etiketter var inte kuuul, kallt & jobbigt. Men 200kr på coop, hallå! Vem säger nej till det?! ..... Handlat lite inför kvällen och fått erbjudande om en resa som låter underbar. Pussade lite extra på oscar idag för han åker till london imorgon, ses om en vecka älskling! Nu ska jag fixa lite & sen blir jag hämtad och ut mot landet ingenstans! Ciao! 

Krya på dig M. 

WEEKEND IS MY BEST FRIEND.

Nationella och lektioner till halv fyra, perfekt på en fredag. Sen blev det stan med lovis ett tag, johanna joinade oss och efter ett häng på coop åkte vi hem. Har tryckt i mig pannkakor och sitter nu i sängen och undrar nervöst hur det gick för oscar på jobbet idag, första dagen.

Imorgon blir det en tidig morgon på coop med cilla & lovis för lappbyten på varor typ. Sen blir det hem & fixa lite för att sen åka till landet med mina underbara vänner för en mysig kväll, natt och morgon. Juste, får inte glömma.. gutniska lekar också? Känns det lite oklart så kan johanna visa hur man gör, hon ska ju trots att tävla i det.  Nu ska jag se så ska det låta med mamma, hej! 

REUNION.

Idag var det ett litet "minikaos" innan våran filminspelning, men det blev bra tillslut och som vanligt var joel mitt bästa charmtroll. Jag blir så glad och sitter och ler varje gång jag tänker på våran film och hur bra det kommer bli, längtar till att få visa alla. 
Såg precis reklamen för beyoncés konserter, aaaah, jag blir så taggad! Allt är packat & klart inför resan nu, eller inte packat men klart! Ska bli underbart att få träffa min finaste också, saknat henne enormt mycket! Sen blir det mys på stan & kanske grönan, yee! Det sitter ju aldrig fel. Nu ska jag hoppa in i duschen. 


Jag älskar den här bilden.

CONGRATS.

Då har man redan varit och grattat pappa som fyller år med frukost och presenter på sängen. Jag & mamma bakade en stor & fin choklademuffin igår med ett glasyrhjärta på, den skulle ni sett alltså. + ett rosa ljus, perfekt. Det märks när mamma varit inne i mitt rum, det första hon gör är att dra upp rullgardinen och öppnar fönstret. Chock för ögonen och kallt, tack..? Jag orkar inte ta mig ur sängen och fixa det nu heller. 



MIXED PEOPLE.

Om ni bara kunde ta hälften av varandra?
Hade varit en ganska bra blandning faktiskt. 

CHOCOLATE RAIN

Till dig john. 



BAKING

Jag & mamma har stått och bakat i två timmar, tre olika kladdkakor typ.. jäkligt bra blev det faktiskt! Sen gjorde vi en välbehövlig tacos och nu slappar vi i soffan. Förresten så började vi redigera våran film idag, vi började se på det vi hade åstadkommit och jag blev så rörd över hur duktiga vi är att jag fick små tårar i ögonen. Hur ska det se ut när hela är klar? Kommer nog gråta & skratta på samma gång. Imorgon blir det filmning med den här snubben. My favourite. 

 

RAINBOW.

Regnar det ute?!
FUCK REGNET!
Lite regn = troll & sne mun = måste sätta upp = måste ha = jobbigt.

   

AS USUAL.

Som vanligt försov sig pappa, tio i åtta gick han upp.. mamma kommer ner springandes & ställer sig direkt och gör frukost, pappar mumlar om hur dåligt hans mobil-alarm är och mamma håller med och säger att hon från och med nu ska sätta sin klocka åt pappa. Typ varje morgon. 

SLEEP TIGHT.

IDAG: städat x 100 & tränat
NU: sängen.
IMORGON: börjar nio, jaaaaa!




-

Alla är olika, det vet vi. 
Vissa är idioter, det vet vi. 
Men att man kan slå någon
som redan ligger, det förstår jag inte. 

Ojojoj vad jag har städat idag, kliniskt rent.. nästan. & nu är det bara mitt rum kvar. Halv sju är det träning, men om vädret fortsätter så här så är jag osäker på om jag går. Blåst & regn, inte mina bästa vänner. Dags att städa lite till. Jag har inte pluggat på sjukt länge, har jag plugg?! Jag vet inte längre.

RENT SKA DET VARA.

Igår blev det singstar, buzz och som avslutades med galenpanna och alldeles för mycket chips & dipp. Men det var en riktigt bra kväll! Imorse vaknade jag av: "måste ni alltid köpa nudlar med räksmak?!" & väckte oscar. Han är hemma och jag sitter själv i min säng och borde städa, plugga & städa lite till. Ska nog göra det. Ledig idag, så städa är ett måste. Vet ni? Ska gå och städa nu. Hej! 

(om en vecka och en dag är jag i stockholm & ska se..BEYONCÉ!)
07.

THE HILLS!

Senaste säsongen av the hills har kommit nu!! Har sett två avsnitt nu & ska börja på mitt tredje, helt klart besatt men i love it. & jag hatar fuckning spencer, döööö! Imorgon är vi lediga & jag ska nog mysa lite med mich ikväll, kanske några fler.. vem vet. Ogiboy kanske. Aja, måste se ett avsnitt till nu. Hej! 

-

Än en gång: JAG HATAR BLOGGSKITEN!!!! 



-

Ibland orkar man inte, man gör bara inte det.
Inte bara jag, utan alla, alla slutar orka ibland.
Nu ska jag ta ett hubba-bubba & upp på cykeln. 

För många ord.

Jag har inget mer att säga,
allt är sagt och det löser sig.
Det löser sig alltid, eller hur? 

Jag väntar på oth klockan sex.


-

Once again så försvann bloggen från mig, men nu är jag här igen! Dom senaste fyra dagarna har varit helt underbara & jag bara älskar alla. Min & vic's lilla fest i fredags som blev större än planerat men också helt sjukt bra kändes riktigt lyckad och hoppas alla andra kände likadant, uppskattar allt ni gjorde. Fina presenter & underbara människor, helt perfekt. 
Bilder hittar ni på alla andras bloggar och facebook. 

Jag ligger på min balkong & det steker på ryggen, fast det blåser lite väl mycket. Annars är vädret bäst just nu, pappa tjatar om att det ska bli regn hela nästa vecka.. hoppas han har väldigt fel. Förresten så såg jag världens finaste stjärnfall igår, helt sjukt. Jag önskade mig något fint. 

Jag kan bjuda på några bilder.












RSS 2.0