-

Jag har överskottsenergi.. någon som behöver lite? Fick åka lyxbil hem med vic, och jag är nu väldigt taggad på kvällen. Förväntar mig inget, bara en jävla massa glada människor som bara kör. Det ska jag göra. Nu ska jag försöka ta tag i lite plugg (trooooligt..) och sen fixa lite.
-
Förresten, om exakt en vecka sitter vi på arlanda och några timmar senare är vi i grekland. Hur jävla bra?? JÄVLIGT BRA!

-

Jäklar vad roligt det var att vara med på deras gala igår, jag fick den fina äran att gå modevisningen i second hand kläder och ha skitkul! Bra avslut på wallers med cola och bra sällskap. Nu ska jag gråta lite mera till biggest loser, jag är väldigt svag för tjockisar.. & sen ska jag och julie beställa hem dina bikinis.

-

Jag är redo för en dag i skolan med en massa grymma och smarta projektarbeten, ska bli sjukt kul att se vad alla har haft för sig hela året. 19.00 ikväll är det amanda, martina och joannas tur att visa deras projektarbete så kom till aulan för en riktigt bra show. En välgörenhetsgala med musik, modevisning och lite landshövding(!) weee, kan inte bli bättre. Komkomkomkom!

-

Projektfilmen är bränd och klar. Jag känner stress, oro och förtvivlan inför allt som väntar mig innan jag kan slappna av och blicka framåt. Nu ska jag ta en jävligt skön dusch och lägga mig i en fräsch säng med en bra film och ett par riktigt stora och varma armar runt mig. Det låter riktigt bra tycker jag.

-

Det blev en mysig lunch på ringduvan med ogi, sen stan med lovisa och nu har jag snart skrivit klart en nästan två månader försenad uppsats.... Tre till väntar. Snart lämnar vi sverige, taack.

-

Igår blev vi klara med filmen, fan vad bra vi är. Resultat visas imorgon i skolan. Senare åkte jag tillbaka till oscar för en fyrarätters middag med familjen och lite till, det var underbart gott. Jag vaknade nyss och ska gå och äta en bättre lunch på stan med ogs sen plugga tills jag vill dö. Typ.

-

Kvällen blev som väntat, sjukt oklar och jävligt rolig. Nu har jag och lovis solat och ska börja med redigeringen, vi hörs senare med en update. MEN! dagens viktigaste.. ogi fyller 20 idag!!!! TJUGO!!!

-

Kvällen vet jag inte så mycket om, utan jag hänger mest på.. go with the flow liksom. Joanna hämtar upp mig om en halvtimma typ, då blir det maxi och sen matlagning med tjejer och senare är oklart. Jag är up for anything. Jag känner hur cool jag är med mina engelska små uttryck.. eller?

-

Nu har jag skrivit OM min svenska uppsats som försvann så fint när jag skulle skicka in den i tisdags.. Skönt att ha den inne men förväntar mig inget toppbetyg på den inte... Jag är sugen på en promenad, funderar på att ta en liten promenad själv nånstans med musik. Det blir nog stan istället.
-
Lite seg tjej i bilen hem från fårö.

-

Igår var en av dom mysigaste kvällarna på väldigt väldigt länge, underbart god mat, sjukt god efterrätt och massa massa godis och chips. Det blir det ni får veta om igår, det var i alla fall typ perfekt. Nu har jag en fet jävla idiothög bredvid mig som jag MÅSTE ta tag i, jag får ont i magen bara av att se på den.. Ikväll hoppas jag på en riktigt bra kväll.

-

Har varit och tränat med emma, lite väl oplanerad träning.. nästa gång gör vi ett helt schema! Nu ska jag vänta på att lovisa ska ringa och säga vad som händer, sen ska jag duscha och sen blir det fårö över natten. Jag har lite bråttom. Det här kan vara mitt enda inlägg för dagen, förmodligen.

-

Jag hat-älskar den här låten.
För tillfället älskar jag den.

-

Lite blondare, lite brunare, lite mindre ångest.

-

Nu har jag och lovisa suttit ett bra tag och redigerat, det går sakta men säkert framåt! Nu ska jag snart iväg och gymma, sen blir det möte om student. Bra info för er att ha tänkte jag..

-

Försov mig lite, jag behövde nog försova mig lite. Det var ganska skönt. Idag blir det en lika full dag som igår, skola, gym, redigera film och möte. Jag skulle egentligen behöva plugga hela helgen, men det vet jag att det aldrig kommer hända.. så jag får leva ett tag till med min ångest.

-

Mysig födelsedagskvällsfika med tjejerna, mycket snack och speciellt mycket om bal, student, middag och allt som händer. Det är helt sjukt att det är typ en månad kvar och sen är vi fria, jag har ett lyckorus i hela kroppen bara jag tänker på det. Men nu är jag så sjukt trött att jag inte orkar tänka mer för ikväll, somnar snart sittandes.. Börjar åtta imorgon och jag har enorm ångest.

-

Tränat med joanna och jag är nu redo för kakor och tårta!! Dock är jag äckligaste tjejen som "tvättade av sig lite" efter typ svettigaste passet nånsin, men det är jobbigt att duscha varje dag... Så håll avstånd imorgon. Later.

-

-
Projektarbete, klädprovning, fika, smokingprovning, och nu redigerar jag film. Ska försöka hinna iväg och träna innan jag åker iväg till amanda senare. Amanda, som då fyller år idag. Nitton hela år och ett år närmare systemet. Grattis du vackra ballerina.

-

Jag blev klar med uppsatsen, bifogade den i ett mail till min lärare, skulle bara göra en snabb koll och tryckte på filen igen... "går ej att öppna, din fil kan vara förstörd" WHAT!? Jag fick halvt panik och jag har råkat sparat den i fel filformat och hoppas verkligen att det går att öppna den i skolan, annars måste jag skriva om hela. Kul. Nu ska jag försöka tigga skjuts, eftersom det snöregnar ute och idag blir det en sjukt fullspäckad dag.

-

Jävligt seg dag med ett stort plus, julia är tillbaka!! Hon har varit som ett spöke hela helgen och nu är hon människa och tillbaka i våra liv. Typ. Nu ska all energi läggas på min uppsats, vi hörs snart igen. Jag lär vara tråkig idag, ska försöka bättra mig till senare.
Liten ryssbild sitter ju aldrig fel.

-

Jag skrev inte ett enda ord på min uppsats igår.. helvete. Istället tränade jag och det var riktigt skönt, mitt kort går ut om 5 dagar :((( Idag blir det en heldag som varje jävla skittråkiga tisdag och sen hem och skriva hela natten, ett stort plus är att vic kommer och hämtar mig till skolan om 10 min. Första åkturen med hon som bara blir vuxnare, längre, mognare och snyggare för varje dag som går.

-

Jag har suttit i timmar och försökt pluggat, det går inte. Det tar stopp och jag får inte fram något. Jag är frustrerad och vill bara bränna ner skolan och åka till kreta. Istället ska jag gå hem och sen träna om en timma.

-

All energi sögs ur mig igår när alla åkt och kladdkakorna var slut, sängen blev nästa stopp och jag orkade inte skriva något. Jag kan säga att lördagen vart helt sjukt bra faktiskt, god mat, god dricka, goda människor och roliga danser. Men till det viktigaste av allt.. Lillskiten har fyllt 18 för mindre än en vecka sen och hon har redan haft en skitbrafest, fått sin iphone OCH FÅTT KÖRKORT!!!!! Hon är så jävla bra, men hur dålig känner inte jag mig?? Jag är 19, övningskört två gånger för två år sen, festen kommer, jag fick ingen iphone och jag har inte ens skaffat mig ett visakort... nu jävlar, första förändring visa!!

-

Nu kommer släkten hit, vi hörs senare! Lite update om gårdagen.

-

Jag har alltid, ALLTID, mittbena numera. Förut hade jag alltid, ALLTID, sidbena. Jag ser så ung ut i sidbena och vem vill inte se lite äldre ut? Men ikväll ska jag köra på sidbena, tror jag i alla fall.. Jag vet inte ens hur man gör längre, typ. Det är verkligen ett svårt beslut för mig att välja vad jag ska ha, hur mycket liv har jag egentligen?

-

Jag har haft en fantastiskt mysig och bra kväll med mina tjejer, tack! En fredagskväll med lite kaffe, te, champagne, cheesecake och massa skitsnack. Nu har alla gått hem och jag är dödens trött, imorgon blir det att sova lite längre och sen lite fix och trix på dagen. Kvällen väntar middag, förfest och ut.. tveksam på bra utekväll alltså. Men det är klart att den nyblivna 18åringen måste firas med laglig utgång!

-

Jag är besatt, den är på repeat...
Jag är nästan lika sold som amanda.

-

Det blev en promenad på 30 minuter istället, kanske blir gym senare. Nu ska jag sticka iväg till amanda för lite solning och sen skola en timma = vi kommer vara svettiga och lukta bränt. Men jag är glad ändå, för jag har fina vänner som skickar helt fantastiska sms.

-

Nu är man vaken och ett år äldre. Bara för det ska jag kaanske, om det inte regnar för mycket.. ta mig till form för ett litet träningspass. (jag börjar elva) Back soon.

-

Den här jävla låten har aron svetsat in i mitt huvud, om och om igen.. "im only gonna break break your, break break your heart". Bara för det har jag lyssnat på den frivilligt hela dagen, så nu kan jag hela utantill. Jag ska nu sova mina sista 30 minuter kvar som 18åring. Imorgon blir jag 19.. finns det någon tråkigare ålder än det? 15, 18 och 20, resten kan man skippa.

-

Vet inte hur jag tog mig hem riktigt, jag är såå trött i benen efter träningen. Joanna och martina är mina pt's numera, och snaart klarar jag allt. Jag är så jävla nöjd, nöjd med mig själv och nöjd med vad jag gör och vem jag är. (förutom när det gäller skolan...) Nu ska jag duscha och sen åker jag och martina ut till amanda för lite mys sådär en torsdagskväll då jag egentligen skulle behövt pluggat. Mysa är roligare, helt klart. Och mycket mysigare.

-

Första besöket på glassbaren är nu avklarat och jag fick mina favoriter (hallonsorbe&choklad). Jag tvingade jacob att betala och vi hade en riktig mys-i-solen-men-sjukt-kall-date, som slutade med att vi satt i bilen.. Nu sitter jag och posar för mig själv och ser ut som en flintis och ska se lite på tv innan träning.

-

Seg dag, segt huvud men med sjuk energi. Ikväll blir det en långlång träning på form, Greta om tre veckor!!!! Jag drömde om kreta, dock gick jag naken hela resan.. får se om det bara var en dröm eller inte.

-

Idag väntar en seg heldag i skolan och imorgon fyller jag år.
Finemang. Det är typ svinkallt ute också förresten.

-

Gråtit till biggest loser och lite till arga snickaren.. Arga snickaren liksom? Nu är jag klar-gråten och redo för att total improvisera en intervju, allt för dig katja... Sen ska jag se på olika program på webb-tv som belöning.
Min "nya" älskling....

-

Projektarbete hela dan hos artonåringen, nu börjar det närma sig.. Lite planering för helg och snack om allt som vanligt. Min mobil vägrade leka med mig när jag kom hem så nu sitter jag med sämsta mobilen nånsin men den går att ringa och smsa med i alla fall. Ska försöka plugga lite nu, men vet inte vart jag ska börja.. funderar på att ge upp direkt.

-

Jag är helt förälskad, den är så fin.


-

Morgonen började riktigt bra, lugnt och fint. Solen skiner och jag är på riktigt bra humör. Nu ska jag dock skriva en idiotlång uppsats om en massa skit, sen har jag tre till skituppsatser hemma. Men mitt humör är fortfarande på topp.

-

Har jag precis kommit hem från världens
bästa victoria som äntligen fyllt 18 jävla år!!!
Grattis underbara unge som alltid är lika bra, bättre.. bäst!
Myran är lika gammal som giraffen nu.
& giraffen börjar bli myran...

-

Nu blir det lite klassråd, sen blir det hem och iväg till form för pass och sen lite gym. Gogogoo aleex!

-

Det fick inte kallas frisyr, fan.. jag är frisyrlös och äcklig idag. Har skrivit av mig alla mina tankar och är nu redo för en heldag i skolan..? Ikväll blir det zumba med martina, det är så jävla roligt. Man står som en orytmisk tönt och försöker hänga med i rörelserna och släppa loss. Love it.

-

Det var mycket roligare hemma hos mig.
Jag försov mig.. = jag hann inte duscha = mitt hår är totalt överfettat (inte ens tillåtet att ha så fett hår) = jag har världens fettigaste och fulaste frisyr idag, tror inte ens man får kalla det frisyr faktiskt... Jag får fråga frisyrkungen idag.

-

Hemkommen från ett träningspass på form med ogi och har nu sett hollywoodfruar. Jag gillar verkligen det programmet, töntigt underhållande. Jag älskar det nästan, inte riktigt men nästan. Typ rågillar.

Förresten så har jag färgat mitt första hår idag, amanda blev mitt offer. Det tog sin lilla tid men jag tror faktiskt hon blev ganska nöjd ändå, trots att hon fick lite missfärgningar på rygg, panna och öron.. Nu ska jag övertala oscar om att det är mycket roligare hemma hos mig.

-

En uppsats klar, nästa på ingång. Bara för att vi har varit så duktig så köpte vi varsin kladdkaka, nu är vi nöjda och glada och lämnar amalias med ett leende. Jag vill döda min idiotmobil som bara vill ge mig skit, den lägger av hela jävla tiden och gör inte som jag vill. Nästa gång åker den i marken och stannar där.

-

Hoppa ur sängen, på med kläder ner på amalias. Har precis ätit min vanliga kycklingmacka och ska nu försöka sätta igång med lite plugg med amanda. Keep in touch.

-

Tänk när man var liten, söt och oskyldig.
Livet är inte riktigt som det var för fyra år sen...

-

Ligger i oscars säng och har sett alla repriser som gått på tvn, nu blir det lite gossip. Jag är så sjukligt trött att jag kommer somna om jag glider ner i sängen, ögonen svider redan.. Det är alldeles för tidigt att gå upp tio när man somnat vid halv fem.

-

Jag lägger mig i soffan och dör en liten stund. Jag har precis tryckt i mig fem mackor och yoghurt.

-

Herregud vilken kväll, den innehöll allt. ALLT. Jag orkar inte gå in på detaljer, men kvällen slutade helt perfekt. Nu har jag plockat bort alla flaskor och glas som stod överallt, jag tog min första jägerbomb(?) igår.. eller mina fyra första. Jag mår relativt bra och jag har redan lagt in en ny tvätt i tvättmaskinen och satt på diskmaskinen, huuur bra hade inte jag varit om jag bodde själv? SJUKT BRA.

-

Bra middag, bättre saft, bäst sällskap.

-

Har precis tvättat min första tvätt någonsin.. det gick sådär. Efter att ha gjort om allting så är dom nu i torktumlaren. Snart kommer amanda hit för lite fix och mys, ikväll får vi se vart vi hamnar. Hamnplan är det enda säkra. Keep in touch.

-

Lång och mysig promenad tidigt en lördag satt helt perfekt. Efter det blev det lite springärenden för creperiet och som belöning fick vi världens godaste lunch. Nu har jag badat, pratat i timmar i telefon känns det som och är lagom taggad till ikväll. Jag tror jag ska sova lite.. somna till disaster date.

-

Hemma igen. Ska bara ta ett bad, hörs snart.

-

Efter att tillslut ha somnat, jag somnade med mina hjältar.. tvn och lampan. Vaknade av två sms och ett samtal, så här tidigt? Vaken och redo för en mysig promenad med muchmandy, dock är vädret inte alls speciellt lockande.. Allt blir bra bara man har varandra! (nörd)

-

Nu har jag dragit ut på tiden så mycket jag kan.. läst alla bloggar jag vet, sett austin powers och bellatyra show. Mina ögon ramlar snart ihop men jag är liiite för ensam och rädd för att gå och lägga mig, sjukt jobbigt. Jag är trygg jag är trygg jag är trygg jag är trygg, inte kan hända mig. Om och om igen i mitt huvud.
-
Förresten så finns det bra jävla många idioter.

-

Lite mys på crep med joanna, amanda och samuel. Nu sitter jag själv i lägenheten och är lite rädd, sällskap någon? Imorgon väcker amanda mig tidigt tidigt för en mysig morgon promenad efter hennes tidiga arbetsdag.. Seeeen ska jag försöka att tagga till alla, för just nu verkar det bara vara jag som är taggad. KOM IGEN VÄL!

-

Jag åkte ner till sebbas lägenhet igen, sjukt skönt att vara helt själv och göra vad fan man vill. Jag har badat, lyssnat på musik, sjungit, dansat och nu är jag klar för att möta upp dom andra på crep. Jag är sparsam, jag äter hemma.
mmm, såhär snygg känner jag mig just nu.......

-

Nu är tyget mätt, klippt och köpt. Mys med julia och det var en massa skitsnack som var tvunget att tas igen nu när musikalen har tagit henne ifrån oss andra hela lovet. OCH hennes nya superasbraiga mobil, jag inser nu att jag verkligen vill ha en ny och framförallt behöver en. Snart ska jag ska byta om och åka ner till form för ett pass med joanna, skönt med lite träning. Ikväll är jag mysig och nu kom viggo, full fart i helgen.

-

Jag har börjat gilla kanye mer och mer för varje gång.
Nu ska jag sova, vi hörs om några timmar igen.


-

En helkväll med mami, riktigt behövligt och mysigt. Nu sitter jag hemma, lite smått ledsen över att min dator inte är hemma i mitt knä.. utan nu sitter jag med mammas minidator, den duger. Men jag saknar min vita fina underbara. Imorgon ska jag kolla på tyget igen med min sömmerska, nu jäklar måste jag välja ett, för på lördag börjar allt mätas och sys. Ska också försöka klämma in amanda och julia efter tygcheckningen och innan MBLen på form med martini.

JAG TYCKTE DEN VAR BLÅ OCH VIT.


-

En skön hemmakväll blev det igår och idag gick jag upp vid halv elva för att fixa mitt tyg till klänningen, det är tyyyyp klart. Jag kan aldrig bestämma mig!! Sen blev det form med martina och lite zumba, jäklar vad jag saknar rytm alltså, men det var sjukt kul och man blev sjukt svettig. Nu har jag legat i soffan och dött i två timmar typ. Sen till det hemskaste och dåligaste på länge... MIN DATOR MÅSTE IN PÅ LAGNING och jag får inte använda den.. HELA vårt projektarbete ligger på den och det gick inte att lägga över allt på hårddisken.. vad fan liksom??! Tjejer, ni får döda mig om ni vill...


-

Huvudet är inte riktigt med mig idag, jag kan inte riktigt tänka klart eller tillräckligt snabbt för en normal konversation. Frukost, middag och mys med tjejerna hela dan. Nu kom oscar med sushi och jag somnar snart i soffan.. fan vad jag är trött.

LONG TIME NO SEE.

Söndag måndag tisdag, nu är det onsdag. Jag har chillat, festat myst, chillat lite till och bara varit sjukt glad. Så ni vet liksom. Ikväll har det varit klassfest, den var jävligt konstig, bra och jääävligt konstig. Nu sitter martinais, mychmandy och jag i sebas lägenhet i innerstan och äter makaroner, dricker vatten och ser på förhäxad. Sängen väntar och imorgon får vi se vad som händer, jag saknar mig mamma. Jag ska mysa med min mamma imorgon.

-

Igår var bra, konstig, dramatisk och bra. Idag har jag och ogi dött i soffan, stor frukost, film och godis. Snart är det mat och sen har jag bestämt mig för att ta tag i mitt idiotstökiga rum, städa och möblera om lite tror jag. Nu är det cougar town, får inte missa reprisen. Jag är tråkig just nu, jag vet. Jag har absolut inget att tillföra bloggen just nu, återkommer senare med något.

-

En dag på landet, med årets första grillning. Hemma nu och chillar, ska iväg till lovis sen med tjejerna för lite förfestande och sen vidare ut. Ikväll kommer bli en bra kväll, im sure! Nu börjar problemen, kläder, hår, smink. Har inga kläder, mitt hår är äckligt men orkar inte tvätta det och sminket blir aldrig tillräckligt bra.


-

Mysig "middag" på crep med juli, john, oscar och jacob. & halvt amanda och martina, dom jobbade på som små duktiga arbetsmyror och serverade oss. Efter det blev det lite innebandy, det var premiär för mig och innebandy.. det var faktiskt ganska kul, tillräckligt för att jag inte skulle börja klaga i alla fall. Seeeenare igårkväll så kom julis, john, jacob och anna hem till ogi för film och mys. Nu är jag vaken, helt självmant och vet inte vad jag ska göra. Träna?

-

En och en halv timmas promenad längs havet med jullan, helt perfekt. Duschad och klar för att åka ner till crep för att äta lite och mysa, som sagt en riktigt bra dag hittills. Sen trooor jag att jag äntligen har hittat mitt balklännings tyg, får se hur bra det blir.. Jag hungrar ihjäl nu, later.

-

Lite cykel, lite armar och lite mage. Snart ska jag möta upp julia för en mysig promenad längs havet och senare blir det lite mys på crep när muchmandy och pierrouan jobbar. Nu ska jag bara få i mig nått att äta och sen cykla iväg, det här verkar bli en bra dag.

-

Myskväll med michmutta igår. Nu är jag vaken och ska dra iväg till gymmet med muchmandy och köra lite.

-

Seeeg dag som började med att jag och julia försov oss rejält och köpte istället med oss god frukost till skolan och satt och moffade. Riktigt bra. Gympa, tyglagret och nu är jag hemma och ska iväg på träning. Ikväll är jag öppen för förslag. See you!

-

Innerligt god middag med mina tre fina tjejer, julionfire, muchmandy och pierrouan. Sjukt god mat med godis till efterrt'ttt och lite vin. Efter mycket snack om allt och inget och många om och men så blev det en tur förbi innergården för lite mys. Nu sitter jag hemma hos julia på hennes golv och chillar, ska lägga oss i sängen och bara snacka och mysa. Vi hörs imorgon.

RSS 2.0