-

Somnade mysigt igår, vaknade av en stressad oscar vid halv sju och jag somnade om fint och vaknade vid halv ett. SÅÅ skönt! En sväng till amalias för frukost och lunch, där hon i kassan beskrev oss som "den blonda och den röda". Väldigt jobbigt för mandi så nästa stopp blev h&m och hårfärg, jag blev påverkad och nu är jag någon nyans blondare. Nu blire film!

-

Livet rullar på, hittills i alla fall. På söndag är min sista arbetsdag ser det ut som och sen är jag arbetslös och sjukt sökande. Nästa vecka åker vi till malmö och köpenhamn, det kommer bli grymt som fan. Missar dock min personalfest, inget jag gråter över direkt men hade varit jävligt kul att se hur alla är utanför jobbet. Imorgon är jag ledig och det ska jag ta vara på. Dags för lite PH danmark.

-

Jag är som är borttappad liten fågelunge, jag vet ingenting. Jag bara är, har inget att säga. Känner mig bortkommen och ensam. Det känns inte bra. Så vi struntar i det just nu och så ska jag nog cykla bort till min moster ett tag och sen blir det myskväll med ogi. Jag är trött som fan och hade en bra kväll igår. Hon tvingade mig att hänga med henne igår, ser det ut som att jag hade något val? Annars hade hon styckat upp köttet och kastat på mig.

-

Jag vet varken ut eller in.

-

Fick hem ett fyllo inatt, det är ju alltid trevligt. Idag har vi inte gjort ett skit, gick upp vid ett, åt, såg tv och nu gick oscar till jobbet. Jag är död och vill bara sova men jag ska iväg och se fotboll med mich, sen blir det jobb vid sex. Så ni vet.

Vet inte vad det är
vet inte vad som händer
vet inte om jag vill
vet inte om det är rätt.

-

Inception var sjukt stört jävla bra alltså. Jag råder er alla att gå att se den, jag satt och höll mig kissnödig i en timma för man ville inte missa nånting. SE DEN! En sväng förbi surfers och wallers och sen insåg vi att det inte var vår partykväll. Jag ligger nu hemma i sängen och är sjukt redo för PH danmark, har ni inget att göra? Börja se det och ni är fast. Lovar.

-

Ny dag, nytt humör. Idag har varit en bra dag, även fast jag har tillbringat hela dan på jobbet så har det varit förvånande bra. & det är till och med fredag den 13e. Inget har hänt än, kanske blir påkörd påväg till bion eller så är popcornen slut.. Eller så är det bara en jävligt bra dag. Nu ska jag ta en snabbdusch, äta lite och sen blir det bio med mandy som sagt. Jag dissade kräftskiva, jag är en tråkig människa som aldrig vill ha roligt längre. Bara om det serveras roligt precis framför mig.

-

Det blev inget efter det, jag sitter själv i soffan och ser på tv och lite ph danmark. Jag vill inte vara själv, gillar inte det. Jag behöver inte prata med någon, bara vara med någon. Det underlättar allt tänkande som alltid kommer när man är själv, det gillar jag inte heller. Jag har blivit en helt annan människa på sistone, jag vet inte om jag gillar henne.

-

Det blev en mysmysig kväll, middag, vin, mera vin, drinkar och mysigt folk. Kvällen slutade sent med min babe och imorse ville jag dö, jobbet ringde seriöst 5 gånger på 1,5 timma. Jag var tvungen att hoppa in och jobba, så sjuktligt trött drog jag mig upp ur sängen och iväg till jobbet på 30 min. Min dag har bestått av att äta och dricka, i mängder. Nu är jag mätt och belåten och ska städa mitt rum och ta en dusch. Efter det? Donno.


-

Nämen!! Jobbet ringde mig förut och jag behövde tydligen inte komma in till jobbet idag, sjukligt skönt. Så istället blev det en liten stadsrunda med mandy, banken, byxor och armband blev det för mig och brända mandlar såklart. MEEN, hör på det här.. Gutekällaren har dragit 300 kronor för mycket från mitt kort, igår??! Visst att det tar en dag eller två innan dom drar pengar från kortet, men igår? Jag var där i lördags och dom pengarna jag spenderade där drogs i måndags. Det här ska dom få fan för. Men jag är lite för feg för att ringa och skälla ut.. Därför väntar jag med det och drar och äter middag med babylove mandy istället och sen en myskväll på wallers.

-

Jag hatar att börja sex, jag vaknar, äter och fördriver tiden på en massa skit här hemma för det ända man väntar på är att jobbet ska börja.. Så jag har, ätit, solat (5minuter, det blev tråkigt), duschat, sett PH danmark och nu har jag inget mer att göra.

-

Fick skälla lite på idioten igår, det fick räcka. Det kändes ändå jävligt bra. Vaknat och är redo för att slänga mig i solen ett tag, sen duscha och sen jobb. Mitt schema går ut på söndag, hoppas dom behöver mig liite länge.. annars är jag en arbetslös liten flickan som verkligen måste ha ett jobb om hon vill resa och leva livet. Så jag är alltså tjejen utan framförhållning som inte sökt ett till jobb till hösten, rub it in my face oscar. Gör det. Frukost och sol, bra start på den här dagen.

-

Min bff flyttade till storstaden för tre år sen, det var det värsta i mitt liv. Just då. Inget förändrades, förutom att vi inte hade tio minuter till varandra. Vi hade alltid våra egna små mys/fettkvällar där vi köpte sjukt med godis, chips, läsk, dipp, allt. Men när vi hade köpt allt så gick vi alltid en promenad så vi skulle "gå av oss" så vi kunde äta upp oss igen. Utan fett-ångest. Sjukt smarta tjejer, så vi gjorde en favorit i repris igår.

-

Det blev en riktigt bra kväll, med målet "skitfull" så drog vi oss vidare till gute där det var proppat, svettigt som fan och parteey. Dagen efter var inte min bästa vän, jobb vid tio och uttorkad som aldrig förr. Tittade på klockan vid halv sex och tänkte, bara en halvtimma kvar sen ska jag hem och dö. Vid sex kom det ingen och bytte av mig på jobbet, hon kom aldrig. Den jävla idioten kände inte för att jobba idag, den idioten vägrade svara i telefonen och den jävla idioten är en jävla idiot. Så jag fick jobba kvar till elva och hade jag sett hennes jävla tryne komma in på jobbet hade jag fan nitat henne. (jag hade velat i alla fall.. mitt inre hade nitat henne). Idag är jag ledig och jag hoppas hon jobbar skiten ur sig och får sparken.

-

Seg dag, sämst väder och jävligt dåligt humör. En pizza, kompisar och party och jag är med i matchen igen. Hur bra? Helt sjukt bra. Ikväll ska bli en riktigt bra kväll, inget annat står på schemat.

-

Segaste jobbdagen, max, häng och nu säng. Imorgon är vi lediga och glada, hörs då.

-

HA HA. Det här med uppdatering har ju gått riktigt bra... Jag känner mig typ manad att skriva här, även om det bara är skitsnack om ingenting. Så, så blir det. Skitsnack om ingenting. Då kan jag börja med lite onödigt info om att jag varit själv hemma i några dagar så nu idag var det dags att städa upp en aning, jag är sjukligt bra på det här med städning ska ni veta. Det säger bara swooosh så är jag klar. Typ. Nu ska jag äta, fixa mig och sen blir det jobb. Fan vad jag inte vill jobba idag.

-

I mitt förra (och rätt så tragiska) inlägg så vill jag bara tillägga, jag är inte ensam. Jag har världens bästa människor runt omkring mig, en av dom ligger till och med och snarkar bredvid mig nu. Otroligt söt faktiskt. Jag har gjort mig redo för jobbet med veronica idag. Maggio alltså, hon är alltför schysst hon. Måste kila, hörs kanske senare.. om jag inte glömt bort bloggen igen.

-

Jag vet inte. Jag skulle väl inte säga att jag är tillbaka. Jag är bara ensam, trött och besatt av paradise hotel danmark. Jag jobbar, sover och umgås när jag orkar. Jag har blivit världens tråkigaste person, otroligt hur tråkig man kan bli på en månad. Jag ska bättra mig, försöka i alla fall. På min tråkighet och uppdatering. Kanske ny update imorgon...? Spännande spännande.

RSS 2.0