fredag

Älskar vädret som är just nu & det verkar som att det tänker hålla i sig ett tag nu, hoppas jag iaf. Så härligt! Nu ligger jag i sängen hos oscar och ser på tv, han sover som ett litet barn bredvid. Jag är skithungrig och vi ska beställa pizza när han vaknar, yummy! Ikväll blir det nog en hemmakväll med massa gott!

5 skoldagar kvar!!!!!!!!!!!!!

torsdag

Nu är det mesta i skolan avklarat, skönt som fan faktiskt. Idag är det träning, men jag skulle vilja gå lite på stan idag innan. Ska ringa ogi och kolla om han är stansugen, det får han bli isf! Nu ska jag träna lite på min redovisning till imorgon & sen på stan som sagt.

6 skoldagar kvar tills det är sommarlooov! (11e inte räknad)

tisdag

Idag gick jag till skolan, fick håll efter typ 50 meter & fick typ sår under hälarna för att jag gick så fort och med sämsta skorna. Sen gick jag hem också. Träningen idag var lätt, jag blev inte ens svettig. Jag skulle behöva bli lite svettig jag.

DH-börjar nu! (har börjat)

cpskola

JAG HATAR SKOLAN! FUCK IT! fuckfuckfuckfuck!









Resultat

image108image109



















söndag...............

Jag har klippt oscars hår idag! Det var en bra prestation av mig tyckte jag med tanke på att han har lockigt hår & det borde ju vara lite svårare. Han blev nöjd, då är jag nöjd. Men jag tycker han borde raka sig, det växer ju ut igen. Bilder på håret kommer senare! 

Nu: match!


ajka salajka

Idag äntligen fick jag mina thai-nudlar! Jag och oscar cyklade och köpte mat, tog med oss det ner i almedalen och åt & mysade i solen. Inte så hemskt länge dock, för pierre ville tydligen ha oscar nu, så han kom och hämtade upp oss, (fick lämna cykeln vid bibblan) & skjutsade hem mig. Jag somnade direkt & vaknade tio, nu vet jag inte om jag är trött eller inte.. Oscar ska ut ikväll men ska komma hit & sova sen så det är bara att vara vaken eller somna och bli arg när han väcker mig. Får se hur det blir med det.

NU: vet inte vad jag ska göraaa.

image107 morgon-frillan.


fredag

Modevisningen gick ganska bra faktiskt, när man hade gått klart ville man bara springa ner och ta på nya kläder och ut igen. Det var really fun! Senare blev det lite stress och vi cyklade (50m) bort till cilla där det var en massa snygga tjejer. & lite senare kom någre grabbah också. Själva sävefesten var inte alls speciellt rolig enligt mig. och jag och lisa drog oss hem run halv två. Mötte oscar på öster för att åka hem och kasta sig i säng!

Jag har ont i huvudet, är hungrig, trött och måste duscha. 

onsdag

Jag är ett bra barn! Först gick jag och tog det där syntestet som jag skulle gjort för evigheter sen. Jag fick lite panik när jag inte kunde se rad 12, 11 eller 10! Men det gick ändå. Klarade det på den andra. Plus att jag tvättade våran bil (insidan) förut, skinande rent är det nu! Sen sa mamma att hon hade satt in pengar på mitt konto, for no reason! Tack, & att pappa ville ge mig pengar för att jag tvättade bilen. naajs.

Imorgon är det modevisningen, två gånger om & sen sävefest!

image106
 
miss you like hell!


.//


måndag





nära döden

Typ soft dag idag. Vi gick igenom modevisningen en gång, fick veta hur man ska gå och så. Allt var frid och fröjd, tills jag var påväg hemåt. Cyklade precis förbi den där kyrkan typ vid allegatan och ska cykla över ett litet övergångsställe som går mitt i vägen man cyklar på. Så kommer det en bil som kör på den stora vägen (allegatan) och ska svänga in där vi kyrkan, & KÖR PÅ MIG!!!!!!!!!!! Halva cykeln ligger under bilen och jag står upp och försöker dra ut cykeln och skrapar den mot hela hans motorhuv, men det var rätt åt honom för det var han som gjorde fel och KÖRDE PÅ MIG!!!!!!! Han gick sen ut ur bilen och frågade:
"Är du okej?"
"Mmm, visst"
"Är det säkert?"
"Aaa"
"Ja, du är nog bara chockad"
Sen kör han vidare och jag cyklar "chockad" hem med ett blåmärke på foten/benet. Faktiskt.

would i lie to you

Sitter i sängen, dricker te och såg på Sanningens ögonblick och jag fattar inte hur man kan ställa upp på något sånt program, kanske om man är helt felfri! Men det är så roligt att se på. Juste, jag ändrade min design förut. Det blev typ fulare & nu är min text jätte ihopknycklad, så det är jobbigt att läsa. Men jag pallar inte sitta och prova mig fram, det är så svårt och det är tydligen ingen som kan för alla har fått hjälp av någon annan. Jag ska bli kung på blogg-design i tvåan, ska ju gå en sån kurs då faktiskt!

Nu ska jag borsta tänderna och försöka sova, ska upp tidigt imorgon & duscha. Godnattt, hej!





söndag

Det var kuel med mine tjeja igår! Dom färgade mitt hår, som blev bra igår när jag hade torkat det och allt. Men idag.. inte lika nöjd, men äh. Tack för att ni vågade tillslut! Vi pratade nog oss hesa igår också, tills vi alla somnade. Det var mys.

Nu har jag snart sett klart hela Gossip girl - maraton. Legat i sängen hela dan, ätit och allt. Tänker inte röra mig idag.
Inatt kommer og hem igen.

image105

lördag

Igår var det mat på wallers och det vad hur gott som helst! Oscar var väldigt hungrig och beställde deras vårmeny, alltså 2 förrätter, 2 varmrätter (en glass mellan varmrätterna), och efterrätt. Jag fattar inte hur han fick i sig allt, men det gick tydligen. Det var mysigt iaf och imorse var jag uppe halv sex, oscar skulle med båten. Sen somnade jag om till halv tolv!

Mich och lisa kommer hit lite senare & jag tänkte tvinga lisa färga mitt hår.. för mich är en fegis.

fredag

Nu har oscar lagt ut ännu en ny film på min blogg, har inte ens lyssnat på den ännu. Men jag vet nog vad det är.. Jag har precis jag gjort mig iordning och ska ut och äta med ekbom-aldrin på wallers, muums!

Idag på draman bestämde vi att vi inte ska spela upp våran pjäs för publik utan vi ska spela in den, & det känns ganska bra faktiskt. Då gör det inget om man säger eller gör fel, bara att göra om isf.

.//


torsdag

Folk har klagat på att jag och michelle skriver samma saker i i våra bloggar hela tiden och michelle ville gärna påpeka att jag alltid skriver efter henne...hm.
Jag kan ju inte sitta och hitta på saker. Men jag ska försöka skriva innan michelle, haha! Nationella i spanska, något nytt och dumt infört. Det bestod av snor och magont. Sen gick vi på modevisnings-info inför på torsdag nästa vecka. Jag ska gå i lisas finfina svarta kjol och en kjol gjord av slipsar med genomskinligt tyg som någon maja(?) hade gjort. Det blir nog naajs.

Nu ska jag ta något att äta och senare ska jag åka och hämta en film hos jacob! Adios amigos!

världens sötaste unge!

image103         image104


onsdag

  • Jag är helt sjukt sugen på tahi-mat att det inte finns!
  • Glömde att ta syntestet idag 
  • Asförkyld
  • Ska på stan, bye.

tisdag

Matte nationella idag, igen..
Är helt jätteförkyld nu också, snorar åt hela världen.
Nu ska jag åka hem till min älskling och bara mysa mysa mysa!

image102
Jag älskar dig

sönd




söndag

Allt jag har gjort i helgen kan ni läsa på michelles blogg, vi har typ suttit ihop den här helgen. Helgen var väldigt mysig iaf och jag grillade för första gången, det var riktigt gott! Igår skildes vi åt, eller inatt. Igår var det förresten helt sjukt varmt, helt underbart! Nu är det inte länge kvar i skolan heller.. 19 dagar, utan helger och lediga dagar! Ja, mich har räknat.

Nu har jag och oscar vaknat och han går runt och städar lite. Idag ska jag läsa ut min engelska bok och imrogon är det match!

image99

image98

image100

image101

fredag

Var inne på ericas blogg nyss och såhär är tydligen jag..

A = Sexig
L = Envis
E = Sviker aldrig
X = Kul
A = Sexig
N = Fantasifull
D = Säker
R = Får fett med killar
A = Sexig


fredag

Börjar ju ett idag, så jag har klippt gräset nyss och det var svettigt. Solen tog nog också något, det är jättevarmt ute! Nu ska jag gå in i duschen sen läsa lite i min bok, tror jag.

Jag har ont i halsen.. men det ska bli en bra dag idag ändå!

     image97


tors/fred

1. det blev ingen träning för mig och michelle eftersom vi kom dit vid halv sex och träningen numera börjar sju.. det kunde väl någon ha sagt?! så vi åkte hem igen. men innan det spelade vi lite badminton med mi padre och hans kompanjoner.

2. jag skicka precis in min uppsats, 23.58. bra gjort av mig måste jag säga!

nu är jag jättetrött, godnatt!

torsdag

Idag cyklade jag snabbare än nånsin till skolan för att hinna och när jag kommer dit sitter michelle och tilda där. Ensamma. Vi skulle tydligen börja 8.50 nere vid fornsalen. Det meddelandet hade inte vi fått, men tydligen alla andra. Så det var bara att dra ut på tiden och sen gå ner till fornsalen, där det förresten var kallt och jättetråkigt.

Det var extremt varmt på min balkong förut idag, det var så skönt! Och duktig som jag är så har jag skrivit lite på min historia uppsats, får sitta hela kvällen och försöka skriva klart den. Men det gör inget, börjar ju ett imorgon. Det är skönt! Imorgon blir det nog kanske lite grillning, mysigt. Nu ska jag iväg på träning, hhej.

 


onsdag

Igår visste inte jag och michelle riktigt vad vi gav oss in på men det slutade bra som mannekänger för företags kläder. Michelle fick gå i en vid svart kjol, vit skjorta och en mycket för stor väst, hon såg så rolig ut, men söt! Jag var inte mycket bättre själv faktiskt utan fick gå i någon sorts servitris dress med hat.. Sedan röda kock kläder och as tajta byxor! Vi fick presentkort på Julia Hultgren på 200kr. Lättförtjänta pengar.

Idag var det mattenationella.
Sen blev det picknick-time i almedalen med tjejorna. Vi åt en massa gott och stekade i solen, mysigt mysigt. Snart blir det något att se fram emot också, yeey.

Nu ska jag göra lite historia, sen duscha och kanske, om jag orkar, cyklar jag till oscar.



brapapipipiala

oscars idol:







http://www.ronaldjenkees.com/music-store
gud nåde den som inte köper hans låtar

PJÖSSSS / oggisonfire

söndag

Vi vann mot KIK/FG med 3-0 med superagnes i mål! Det var helt sjukt varmt med och jag svettades mer än nånsin och glassen på hemvägen av min älskling var efterlängtad. Jag har fått skavsår på insidan av mina lår, de skrapar typ ihop med varandra när jag springer, fettolår.. Det gör iaf jätteont och måste köpa sånna där svarta cykelbyxor typ att ha under, bra info.

Nu ska jag fortsätta se sanningens ögonblick. Sen sleepa i think.

söndag

Ätit god frukost på o´s balkong, sitter nu och lyssnar på familjen.. Jag, gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen. Ska åka hem snart för att sen spela match, nu känner jag mig ganska taggad för det är fint väder! Idag har jag plugg att göra.. men snart är det sommarlov!






lördag

Fick sms av michelle 09.45 och frågade om jag ville se modevisning med henne klockan ett, bra att vara i tid. Vi gick dit, oscar följde också med. Efter att ha sett på översminkade tjejer gå på adelsgatan gick vi ner till glassbaren för min första glass där iår!

Nu såg jag precis klart Eva & Adam och ska åka iväg till oscar igen, hade ett hemma-stopp. Ska ta med mina tra-la-la chips jag har fått! Imorgon är det match, ingen lust just nu men det ändras nog imorgon.


image95









fredag

Valborg var mysig med tjejerna och jag fick en massa fina gröna presenter, taack! Sing star, elchockar, föraldrar knep och massa mat, aldrig fel! För mig slutade natten halv tre och jag cyklade hem.

Idag har jag klippt gräset, hela gräsmattan. Den är stor vill jag lova! Sen har jag slappat och snart kommer oscar hit och då blir det mat. Ska klä på mig något nu, hejdå.

image94

RSS 2.0