today

Feeling better, thank god! Nu ska min mage bara fyllas med en massa riktigt mat så är vi tillbaka igen, pizza är på väg. 
Min bror kom hem idag också, really nice. Nu ska jag äntligen få lite bra program till min dator, photoshop, dreamweaver, indesign.. bra att ha helt enkelt. 
Ikväll är det let's dance & jag fick veta idag i tidningen att Laila och Niklas är ett par?! Okeeej. Men dom är fina tycker jag, hon är lite finare än honom menmen. Ikväll ska det hejas med godis! 

Nu, mat. 

tidig morgon

Jag var uppe klockan åtta idag(!) herre. Det var extremt tidigt, men det var bara för att jag mådde illa & ont i magen.. poor me. Nu har jag ätit för första gången sen i förrgår, magen är inte riktigt van. 
Idag får jag väl bara sitta hemma och dega, kanske får lite plugg gjort. Nu ska jag i alla fall dricka min inte-så-goda-men-bra-för-magen-blåbärssoppa. Krya på mig! 

Sjuk...

Nu är det officiellt, jag är sjuk. Fan. 
Oscar är i alla fall världens gulligaste och tar hand om mig. Jag väntar på att pappa ska sluta jobbet och hämta mig, jag känner att jag inte riktigt vill smitta alla här. 
Så länge kan ni nog lista ut vad jag ska se på. Hej!

malli

Grattis älskling!


nattplaner

Sitter i oscars säng, illamående och tänkte se på the hills. Oscar är hos lubba(ludwig), vet inte riktigt vad som hände där men jag orkade i alla fall inte gå dit. Jag har apelsin och vatten vid min sida och det räcker för kvällen, tills oscar kommer. Men då sover jag nog. 
Imorgon måste jag göra något åt min lathet!! & jag får absolut inte sova bort halva dagen, nejnejnej! + att jag har jättemycket plugg.. fuck. 

Dags för the hills, ciao.


Ibland...

Ibland skulle jag vilja vara någon annan,
få göra det någon annan gör,
uppleva det någon annan upplever,
träffa dom människor någon annan träffar.
Men så stoppar jag mig själv. 

Jag är trött, (trots att jag sovit alldeles för länge), ont i magen, har enormt skitigt hår och ångest. Så ni vet. 



Min dag

+ oscar





hänt

Efter att fått uppleva när familjen bolin misslyckas med att trycka in piller i sin katt, så gick vi ner i källaren. Efter en timma ringer malli och hon vill att vi ska komma hem till henne. Jaa, såklart tänker vi. & sen tänker vi på hur låååångt det är. Alla borde ha körkort. Efter mycket panik-skrik, upp i snö, nästan cykla omkull så var vi framme hos malli där det var "utmärkt". Jag åt upp 2/3 av allt malli tog fram, vi spelade ett påhittat spel, löste korsord och pratade. Perfekt myskväll. 

Jag tänkte sova hos malli för att slippa den extremt långa, mörka och ensamma vägen hem, men det gick inte. Jag ska vara barnvakt om en halvtimma (japp, joel) & jag skulle aldrig orka gå upp typ 10 för att ens hinna komma hit. Så jag åkte till oscar, där samuel också var. & han fyller år idag, grattis!

Nu ska jag gå ner och äta något, sen ska jag och oscar gå ner och fika på dagis, jippie! 
Puss!

Så kan det se ut.





Helt fel

Ingen fotboll för mig inte, jag sov istället. 
Jag vaknade nog på helt fel sida idag, mitt humör är inte det bästa just nu. No idea why. Eller det kan vara för att min säng suger!!! Känner hur dom satans fjädrarna trycks upp i ryggen, sidan, överallt & man kan fan inte sova så! Fan ta min säng. 
Nu måste jag äta innan jag svimmar, och jag SKA få med mig oscar idag. Han har sovit tillräckligt! 
Hej. 

kväll

Sitter redo i sängen med apelsiner och vatten för att se på the hills! Oscar kommer närsom, får se vad han tycker om den idén.. 
Imorgon blir jag och mamma upphämtade av mormor för att åka och se på krullis cup, små kusinerna spelar ju. Kanske får några flash-backs från min tid.. Hemska upplevelser det där. 

Nu kom ogsi, puss! 


Yesteryou Yesterme Yesterday

Först vill jag bara säga att cilla är super. Efter lite stela samtal och bitch jacobsson kom fram så drog det roliga igång! Inget finger klämt denna gång dock. Runt halv tre skulle alla förflytta sig vilket inte blev så lyckat, och det slutade med att alla gick hem. Taack aron & daniel som följde mig tills samuel kom och skjutsade mig resten av biten, tack! 

Imorse vaknade jag med ett eget täcke(?), lite konstigt eftersom jag och oscar delade när vi gick och la oss. Kristina måste ha gått in och lagt ett täcke på mig, för oscar hade säkert tagit det andra för sig själv (as usual). Gullig. Sen låg vi och myste i sängen med sashimi, vårt egna lilla kärleksbarn/katt.

Jag är så jäkla sugen på att inreda och möblera, jag funderar på att möblera om mitt rum.. igen! Men det är så litet så finns inte så mycket man kan göra. Vill göra om vårat vardagsrum, mitt nästa projekt!
Puss! 

Just dance

Nu drar jag till cilla för lite partajande! 
Paaarteey. Nää, men lite. 
Puss!



sen morgon

Hallå!
Ligger i sängen med oscar och spelar spel på jesper.nu, låter lite patetiskt men man blir helt beroende! Jag gick upp runt ett och åt en god frukost för mig själv och såg en töntig film, "bratz" typ. & nu har jag hamnat här. 
Idag, eller finns inte så mycket kvar av dagen kanske.. men i kväll hoppas jag på en rolig kväll! Får se hur det blir, det brukar ju inte gå min väg om man säger så. Eh, med människor jag gillar så blir allt bra. Nu ska jag göra ogi sällskap i köket. Hej!

00.30

Oscar kom som en glad surprise förut, stannade inte så värst länge innan samuel kom och hämtade honom. Men vi vaknar upp tillsammans imorgon, så som det ska vara! Nu ska jag se scrubs, godnatt eller ha en fortsatt god natt!



Go go go for it.

Om en timma är det Let's dance, får se vart jag ser det.. om jag ser det, hoppas något roligare inträffar! Men tveksamt. Det var längesen jag träffade min oscar nu känns det som, sen i onsdags faktiskt. Jag måste ha min ogi-dos varje dag! 
Blir det inget festligt ikväll, hoppas jag innerligt att det blir det imorgon. & det finns det fler som håller med om, right c? Nej, nu ska jag göra något. Lite sit-ups skadar aldrig, kanske dansmatta? 
Puus. 

Nu när jag har en inbyggd kamera så får ni nog vänja er 
med att det kommer komma upp mycket bilder.

it's over

Sitter och har precis gjort klart provet, vissa skriver ännu. Det gick bra, nu är jag nöjd!
Michelle åkte till trysil idag, nu typ och lovisa åker till thailand imorgon.. lämna oss här väl, gör det! Mest avis är jag på lovis, kan ni tänka er något skönare än sol och bad just nu? Det kan inte jag.

Nu ska jag skriva något romantiskt om romantiken, ciao!

hej alla söta / aron

skolan

Nu sitter jag i surfsalen, ska vänta på john sen ska vi plugga svenska lite snabbt. Prov snart... nervös för ingenting, det är ett g-prov liksom. Jag är hungrig, ska nog gå till caffis och ta en macka och kaffe nu. Hörs senare, puss.

p.s. jag är fortfarande skitglad!


fredag

Jag är fortfarande i en glad liten bubbla över min 2 månader försenade dator. 
Jag börjar om 25 min, nu ska jag äta något sen försöka ta mig till skolan genom snödrivor och is. Lycka till! Idag är det då prov, det hade jag glömt, kanske är lika bra. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Det är ju sista lektionen och vad händer efter den? Det borde ni veta nu. Loooov! 
Need to go, bye!

Snygg tjej imorse.


You got me

Nu sitter jag i min röda säng och skriver mitt allra första inlägg på min älskling, i'm in love! Den är så fin och bra och snygg och underbar och praktiskt och ännu snyggare och bäst. Som sagt, i love.

Svenska pluggandet har gått sådär, kunde faktiskt ha gått bättre men jag kan mer nu än när jag började i alla fall. Bättre än inget! Imorgon ska jag undersöka heela datorn och kunna allting, för nu ska jag kolla igenom svenska papprena och sen sova. Ska ringa min andra älskling nu och skryta lite. (jag tror han är ganska så jätteavis på mig)
Godnatt alla!

macbook

MY BABY HAR KOMMIT!


thur

Sovmorgon för tredje gången den här veckan blir imorgon, no spanish. Ikväll blir det att läsa på svenskan som jag knappt börjat med, för prov imorgon. Sen, vet ni vad som händer sen? Jo, det är lov. Ett efterlängtat skönt lov, det ska ta varas på, tyvärr med plugg också.

Lovisa åker till thailand, till värmen med sol och bad på lördag, jag är så sjukt avundsjuk! Jag vill också slippa snön och kyla, jag vill kunna ta på mig vad jag vill. Jag vill ha sommar.

skolsjuk?

Vaknade runt åtta imorse, var svettig och ont i halsen. Somnade om, väcktes av mamma vid kvart över nio.. Jag kunde inte missa skolan, och svettningen var över. Nu sitter jag i klassrummet i total tystnad, alla skriver ett repotage om resan i beeerlin. Jag kom till andra lektionen så jag började skriva för en halvtimma sen så jag får skicka in det senare idag eller imorgon, tack biggan!
Idag blir det ingen träning (jag som verkligen ville, faktiskt!), jag måste plugga + att jag har ont i halsen. Sjukdomar kom inte hit, okej?!
Back to writing, ciao!

ons

Har suttit på exakt samma plats sen förra inlägget, har varit på toa x antal gånger & i källaren en gång, annars har min rumpa suttit på samma plats i soffan.
Har försökt läst lite svenska, men gick sådär.. Sen har jag suttit och försökt att hjälpa lovisa med en grej som bara inte ville gå, helt sjukt jäkla frustrerande! Pratade med sjuklingen jacob också, stackare där.. :(
Nej, nu ska jag gå och dusha sen sova. Godnatt.

Birthday

Seg och "händelserik" dag, på ett konstigt sett. Intressant hur människor kan uttrycka sig.
Efter skolan åkte jag och mich till singan för att handla mat som supermicha lagade, sen kom vickan & cill. Efter en väntan på johanna så började vi färden mot lovisa, snövind, cykel och en astung korg passar inte rikigt. Men vi kom fram tillslut.

Kom hem från Lovis's house för en timma sen, som sagt var det birthday-fika med en massa kakor och en skitgod glasstårta med kakor i. Yummy! Det blev en mysig kväll istället för plugg, som jag verkligen borde ha börjat plugga på.. Kommer nog inte bli så mycket nu heller, fan! Jag är sämst på att ta tag i mig själv och plugga, eller något annat för den delen. Tv kan jag gärna se på, nu slutade precis vänner.
Attsingen, kom på att jag måste GÅ till skolan imorgon.. lämnade cykeln hos lovisa, fick skjuts hem av cattis i en skitsnygg volvo!
Nu måste jag läsa liiite, & duscha. Adios!

L.

michelle







tisdag

Indvalet avklarat, jag kommer säkert hoppa av någon kurs sen när jag ser vilka jag har fått... jag har ju ändå valt för mycket. Annars har dagen varit okej, normal, inget speciellt. Eller jo, fick se typ alla bilder från berlin! Man skulle ju kunna tro att man är från en annan planet på vissa bilder. Men min favvo-bild är ju ändå älgbilden, ha! Den ni, den är inte att leka med!

Ikväll hade jag tänkt att plugga lite svenska men hittar inte mina anteckningar?! No good, no no good at all. Sen kommer inte jag & jace kunna göra engelskan på fredag heller, för stackaren ligger hemma i feber och fryser. Det är no good det med. Kom hem från stan för en timma sen, köpte present till lovely lovis idag! Birthdayfika imorgon med tjejerna.

Nu kom oscar in i mitt rum, later!

School

Dags för skolan snart, idrott, vi ska ha avslappning och stressövningar. Kan inte vara så jobbigt så jag & L skiter i gympakläder. Efter skolan blir det stan och sen måste jag börja plugga!! & mitt val måste jag lämna in idag och är inte ens helt säker på vad jag ska välja...? Ojojoj, livet är hårt just nu.
Nu måste jag borsta mina tänder sen cykla i snövädret till steffen! See you.

O.

Jag är lyckligt lottad som har dig, tack för att du är du.


back to reality

Seg och tråkig dag, för en vecka sen hade vi precis kommit fram till berlin och sprang ner till burger king och tryckte i  oss mat. Nu, nu sitter jag i min soffa och somnar när som helst, borde verkligen gå och lägga mig.
Som alla andra måndagar så har vi datafuckningbashantering (ja, nytt namn) & as usual tog vi en massa bilder, vissa mindre härliga än andra.. kommer imorgon!
Sängen! Sleep tight.

Love day

Alla hjärtans dag igår och min älskling lagade underbar middag och vi myste hela kvällen, först framför melodifestivalen, & JA!!! måns gick vidare, heja! Imorse fick vi ett glatt uppvaknande av världens underbaraste joel, "Aliiiis är där inne.. och jag går dit.. vi vill vara själva.. hejdå"  Min tre-åriga kusin.

Nu är oscar i duschen och sen ska vi läsa igenom alla olika individuella val som man kan välja. Fick reda på att det skulle vara inne imorgon för en timma sen typ, lite smått stressigt sådär.. + att jag inte fattar hur mycket jag ska välja och bla bla bla. Aja, nu ska jag hoppa till sängen och läsa tills mina ögon går i kors. (alltså om 30min).
Ciao! 


Söt kille i rakat hår.

pic.

Snodde några bilder från john så länge, dom säger ganska mycket om min resa.








Sweet home

Jag lever! Jag har bara varit så jäkla trött så man kan säga att jag har sovit ända sen jag kom hem, men nu är jag nog tillbaka i vardagsenergin igen.

Berlin var allt jag inte förväntade mig, allt jag förväntade mig och mycket mer. Nu ska jag vara lite jobbig igen, men jag är så glad att den här resan var med just dom här människorna. Allt känns så bra och man känner sig enormt trygg med alla, ville bara ha det sagt!

Vi har varit på koncentrationsläger, bussguidening, olika uppdrag, härliga middagar och mysiga nätter. Positivt överraskad av vårt vandrarhem, med tanke på att vi bodde i slummen med world of sex affärer och allt möjligt under oss, så var det dugligt bra. Tjejernas rum var lite knepigt, ena natten var det så kallt att hälften av oss blev förkylda, andra natten var det så varmt att man trodde att man skulle svimma..

Det här är en resa jag inte kommer glömma, med bra och dåliga stunder (oftast bra). Med alldeles för lite sömn klarade vi oss igenom fem dagar i berlin, vi har till och med tagit på berlin muren.. Det var även någon som strulade med den? Bra jobbat.

Jag och jacen har gjort egna små inlägg på resan, dom kommer upp inom snar framtid (i veckan). Plus att jag ska sno lite bilder från loven! Puss!

avskedsbild


Ögonen säger ju typ: "hejdå, sakna mig!"

Bye bye sweden

I säng klockan åtta blev det tyvärr inte, men tio ska jag väl ändå klara? Nu har jag typ packat klart, men min väska känns inte så tung..? Alla kommer nog ha med sig för mycket och jag har nog för lite. Eh, nu känns allt på toppp & just nu känner jag att allt kommer gå primaballerina, även flygresan (hoppas jag).
Min ipod pajjar hela tiden och nu kunde jag inte ens lägga in låtar på den, så jag fick ta pappas.. ipod tuch, jag kommer knappt våga ta i den. I alla fall fick jag i stress och panik slänga in lite av mina låtar på den, men dom flesta av mina "bra" låtar funkade inte?!?! Så jag kommer att få digga till sjöjungfrun, akon, & säkert någon rocklåt som jag hatar. Men det ska inte få ner mitt fina humör, imorgon är allt på topp, om jag får lite sömn. Så nu ska jag gå och lägga mig, eller jag är redan i sängen, måste bara ta mig orken att flytta ner lite.
Godnatt och hörs på lördag.. om inte tidigare! Puss!

Soon i'll be gone

Uppe ganska tidigt imorse ändå, oscar skulle upp och jobba med sitt uf-företag så han tvingade upp mig också. Snart ska vi åka till min mommo heleiina och sen kolla resväskor hos hela släkten, behöver en bra tills imorgon. Sen måste jag ju bara hinna krama min ogi lite också innan jag åker. 
Jag tänkte gå och lägga mig jättetidigt ikväll för jag orkar inte vara så extremt trött som jag brukar vara när jag går upp i tid till båtar, så typ... åtta? Lycka till alex!

MTV

Har sett nästan alla avsnitt på säsong 2 av the hills nu, har ett kvar sen hej säsong 3! Pratade med oscar nyss och han var påväg hit, snart kommer han att knacka på fönstret och jag får gå ner och öppna. Måste skaffa en nyckel till honom, jag har haft en av deras nycklar i ett år typ.. fast det är ju ändå oscar vi snackar om, nyckeln kommer säkert vara borta inom en vecka i alla fall.
Jaja, dags att stänga av. Sov gott partynissar. (& hemmanissar)


a night at home

Nu är alla ute och festar och har kul, utom jag.. Ikväll är jag en tråkmåns som sitter hemma och har sett schlager och nu ser jag slutet på oceans twelve. På tal om schlager, "snälla, snälla" sög och marie borde ha gått vidare, helt klart! Hon är pangsnygg också + att hon är tillsammans med en pangsnygg måns!

Jag har varit ganska duktig idag ändå, lagade mat förut faktiskt, pasta carbonara. Typ den enda liiite invecklade maten jag kan laga. Oscar kom och åt också, jag fick nog godkänt. Han är också ute och partajar men som vanligt kommer han till mig inatt.

Jag har tråkigt och funderar på vad jag ska göra, blir säkert att se på the hills eller något annat som finns på internet eftersom jag inte vet hur man laddar ner... oscar fixade ett program till mig en gång men det funkade inte när jag använde det, såklart. Ska se om jag orkar hålla mig vaken tills ogi kommer, förmodligen inte..
Puss, till er som sitter hemma som jag!

Det börjar närma sig!

Igår ringde vix och jag åkte iväg till titti. Där var det... kul. John och victoria var där i alla fall, ni gjorde min kväll. Har inte mycket att tillägga om kvällen, den var helt okej. Skön kväll helt enkelt. Väl hemma så kom oscar från krogen och vi somnade i varandras armar. Imorse, eller idag när vi vaknade kände vi att det var dags för träning.. Vi tänkte då åka till form, men dom stängde visst fyra och då hade vi inte hunnit träna nånting så vi gick ut och sprang istället. Jäkligt bra gjort av oss, gjorde lite egna spring övningar med spark i luften. Oscar är bäst!

Idag är det tydligen fest igen men det blir inget för mig, för jag måste packa! Jag har inte ens börjat & imorgon har jag inte så mycket tid heller, sen åker vi. Det tråkiga är att många börjar bli sjuka, jacob mår dåligt och hörde att amanda har feber? No good, no good at all! Krya på er alla sjuklingar.

  • Duschen
  • Matlagning
  • Oscar kommer (äter, sen går igen?)
  • Packa
  • Fixa ipoden
  • Leta efter mina hörlurar

Going away

Medans nästan alla var på sävefest så var jag & oscar hemma och hade det myspys till 100.

Nu jäklar börjar det närma sig... berlin here we come! Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det här med flygandet, inte min starka sida. Framförallt inte hemresan, flyga hem fredag den 13e!! Jacob, det är bara att börja be nu! En lite rolig sak som jag och jacob fick höra idag var att vi är som syskon tillsammans? Bråkar och håller på, haha!
Har suttit och sett the hills ända sen jag kom hem, jag har missat första säsongen men är back again. När som kommer pappa hem med pizzelipizza och ikväll vet jag inte rikigt vad som händer, surprise.

<3

Två år av kärlek
5/2

Med dig känner jag att jag lever

no party, at all.

Ingen "rolig" kväll för mig, eller för någon av oss... Blev hembjuden till pierre av michelle för en tv, och mys kväll, vilket låter väldigt lockande för jag hade tänkt ha samma här hemma. Men jag måste vänta på att mitt cd-omslag (som snällaste henrik har hjälpt mig att bli klar med) ska laddas över på msn, & det tar enooormt lång tid! Får se om jag orkar ta mig dit efter laddningen.

Imorgon har jag och oscar varit tillsammans i två år, det är nästan lite läskigt.. Fast helt underbart, dom två finaste och lyckligaste åren i mitt liv.

soon in human version

Tänkarnas tänkare, idag har vi tänkt och tänkt och vi har kastat AMF i soptunnan och släppt in lejonen! Det känns som att våran film kommer bli skitbra! Vilket nog alla känner men det är ju skitbra, då blir det säkert det också. Ska kolla om mitt egna lilla charmtroll joel kan vara med också, hade varit super.
Jag var och fek (fikade) förut med ja, dom som ligger på topp 10 listan. På ringduvan, men vi åt  nog snarare mat(?) om man nu kan kalla macka mat och fikade efter. Johnis med the car is my hero, därför bjöd jag och lovisa honom på cola.. det betalar nog all bensin....
Ikväll trodde jag att det skulle bli middag hos joanna men nu läste jag att hennes mamma var sjuk så nu vet jag inte riktigt vad som händer, får vänta på svar tills efter deras gymis pass.
Pussen



later

Jag har fått hot via telefon, detta gör att jag tvekar på att skriva något om gårdagens händelse.

Jag har suttit i min säng och gjort... inget!? Punkt ett är klar och punkt tre blir klar lite senare. Det var allt jag kunde åstadkomma idag tydligen.
Imorgon är det en kortkort dag och på torsdag är vi lediga och det blir ingen sävefest för mig inte, (1. ingen kommer vara där 2. det är en fin dag då) & vad passar inte bättre då än att göra något skitskoj på onsdag? Precis, inget annat. Let's do something fun!

NU: glassen kom!

tisdag

  • Cleaning lady ska städa
  • Träna..
  • Äta glass!!
  • Fixa ipod
  • Ta ut pengar
  • Plugga?
Michelle brukar ju vara lite efter men igår... haha!
Kanske kommer upp ett citat från igår senare, ciao.

städa städa stää-äda

"

Ligger i sängen med en taffsande oscar och ser på scrubs. Kom hem för en & en halv timma sen från inventeringen, efter en massa golvliggande, klättrande & två korvar i magen så blev jag 550 kronor rikare. Jag var nog värd lite mera för fem & en halv timma. But thanks lovis!
Sleep tight.



måneda

Melitta, vad gör du? Jag såg ett spöke!

Ätit min godaste jordgubbs-kräm precis och ska snart åka till coopish för inventering. Jag är skittrött, så bli inte rädda om ni ser en kropp ligga nånstans, bland böckerna kanske.. då är det bara jag som somnat. Jag ser på Made på MTV & jag vill också ha en personlig tränare, asbra ju! Slim as hell maybe?

Ska byta om nu, höres!

-

Datafuckingbashantering suger! 
Jag vill gå hem.



Boll boll fotboll?

Igår blev det en alltför sen natt, och jag älskar människor med bil, den här gången var det pierre! Jag väcktes som vanligt av min kära michelle som är uppe med tuppen, väckte oscar och sen åkte vi till södervärn. Hela helgen har bestått av fotboll och jag som hade tänkt göra en massa annat.. men nu är fotbollshelgen äntligen över! Jag har ont i fötter, höfter, rumpa och armar, allt för fotbollen..

Kom hem för en liten stund sen och har precis ätit en jättegod potatisgratäng och ska nu fixa lite och invänta mamma och pappa så dom kan skjutsa mig till orre, aldrig att jag går ut igen utan min vinterjacka!! Nu blir det bara fyra skoldagar, helg och sen åker vi till beeeerlin! Jiho! Igår köpte jag lite behövliga saker till resan också, då börjar det verkligen att närma sig.
Nej nu ska jag packa ner viktiga saker, puss!

RSS 2.0