skoldag

Jag sitter hemma hos oscar i hans säng och skriver på min intervju om en annan alex. Idag när jag kom hem skulle jag skriva lite på den eftersom jag inte ens har börjat. Jag vet att jag hade tagit med mig pappret hem med mina anteckningar om honom så jag kunde skriva men väl hemma så är dom borta. Jag får lite panik, men känner att jag ändå måste börja skriva så jag sitter och försöker, verkligen försöker komma ihåg ganska mycket och jag börjar skriva lite. Sen efter nån timme kommer jag på att dom kan ha ramlat ur min väska hemma hos oscar... Det hade dom, såklart! Så jag tog med mig datorn och sitter här och skriver istället.

Imorgon ska jag ha min första databashanterings lektion på cpg och det ska bli spännande, ganska kul. Sen åker oscar med till rsg. Han är riktigt rolig den sorken & söt.

Emy 5år- Aleex, är det hundar eller vargar?
A- Ehm? Hundar ser du väl?
E- Men pappa säger att det är vargar.

Går fram till sin bror 7år
E- Det är nog vargar.


moget

Jag gillar min klass, jag gör verkligen det och det känns jättebra! Igår var det en liten överraskningsfest för kristina, oscars mamma. Det var mysigt med ett stort knytkalas och godaste efterrätterna, mmmmums. Det var en kaka som jag bara har sett på tv, en stor choklad-tårta/kaka. Den var så god!

Idag måste jag skriva på min intervju som jag inte ens har börjat med och jag märkte nyss att jag har tappat bort lappen med alla mina anteckningar!! suuug. Jag har inte världens bästa minne heller nej. Får se hur det här slutar.& fuck jobbet.

sunrise

Kunde haft sovmorgon idag till halv tolv om någon hade kunnat informera oss om att databashanteringen började nästa vecka!! Så istället fick vi gå hem till oscar och slappa & äta mat sen till skolan.
Efter skolan gick jag och oscar hem & åt pizza, det var inte så gott som det brukar vara.. tror jag börjar tröttnat på pizza en aning. Förresten så är oscar den mest förvirrade och "glömska" person jag känner, hans mobil har varit borta i fem dagar och han har letat överallt och i alla byxfickor..not. Idag hittade jag mobilen i hans byxor, som han har använt! Ofta man inte märker, aja. Nu har han den igen iaf.
Jag börjar bli sjuk, har fått jätteont i halsen. Det blir nog ingen match för mig imorgon. Sista skoldagen för veckan imorgon, sen är det planering inför läger.

Ska se klart mean girl nu. /A.


somewhere in between

Jag vill ha en fin blogg, med en fin design! Jacob kunde, lite...? Du får ta och lära dig mycket!! & sen hjälpa mig, tack!
Alla var tydligen på sävefesten, utom jag, micha & lovvan. Det sög & det var tydligen askul.

Idag hände en skitläskig sak. Jag var ute & sprang, jag hade sprungit till ishallen & skulle bara sätta mig & vila lite och sen fortsätta hem igen. När jag satt mig på en bänk så blir jag helt snurrig, mår illa & helt plötligt så svartnar det bara för mina ögon. När jag efter några sekunder är tillbaka så står jag på ett helt annat ställe typ 10 meter ifrån. Jag märker att jag har tappat mobilen och min ipod, vänder mig om och ser att mobilen ligger på marken precis där jag satt och ipoden på gräset 2 meter fram. Jag är helt skakig och ringer pappa som får komma och hämta mig, jätteläskigt var det. Vet nog vad som orsakade det, som tur är.



 




tisdag

Jag vet vad jag vill ha.. en pool inne i mitt hus!! Åh, så härligt! Det är det jag ska kolla efter när jag ska köpa hus, pool inomhus!
Idag var det första dagen, bara information och imorgon ska vi börja med "lektioner" direkt.. känns ju sådär, 8-14.30. Jag hade glömt hur jäkla varmt och dålig luft det är i skolan, jag har svettats ihjäl idag. Ja, på den lilla stunden vi var i skolan. 
Var på träning ikväll och imorgon skulle det vart match med dom mindre men jag tackade nej. Skulle istället på bio men det var sämst platser så det sket vi i, får se vad som händer imorgon då. Jag är jättetrött & ska möta jacob 07.50 imorgon, ska nog gå mot sängen faktiskt. 

      bye bye classmate!


lördag


Var ute och seglade igår, det var faktiskt riktigt roligt. Det är lite läskigt när hela båten lutar och jag är 10 cm från att ramla i vattnet, lite smått sådär. Men det klarade jag, jag fick även hjälpa till och dra i en massa snören, "spänn" - "lossa"! Jag fick också frågan -"varför tar du på mig?" .."jag håller i mig". Det var riktigt mysigt och kul & ska göras igen!
Idag är en lite konstig dag och jag är lite smått ovetande vad som händer. Får ringa malli och ta ett snack. Nu ska jag iaf få upp oscar ur sängen! cu

söt liten oscar i krull.

-






onsdag


Var på stan idag och anmälde mitt leg till polisen & så. När vi precis ska gå och fixa ett nytt leg så säger hon att man kan göra det där, precis nu. Mamma var helt på och jag fick stå där trött, utan smink, uppsatt hår (såg lite manlig ut) och såg allmänt ofräsh ut. Bra bild.. Nytt kontokort också, så leg & kort kommer nästa vecka!
Annars idag var vi och fikade med mostrar och kusiner, mysigt. Vi stod mest vid Nickelodeon stället mitt på öster, svampbob var faktiskt där!

Nu ska jag byta om & sen åka på match, efter det är det direkt bort till oscar och deras dundersöta kattunge. Jag tycker egentligen inte ens om djur men den är riktigt söt. Jag kommer säkert tappa lite av mitt goda tycke för den men nu gillar jag den iaf.

tisdag

Träning idag, det var skönt faktiskt. Väntade på att pappa skulle träna klart och satt utanför och väntade.. Då hör jag någon vissla, jag vänder mig om och där står en äcklig polack i ett fönster och gör pussmunnar, läten, flirtar, vinkar och håller på & äcklar sig, jag får en anings panik, ställer mig upp & går och sätter mig där inne där pappa och 10 andra män ska byta om och duscha. Härligt värre. Åker hem & duschar, sen kommer malli och jac hit - myspys! Dom har nu gått och jag ska sova.

Oscar har blivit sjuk för att jag är för varm.

en vecka


Var på stan igår, var inne i ett provrum på åhléns & lämnade såklart min plånbok och mitt paraply där inne. Jag går mot kassan och innan jag hinner lägga fram sakerna jag tänkt köpa får jag panik och springer tillbaka till provrummet som nu är upptaget. (Det kan ha gått ca en minut tills jag upptäckte att plånkan var borta). Frågar hon i provrummet om det låg nånting där, men inte. Jag frågar varje kassa, ingen har min plånka. Provrummet blir tillslut ledigt och jag går in och mitt paraply ligger kvar, utan plånkan. Med alla mina kort, leg, allt! Det var bara att spärra kortet och hoppas att nån lämnat den till polisen eller nåt, det var inga lösa pengar i den så vem skulle vilja sno den?! Jaja, nu är jag förbannand på mig & nu ska jag iväg på träning sen träffa malli.




vila i frid

Varken tid eller lust, nu har jag slutat jobba och är redo igen..njae.

Det har hänt en hel del i mitt liv under min time-out i bloggen. Underbara saker, helt sjuka saker som man aldrig kunde föreställa sig att det kan hända, små skitsaker.. som att ramla ev en pakethållare och få ett litet sår på foten som aldrig läker & värker som fan! Och lite roliga saker här där. Nu senast var jag i stockholm med oscar och micha, meningen med resan var att man skulle shoppa slut på sina pengar, typ. Det gjorde jag inte kan jag säga, jag är så besviken på mig. Jag som hade så mycket pengar att spendera & jag köper inte ens upp halva. Fy på mig. Men nu har jag mer pengar att spendera på gotland i stället... wihoo! Annars var vår trip mysig med mat, fika och vårt underbara sällskap av varandra.

Oscars family har nu flyttat in till stan igen, vilket betyder att han flyttar ur mitt hus och in hit. Vi är nu på vallgravsgatan 1a, a.k.a oscars place.




RSS 2.0