no thank you

Igår blev det pannkaks-lagning, solning och hårfärgning.
 
När oscar tog över blev det såhär..
Åkte till michelle igår för att färga mitt hår. Vet inte riktigt vad man ska säga om resultatet, men orange är nog rätt färg. Snyggt nu inför nyår och så, eller hur...?
Nu ska jag och pappa åka till kvarnen tror jag & förbi oscar. Hej!

Impulsivt och dålig tajming

Var på märtas idag och skulle äta en god frukost (var det tänkt), dom hade typ inget gott eller billigt. Snål-alex, men ärligt. Nej, märtas är nog inte ett mat café, inte för mig i alla fall. Men fikat däremot, mm-m-m!
Jag blev lite smink rikare på stan & oscar förbjöd mig att köpa skor som ingen ens tittar på. Nu ska jag ta något att äta och sen sola med michelle och jenifer.
Puss och kram!


bra början.

Var precis på väg ut ur dörren och ner på stan för att träffa michelle, en minut innan ringer hon och säger att hennes nya jobb ville att hon skulle jobba idag, nu! & det är ju självklart att hon tacka ja så det blir ingen michelle för mig. Utan nu sitter jag istället och försöker få upp oscar ur sängen och in i duschen för att sen gå med mig på stan istället, det går sådär. Just nu sitter han och pillar på tangenterna som en 5åring, nej nu får jag ta tag i det här. & sen ska vi överraska micha på märtas med en frukost för två! 
(jag vaknade halv två idag, vad ska det bli av mig?) men ett plus till mig att jag redan är redo och klar! 

kvällsmys

Lånat agnes dator (en sån jag ska få) och väntar på att oscar ska bli klar vid sin dator snart & då vill jag se en film och bara mysa med lite massage kanske? mmm, låter riktigt härligt. Det får han faktiskt ta och ställa upp på för mig. Jag är ju faktiskt hans flickvän! & det är jag värd. 
Jag har haft lite tråkigt ett tag här, så jag gick in på alla "mest besökta" på blogg.se och där hittade jag några nya bloggar att läsa och det är det jag har gjort den senaste timmen. Lääääst alltså. Det var många "mamma-bloggare", ganska kul att läsa sånna. Nu orkar jag inte sitta vid datorn och få leva resten av mitt liv med fyrkantiga ögon så vi hörs imorgon!

A.

jag kan om jag vill

Igår blev det en liten tjejkväll som sagt. Jag & michelle möttes på bingan och köpte mat! Någon timme senare droppade det in fyra till tjejer och vi trängdes i sofforna, slog ihop våra smarta hjärnor och planerade och pratade. Det blev nog mest prat om det vi alla längtar mest till, reeesa!

Idag vaknade jag extremt sen som har blivit till en vana.. men jag tog ändå ett rejält tag i mig själv och mamma, så vi gick en låång promenad & förbi team sportia och maxi på hemvägen (måste ju unna oss något efter en sån bra insats)! Men inte nog med det, jag är på hålligång humör idag, så jag har precis haft ett eget friskis pass i mitt rum. Det var riktigt jobbigt vill jag lova, jag hade några riktigt bra moves där alltså. Så nu luktar jag inte gott.. bäst att hoppa in i duschen!
Ikväll blir det nog ogi-time!

guys in my life

Det blev en dusch, en behövlig, gammal hederlig skön dusch. Nu luktar jag gott igen som jag gjorde i morse och ser på åter till cold mountain på tv och Jude Law är så snygg. Gaaah! Alltid ska han vara sådär jobbigt snygg att man bara vill slita honom ut ur tv. Han är min stora kärlek! Själv, jag sitter förresten helt själv hemma i mitt (inte) stora hus och äter apelsiner och tuggar tuggummi för fullt. Har blivit helt beroende.
Imorgon blir det stan med michellan & det ska bli sko-letning för min del & later blir det tjejernas kväll åter igen, tror jag att det ryktades om i alla fall. Nu ska jag fortsätta se filmen och invänta min stora kärlek, som är Jude Law(!) Och tyvärr så får jag nog vänta ganska länge innan han skulle komma hem till mig.. Så jag får nog säga att jag väntar på min största kärlek. Ni vet nog vem det är. Jude kommer på en stark andra plats!

A.

?

En svettig kväll av ovisshet och förundran. Får se vart den slutar...
Ska jag duscha? eller vänta?
Svårt.

Jag såg den här förut & började tänka på malli, snart här igen!


-

Jag luktar gott, så gott. Nästan skit gott. Hoppas ni får lukta på mig idag.

julafton

En annorlunda julafton.. inte mig emot, den har varit underbar! God mat, gott snacks, bra spel & såklart det bästa sällskapet! Ohyes. Jag har ätit waaay to much av precis allt ikväll så mår jag lite smått illa men ändå envisas alla om en kvällsmacka med julskinka (as always), får se om jag ska spy nu eller sen.
Pappa är lite inne på att gå ner till domkyrkan, jag tycker det är ganska långtråkigt och jag tänker bara gå om jag får med mig oscar, & jag brukar faktiskt vara ganska bra på att övertala. Speciellt oscar, haha!
Ska kolla läget lite här hemma, vi hörs alla! Hoppas verkligen ni alla har haft en lika bra julafton som jag!


A.

it's xmas

GOD JUL PÅ ER ALLA!

o som i oscar


soon, really soon

Trodde jag verkligen att jag skulle orka upp vid halv tio och gå på stan? Njae.. för det gjorde jag inte. Får tvinga med sebba på stan sen istället. Sitter här och tänkte slå in mina julklappar men vet inte riktigt vilka julklappar som är till vem, så jag får vänta på mamma och få lite hjälp.

my taste

En heldag på stan idag, efter många om och men hittade jag nästan alla mina julklappar, bara pappasen kvar. Får bli en snabbis på stan imorgon med mamma och ta det sista. Jag är helt utfattig nu, jag har noll, zero pengar kvar på kontot! Jag överlever nog tills nästa penga påfyllning. Jag ska förresten söka jobb nu, jag är ganska mycket in need för ett nu när vi ska utomlands i sommar. Jag tror jag ska försöka få ett på åhlens eller något, det verkar ganska kul att jobba där. Kontakter skadar ju inte heller..
Kom hem för ett tag sen från supergulliga cilla som hade bjudit hem oss tjejer till sig på en mysig julfika med en massa gott, ljus & såklart julmusik! Kan inte bli en bättre dan före, dan före julafton(?) typ.
Imorgon ska vi klä granen och höja upp julstämningen på max! Jag och oscar ska nog utbyta presenter också, osäkert om vi hinner ses på julafton.. Nu är det bäst att sova om jag ska orka upp imorgon.

typ så

Min kväll avlutades inte ensam, utan efter en biltur så var jag hemma hos ogi! Träffade hans mormor och morfar som kommit ner för julen från västerås, gulligt par det där alltså. Oscar hade laddat ner the day the earth stood still igår, först hade han laddat ner fel.. så vi började se den gamla verisionen, i svartvitt! Det vägrade jag så vi laddade ner den nya istället och den var sådär typ, tror jag.. osäker på min åsikt där.
Nu ska jag hem och hämta pengar och göra mig iordning för att sen träffa malli på stan med tusen andra julhandlingsgalna människor.

i wish

Jag önskar verkligen att jag var mer teknisk och kunde förstå mig på saker som att ladda ner musik & film.. det kan jag alltså inte. Tänk er vad mycket roligare det skulle bli att vara ensam då, om man bara kan ladda ner en film eller en serie och bara seee. När jag får min nya dator så ska jag lära mig allt jag inte kan & se på allt jag inte kan se nu! Det första jag ska göra är att se twilight, mina förväntningar är höga.. lite jobbigt om dom är för höga bara.


not in the mood

Trött & lat.. inte den bästa blandningen. Jag sitter och tvingar upp mina ögon, det känns som att klockan är elva typ och har känt så sen klockan fem typ. Något är fel på mig, nu när det är lov så kanske jag slappnar av mera och blir väldigt trött? Låter som en bra förklaring.
Jag vet inte vad som händer ikväll, men med tanke på att är jag så himla pigg så blir det nog bara att vara hemma. Såg att populärmusik från vittula gick på tv ikväll vid nio, får se om jag orkar hålla mig vaken tills dess. Jag tror jag ska planera oscars julklapp lite så länge. (om jag orkar.)

inget

Lat, jag är så jävla lat. Finns det något värre än att vara lat?
Nej, jag tror faktiskt inte det.

behövs

Tjejerna i mitt liv lämnade mig för ett tag sen efter en kväll av återförening och mys! Känns så bra när malli är hemma, eller "hemma". Det känns som om vi inte varit ifrån varandra och det är som vanligt, precis så det ska vara! & inte att förglömma så fick jag riktigt god mat ikväll.. sibylla!


fin gammal bild.

life.

Det skulle ha blivit en rejäl julklapps-handling idag men det blev bara en liten julklapp till mig själv. Efter att oscar stormade hem till mig inatt efter trea-festen så försvann det ett par timmars sömn och dom tog jag igen efter besöket på staden med mina babes.
Vem kommer med båten inatt? Joo... MARIELLE! my bf!
Nu kom ogi.

-


finally

Jag älskar när det är trea-dagar(?), alla är så roligt utklädda då & jag längtar till vi får klä ut oss till weirda saker. Min favorit idag var nog den gigantiska radion, haha. No more no more, inget mera plugg för det här året! heehe. Låter skitbra att säga så i alla fall. Avslutning imorgon, ska bli kul att se vad lärarna har förberett för roligt..

going back

Jag måste vara jäkligt otränad alltså.. hade dans på gympan igår och jag har enorm träningsvärk i vaderna & lite i armarna faktiskt. Fick dansa med en massa amatörer men också ett proffs, buggar-erik. Det var en fin upplevelse att bli förd och inte bli trampad på tårna av någon amatör.. john.
Känns som att jag är klar med psykologin eller jag är förmodligen inte klar och missat en massa men nu orkar jag fan inte anstränga mig mer, jag har inga krafter kvar efter att alla lärare sugit upp det. Ikväll ska jag sova tidigt, hoppas jag. Jag vet vad jag ska önska mig i julklapp! hej.

how we like it

Not much to say, känner mig ganska duktig faktiskt och nu ska jag duscha av mig stress & kyla!
L

violet hill


sleep tight

Lyx i kyrkan med platser på balkongen, inte illa. Det var helt smockfullt där och vissa kom inte ens in, synd för dom för det var verkligen jättefint. Synd bara att luciatåget bara sjön en enda låt, och resten sjöng kören. Efter lusse så blev det mat, vår efterlängtade mat! & det blev bord för sex på packhus, liten tallrik med lite mat..
Jag är så trött nu och imorgon får jag träffa min älsklings film-man. Godnatt, jag ska drömma om något bra inatt.

promise

Dusha duscha duscha, varmt och skönt vatten & sen är jag snygg och fräsch för domkyrkan!

just the way i like it

Japp, jag fick samtal! & kevin var en fin idol-vinnare tyckte jag, även fast jag är helt förälskad i dundersöta alice.
Michelle hade med sig the notebook.. och ja, det var första gången jag såg den. Jag grät & grät, satt och hulkade. Den är så fin, helt underbar film! Grät nästan lika mycket som till titanic.. nästan. Nu ska jag sova & imorgon ska jag skriva lite och senare blir det lucia i domkyrkan. Ska se hur fina julia och johanna kommer vara, får ej missas!

"Gud vad plötsligt det där kom. Från ingenstans"
"Vad?"
"Snoret"

klart den ska med!


-

En bra dagen efter dag, började elva, åt gröt, lyssnade på saga & snack om gårdagen.
Oscar är nu i stockholm och ska se idol finalen (med sin klass)! Är jag avundsjuk eller? Att jag är! Hoppas han ringer under idol, så jag kan få höra det live.. fett cooolt! Snart kommer min michapicha hit, fun fun fun for me. Ikväll blir det idol & jag hoppas hon tar med sig the notebook!
P.s. Jag har tänt jättemånga ljus i mitt rum, really cosy.

to night we're gonna start a fire.

Som vanligt har jag blivit övertalad.. & det blir sävefest för mig. Börjar bli jäkligt taggad nu, dock inga stora förväntningar. Ska nog bara dansa häcken av mig. Har precis sminkat mig & äter daim, provet gick strålande idag & mitt humör är på toppen av det högsta berget! som man brukar säga..
Mallibanankalli kommer snart! Eller efter nyår, men inte så långt kvar.. tretton dagar till julafton, åh vad härligt! Jag är så glad & inget kan få ner mitt glada humör ikväll. nothing.
Sedan blir det hemfärd med min stora kärlek.

there is no end

Jag har enorma humörsvängningar som går ut över mina närmaste, förlåt!
Idag blir det i alla fall att plugga plugga plugga, ska plugga med jacob snart också. Fan vad jag är sugen på thai, kanske jacob är lite hungrig han med.. & sugen på thai.
Jag är ganska osäker på sävefest nu igen.. Har så mycket att göra & ingen tid, det går inte ihop! Kan ingen bara ge mig två dagar extra & sen fortsätter vi veckan?

the D

Historia lektionen gick ut på att flabba runt och se ut som idioter & det var sjukt roligt! En alkis som spydde upp hela världen, varför inte liksom? Det gjorde mitt humör på topp och har varit på topp ända sen dess. Efter skolan var det raka vägen till stan, jag, lovis & cilla gick till resebyrån och fick en massa resekataloger och vi har nu en "bestämd" resa! Det är så härligt och man kan bara inte sluta tänka på det, eller hur cilla? Blev lite stan också med flickorna och lovisa blev en klänning rikare & en undanlagd för mig. Imorgon är vi lediga och det är så skööönt! Nu ska jag se christine, hej!

hard work

Jag har skrivkramp, det gör helt sjukt ont i hela armen och handen, kan knappt röra mig.. typ. Nu ska jag fortsätta plugga, har faktiskt bara haft två små pauser sen klockan sju. En var när jag var tvungen att se vänner & den andra när jag var borta i fem minuter när pappa skjutsade mig till oscar för att hämta en mask och är tillbaka igen, well done! Idrott, here i come! Jag är ovanligt glad för att behöva plugga hela kvällen, kanske det blir kul att plugga? tveksamt..


snart kommer jag fjällen!

let it be

Jag mår illa, av två anledningar.. 1. all mat jag nyss åt som jag kommer spy upp om jag rör på mig och 2. allt jävla fucking hat plugg. Jag hinner inte andas mellan prov, inlämningar & redovisningar. Men det är ju bara två veckor kvar, det ska jag väl ändå klara?

Jag missade luciatåget(?) igår, attan! Jag som ville se när julia skulle ta sig av isen själv, det lät som en rolig upplevelse i alla fall. Imorgon blir det uppspelning av vår pjäs som vi planerade idag på 20minuter, änder, varelser, modig man & en massa! ska bli skit kul att se på allas imorgon.
Nu borde jag plugga rumpan av mig.. eller magen. får se, hej!

Pure

Kom hem till oscar för en timma sen, cyklade som en dåre & nu har svetten torkat. Försökte ladda ner senaste oth, men det har tydligen inte kommit ut? konstigt.. Oscar dammsuger för fullt bakom mig & jag ska nog försöka plugga lite i allt oväsen.

well done

Spanskan klar! +++ till mig, (fast jag tagit nästan allt från boken). Men vad kan hon begära av mig? Ska be michelle att rätta den åt mig. Så nu är det bara att övergå till idrott istället, wiho.. Jag ska nog röra på mig idag, känns som en bra ide.. promenad kanske?

så är det

Hundvakt.. det låter väldigt fånigt, så igår var jag fånig och var hundvakt. Vi hade en trevlig promenad i mörkret & en bajskorv jag inte plockade upp..sch! Jag satt bänkad vid tvn med chips, jordnötsringar och julmust, helt okej assa. När jag vaktat färdigt åkte jag till oscar och såg Britney: for the record, det gjorde att jag faktiskt fick en lite annan syn på henne.
Idag måste jag skriva spanska-fucking-uppsats och plugga idrott. Spanskan kommer ju ta hela jävla dan. Hejdå!

-------

Jag är astrött & orkar inte skriva så mycket, förutom att hela kvällen har varit mysig med vår skitbraiga planering & idol! & såklart superbrudarna.
p.s victoria satt bakom kevins flickvän och sibel.

take me away


that's right

Provet kändes sådär, har ingen aning om hur det gick.
Ikväll, om typ en halv timma ungefär ska jag bege mig till cilla = 30 meter bort & så ska vi tjejer ha en liten planerar-kväll + idol! mys för hela slanten! Jag städade precis köket efter att jag hade lagat mat till mig och my brother. Makaroner & bacon, ni tycker säkert att det låter torrt & inte så gott. Men då har ni fel, för det är faktiskt ganska gott & mättande. Önskar bara jag kunde äta ketchup, det finns en anledning till varför jag inte gör det. elin..?
Hat regnet är tillbaka igen för dom som inte märkt det, don't like it.
Juste, victoria ska ju på idol ikväll & jag är ganska jättemycket avis. Jag blev hundra gånger mer avundsjuk när hon berättade att dom har vip-platser och kan få mat där & mingla typ, din lyckost! Heja åt mig!
Peace n'love.

not a break

Har böckerna i knät & försöker verkligen anstränga mig att få in lite i huvudet med jag dras till datorn & tv hela tiden.. ja, mitt eget fel som sitter och pluggar vid tvn med datorn framför mig. Men jag skulle somnat om jag inte gjorde det & nu är det ju sos gute och det kan man bara inte missa när vår älskade brandmästare jonatan är med! & a-laget var också med såg jag, haha! Jag får plugga i pauserna. hej!

inte mycket

Väldigt onödig dag men skön! Fina sp2f satt en timma & tittade på youtube klipp i hörsalen, sånt sitter aldrig fel. Spanska imorgon & jag orkar inte plugga, men måste.. jag måste verkligen!

Vi har börjat pratat och småplanera i mängder nu & jag blir helt varm i kroppen bara jag tänker på det, kan inte bli härligare! & sen med fem dunderbra tjejer! Imorgon blir det planerar kväll, men tyvärr utan victoria för hon ska på idool!!!

Nu ska jag duscha, göra te & plugga. Sen hoppas jag oscar kommer också.

hundra


Det kan inte blir mer rätt än så här.

turn around

Patetisk, det är vad du är.


Jag tror jag ska göra en liten juldesign nu när det är jul & eftersom jag är så bra på att designa min blogg så blir det inga problem alls..(?) Får se vilket resultat det blir.
Jag är typ dum i huvudet, jag har prov på fredag & jag pluggar inte. Det går bara inte, fan vad jag hatar spanska just nu. Fast ett litet plus till mig för att jag gjort  lite på svenskan & engelskan. Imorgon ska jag bara plugga spanska, inget annat!

.

Paus.

equal

Badet idag gick ju som på räls, trodde det skulle vara jobbigare & svårare men det här klarade ju jag av. Nu är det avklarat och jag är nöjd, åt mat på solberga & fick se hur mycket dom gjort om i skolan. Jag gillade mitt gamla solberga! Söta ingrid jobbade ännu kvar i caffis, kul för henne..
Nu ska jag försöka plugga så mycket jag kan & om jag känner mig själv rätt (vilket jag hoppas att jag gör) så kommer det gå sådär.. men några uppsatser ska vara minst halvklara när jag lämnar min fåtölj i alla fall!


sägs så

Bad. Jag har men för livet när det gäller hav & bassänger, blev nästan dränkt när jag var liten & har skräck i mig när jag ska bada. & djupt vatten.. nej tack! & mina öron får panik under vatten för länge & lärde mig simma vid åtta års ålder, sen i utvecklingen. Hur ska det gå att livrädda då? Bra fråga. Märker väl imorgon, i guess.
Nu ska jag se klart ugly betty & sen är det DH! med ogiboy.

HÖGT

Ber en liten ursäkt för mitt mini-uppehåll.
Mysig helg, julig som attan med godis, pepparkakor, lussebullar, knäck, glögg, julmarknad, ljus & pynt! Mm-m-mm, i like a lot! Det är ju nästan snart dags för julklappshandling, lite smått jobbigt när man inte har så mycket pengar men det är ju faktiskt inte klapparna, utan kärleken som räknas på julen! Det lät fint & bra. Jag var lite kreativ i helgen också, jag har gjort en egen board i mitt rum på väggarna, av kort! Det blev ganska fint faktiskt.
Tillbaka till verkligheten med skola = plugg = vill dö. Hoppas jag överlever. En sak jag inte överlever är spanskan, fyfan vad jag är dålig! Helt jävla sjukt, jag skulle skriva en mening & det gick inte.. Jag vet varken hur man gör upp&ner vända frågetecken eller hur man gör en sån där grej på n:et, så det blir ju inte speciellt spanskt heller. Engelskan idag gjorde mig glad! Nu ska jag kvävas av plugg.

Du stör mig så mycket ibland att jag bara vill ta tag i dina fötter & släpa ut dig ur rummet!

Känt så någon gång?

RSS 2.0