onsdag

Nu var det ett tag sen igen, det är sjukt mycket i skolan just nu, eller var. Nu ska jag platta håret, sminka mig och klä på mig, sen bär det av till vix! Vi ska ha en mysmiddag. Vi har delat upp kvällens maträtter, och jag och michelle fick efter snacks och sallad? Haha, japp.

Det känns som att det är fredag, as skönt + ett mini - lov!

image93

söndag

Jag har numera ett jobb som buffévärd på trädgården, tillsammans med Isabelle.. Ja, så var det nog!

Lördag dag spenderades på stan utanför Julia Hultgren med michaa, vi var tävlingsledare i någon tipspromenadastävling på Julia. Det var lite segt och man fick ont i ryggen och det var lite småkallt då och då. Men vi klarade det galant och får presentkort på Julia som belöning, plus att jag kanske vinner tävlingen också! Efter det, skildes våra vägar. Hem, numera åt två olika håll.. Ska också tilläga att jag och oscar gick till fenix, tror jag det hette. Och såg på (rock) band, haha! Vi passade in perfekt bland alla svettluktande långhåriga människor. Jag hejade på Urmas Plant men det gick inte så bra. Efter blev det nattmat på max, jag, ogi och pappa.

Idag åt jag en chokladkaka själv, det kändes bra.. Cyklade hem från bäste mannen för att sen tillbringa tid i trädgården med mamma och jag fick såga ner en massa grenar, vilket nu har blivit min grej, typ. Sen kom the Ahdrian´s för en middag och myspys.


image91


torsdag

Imorgon fyller min älskade pojkvän 18 år, grattis! Så det blir en middag hos familjen Ekbom - Aldrin imorgon, sen ska han förmodligen på krogen, jiho! Cool. Michelle och jag har bestämt, att i helgen blir det glassbaren for the first time this year! Och jag ska äta min älskade hallonsorbe. Nu ska jag duscha, klä på mig sen åka till oscar. hejdå!

image89 pOsarn.

onsdag

 Sitter ute i solen och skriver lite svenska, tänkte ta en paus och lägga mig ner och sola baken. Deet är dags nu! Sommaren kommer!!!

image88

tisdag

Snart allt avklarat, ska gå och läsa ut min bok nu sen möblera om mitt rum! Ikväll börjar ugly betty och efter det DH!Jag gillar tisdagskvällar.

Idag har jag iaf blivit en aning rödare i mitt ansikte än vad jag redan var, pga av en viss micha som ville sitta i solen i evigheter. Inte för att jag inte gillar solen, jag älskar den! Men sitter jag för länge börjar jag typ koka, jag får typ solpanik! Men det var ju ändå skönt och nu är natur klart!

Jobbintervju på fredag...


lördag

Jag börjar få avsmak av att blogga.. får se om jag fortsätter eller lägger ner.
Nu ska jag iaf ut och äta med mina underbaringar, bye.


image87 vi sa.

onsdag

Japp, nu är jag 17år och har fått en ny mobil, pengar & små saker. Jag har blivit bjuden på middag på lördag också av mina underbara små vänner. Ikväll ska jag på träning sen hem och äta med familjen, mys. Nu ska jag läsa min bok!

image86

tisdag


Var på stan med ogi förut, vi hittade inget så istället gick vi och solade! Båda två somnade och vaknade av det jobbiga pipandet när tiden är ute, är så himla trött. Imorgon är det min dag iaf och jag ska på träning, yey. 

Nu ska jag se det senaste avsnittet av desperate housewives & sen sova.

image85


later.


Snart bär det av till sängen, ska göra mig iordning och sen mysa med oscar. Imorgon är det tisdag och jag slutar halv fyra, då ska jag nog hem och sova en liten stund. Godnatt!


måndag

Hemma igen, efter en ganska rolig helg trots allt med laget. Vi har tränat i sol, iskallblåst, regn & snö. Även spelat en match också. Efter en helg med tidiga kvällar och tidiga morgnar var det skönt att komma hem igår och sova hela dan för att sen fortsätta en vecka med samma rutin..

Igår fyllde victoria år, grattis! Och nu är det bara två dagar kvar till jag fyller år, wiho! Kanske blir en liten tjej-dinner, right vix? Vi har ju redan inbjudningskort klara. We´ll see.

Nu ska jag läsa lite samhällsekonomi & läsa i min bok. Hoppas oscar kommer också.


image84

...

då bär det av till fårösund... back on sunday.

image82

torsdag

Alla mina skolveckor brukar gå jättesnabbt, men den här veckan har jag legat en dag före och allting känns så långsamt! Nu är matte, historia och spanska avklarat. Det känns bra! Men nu är det bara imorgon kvar, & så ska vi (jag & mich) på träningsläger.. i fårösund.. Vi får se hur kul det blir, vi ska ha med oss inneskor(?), badkläder och sen från en säker källa har jag hört att vi ska skjuta luftgevär, det verkar kul. Sen självklart träna en massa fotboll. Imorgon ska jag & mich köpa med oss en massa godis så vi har något att göra om vi blir uttråkade.

Ikväll ska jag läsa mitt manus typ 1000gånger så jag kan det utantill imorgon på draman, läsa min bok och såklart se So you think you can dance. Med älskling.

image81

REGN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 


-





måndag

Jag har så himla mycket som händer i mitt liv just nu, eller typ. Folk på sjukhus, barn blir födda, födelsedagar och sjukt mycket plugg som tar övertag och jag får panik! Matte, spanska, historia, svenska och att det är nationella nästa vecka också.. lust att hoppa av skolan, även fast det aldrig skulle hända så har tanken slagit mig ett antal gånger.

Jag var med oscar och övningskörde igår, well done! Jag fattar bara inte hur jag ska kunna få körkort, allt med bil verkar så svårt och komplicerat på något sätt. Nu har pappa äntligen bokat tid hos körskolan så jag kan gå den där kursen så jag äntligen kan få börja övningsköra! (1år efter).

I helgen ska jag på träningsläger, just nu känner jag inte alls för det. Vi kommer säkert bli indelade i grupper vilka vi ska sova med, sånt gillar inte jag & M:et. Då smyger vi.

På onsdag nästa vecka är det en fin dag.

image80

torsdag

Allting går så snabbt numera, det är redan fredag imorgon! Det känns asbra! Jag var på stan förut med micha, hon hade sett att det skulle vara rea på h&m, så vi gick dit. Men det var bara rea på fula grejer jag aldrig skulle sätta på mig. Så det blev ett par örhängen & hårsnoddar, som jag köpte med mitt 50krs presentkort. Sen ett par skor på dinsko! Nu ska jag göra lite matte, as always.

image79 not the same without you.

later.

Jag har börjat känna mig lite småsjuk, halsen & lite snorig. Så pappa kom hem med massa apelsiner och naturgodis, yummy! Nu ska jag gå och lägga mig, ska försöka sova minst 7 timmar ikväll iaf. Godnatt!

p.s. mitt cv (personliga brev) är nu klart och jag lämnar det till eric imorgon!

tisdag

Blogg.se har inte funkat på några dagar nu, men nu verkar det funka iaf. Då har skolan börjar igen och dom här två dagarna som brukar vara dom två värsta har faktiskt varit helt okej. Idag var allting extra slappt.

Igår var jag väldigt duktig.  1. handlade äntligen upp mitt vila presentkort. 
                                             2. pluggade
                                             3. tränade fotboll
                                             4. sprang (med ogi)
                                             5. åt upp mig lite igen med en blåbärspaj!

Ikväll är jag själv, måste göra mat till mig själv! Kanske blir så att jag åker bort till oscar och äter, fårse.

image77  blandning mellan mig och jacob.


RSS 2.0