måndag

Idag var det match, vann med 8-2. Ät det NÄR! Imorgon är det jobb, hoppas ärligt jag slutar tre så jag hinner med allt jag ska. För klockan sex är det bio med moster, Sex and the city! På onsdag jobbar jag & michelle fyller år, vet inte hur jag ska hinna.. & sen jag ska antingen på tiljans (som jag inte ens ser fram emot speciellt mycket) eller vara barnvakt. På torsdag jobbar jag, sen ska jag på roma teatern, vet inte vad den hette iår, men den sägs vara rolig iaf!
Och nu vill jag bara säga krya på dig till stackars oscar som har gått och blivit sjuk med skyhög feber och allt. Kry på di gubben.


haha

Väntar på oscar som duschar, så jag tänkte visa den här filmen som fördriver tiden lite.






ledig

Gick upp vid halv tio, duschade och gjorde mig klar för jobbet. Tiden är ändrad och jag börjar numera 11 istället för 9 på morgonen. Precis innan jag skulle åka har jag två missade samtal på mobilen, från eric. Jag trodde jag var sen till jobbet & cyklade gärnet utan att ringa tillbaka. När jag kommer dit (efter att ha cyklat i motvind med regn) säger eric att han hade ringt för att han skulle säga att jag inte behövde jobba alls idag. Braaaaaaa, när jag redan cyklat dit!!! Jaja, mitt eget fel som borde ring tillbaka.. men ändå! Nu är jag hemma & har inget att göra. Vädret suger och det verkar vara höst. 


 


pic.

Lite bilder från midsommar, innan vi skulle till vänge. 

      


midsommar

Så nu var midsommar överstökat också, jobbade till sex åkte hem, åkte till josefina, åkte till cilla, åkte till vänge. Där var det en massa folk & häng. Sov i oscars stora stuga med några fler. De andra åkte hem, medan jag oscar & agnes väntade på resten av ekbom-aldrin familjen. Dom kom och vi fikade, sen kom fam. bäckström och vi fikade ännu mer. Bäckströms + osc & agn åkte till stan, senare kom resten. Igår var det hundra procent chill, vi beställde pizza och nils kom också. Vi såg fotboll & jag somnade, idag har jag inte gjort nånting alls, verkligen. skönt.

Imorgon är det match & jag har inte tränat på en månad, hm..



snart

Nu är oscar påväg hit, han handlar på vägen sen ska han komma hit och laga mat. Helt spontant från ingenstans, gulligast i världen. Så nu ska jag ta fram smör och en kastrull, fick lite order..



-

Nu har jag varit ledig ett par dagar, min tredje lediga dag & imorgon jobbar jag igen sen är jag ledig igen. Imorgon är det midsommar & dom flesta jag känner ska till vänge, även jag. Hur vi tar oss ut blir lite svårt, men löser sig nog. Vädret suger just nu & hoppas det inte är så imorgon!

Jag har inte vart på stranden ännu, så har inte badat i havet!! Ajaj, dålig stil. Det ska vara gjort nu, det är en lag. Men jag har faktiskt varit i ett kalkbrott med malli, ralle & nicme, badade dock inte..

 

tröttttt






lörd

Min första jobb-dag idag gick bra, det var nästan ingen alls som åt buffén idag så jag fick hjälpa michelle lite med serveringen & så. Det var roligt, fick ont i tårna med mina för små skor.. Jag slutade också 1,5 timma senare än sagt, bara mer pengar. Imorgon är det jobb igen, dock utan min bäste michelle. Hur ska detta gå???  

Och sverige.. nej.

      

late

OGI HAR KLIPPT(?) SIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


fÖRE:                                                                                                 eFTER:


fred

Fårö var roligt, har inte så mycket att säga om det faktiskt.. några bilder någon tagit med min mobil.

                                  

måndag

Klassbytardag idag & vem kom in på media nu då? Jo, mee. Så det känns superbra!
Var & såg fotboll med ogi förut, dom vann. Sen åkte jag ner till mine puulers i almedalen (jacob, aron, malli & julius). Kom hem för ett tag sen & nu ska jag sova och sova bort skoldagen imorgon, skönt värre.


sönd

Student firande hos elin idag, med upprepande frågor hela tiden, haha. Sen var det dags för match, 3-0 till hangfuckingvar. Vi var ganska bra faktiskt, utom vissa som är lata & bara står på ett ställe och glor! Jag blev helt sjukt svettig, innan vi ens hade börjat värma upp.

Imorgon är det "klassbytardag", man ska få träffa sina nya klasser. Hoppas jag blir uppropad i media!



Jag vill också gå på bal & ta studenten!


sleep

Hittade den här på ericas blogg & jag har lite tråkigt så jag gör den.

Vem:
Är i rummet med dig: ingen faktiskt.
Fick du senast sms av: jace the cake.
Tänker du på nu: malli, vi chatta
Pratade du senast i telefon med: ogiman 
Hus var du senast i: förutom mitt, oscars lägenhet
Önskar du var med dig nu: oscar!
Är din favoritsläkting: Joeel
I din skola går dig mest på nerverna: mickizz

Var:
Går du i skolan: RSG
Är din mobiltelefon: bredvid mig i sängen
Är din mamma: i sin säng
Sover du: på övervåningen i min säng
Handlar du mest: olika, jag gillar h&m
Fick du tag i tröjan du har på dig: åhléns
Åkte du senast bil: till en pizzeria, vet inte namnet
I ditt rum är du: i min säng

Vad/Vilken:
Åt du senast: kiwi
Drack du senast: vatten
Är det för färg på dina byxor: har inga på mig 
Är den närmaste saken som är blå: mitt lakan, mitt täcke, mina kuddar
Gillar du mest med skolan: att åka därifrån
Har du på fötterna: täcke
Låt lyssnar du på just nu: ingen..
Är din favorit färg: röd
Film såg du senast: populärmusik från vittula, gick förut på tv
Hör du just nu: tv som pratar

Har du någonsin:
Sovit i en annan säng: jo duue.
Tyckt att din kusin är het: njae, men söt. 
Sovit naken: japp
Kört över hastighetsgränsen: med cykel, jo.. 
Målat om ditt rum: tapetserat har jag gjort.
Dansat framför en spegel: det vill jag lova
Fått hicka: vem har inte?
Dumpat någon: nej..
Stulit pengar från en kompis: absolut inte
Hoppat in i en bil med folk du just träffat: nej
Varit i slagsmål: japp
Smugit ur ditt hus: japp
Haft känslor för någon som inte känt detsamma: hm, kan varit så
Hånglat med en främling: mm
Saknar någon just nu: jodå.

fredag

Sov ett bra tag idag, sen blev det lite bad i poolen faktiskt. För oscar iaf, jag satt mest i våran sköna "badring" eller vad det heter. Jag har bränt mig så mycket att jag inte tänker sola på några dagar nu heller, onödigt att börja flassa och en massa. Det är fredag och inget planerat, får se vad jag gör ikväll. Jag vet iaf att jag ska duscha!

 

late





Jag väntar på oscar som är på ute med kompisar från estocolmo & jag har tråkigt. Men då kom jag på att den här "roliga" klippet var tvunget att åka upp i bloggen. Hennes svar på frågan är så korkat & svarar inte på frågan alls.





torsdag

Såpp, nu har treorna tagit studenten & det känns nog jävligt bra! Hör alla vagnar åka utanför här hela tiden, var uppe på en vagn idag och höll på att dö av musiken. Dom spelar så jäkla högt, jag & maja kunde typ inte andas tillslut. Det dunkade i hela bröstet upp i halsen, alla kommer komma hem med tinitus.

Imorgon fyller jac & henk år, grattis!


tisdag

Idag gick jag till rektorn och sa att jag ville byta inriktning till tvåan, jag har valt språk men känner att det är inte riktigt min grej, språk alltså. Så jag sa att jag hellre skulle vilja gå media, men då sa hon direkt: "Det är fullt!" Jahapp, men jag står på kö & är det någon som hoppar av media eller något så hoppar jag in. Det känns bra, men känner ändå att chansen inte är så stor att någon hoppar av innan dom ens börjat, (jag räknas inte). Men får väl hoppas på det bästa. Skulle valt media från början..

Match ikväll, mot dalhem.


tack

Nu är allt i skolan klart & jag är happy as hell! Så nu är det bara att vara i skolan & softa, hoppas jag. I sommar ska det förresten bli rekord-varmt, så tänk i juni hur varmt det kommer vara, över 30 grader! helt underbart! Jag sitter här i lycka över att sommaren är här & det verkar som att den tänker stanna.

söndag

Såg på balen idag, alla var så sjukt fina (dom flesta) och jag längtar jättemycket tills det är min tur! Har redan börjat tänkt på en klänning, haha. Jag har filmat och tagit en massa kort på dom och några kommer in snart i bloggen. Malli kom till ön inatt och jag har saknat henne så jag är overhappy att hon är här. Imorgon ska vi två vara barnvakter åt mina kussar + en hund.

Nu: engelska film imitation övning tills imorgon!


RSS 2.0