-

Dagarna har sprungit förbi, snabbare än väntat och idag är det bal.. helt sjukt. Malli kommer snart hit, en bakis-oscar ligger och sover, mamma bakar och pappa försvann. Regnet slutade och solen sticker fram, jag vill inte ha en ful sjal över mig idag, vill inte vill inte vill inte!
Igår var jag på middag med oscars familj på wallers, helt underbart asgott var det. Champagne och vin resulterade i en småfull alex som gick hem i natten själv och somnade på en sekund. Nu är jag nyduschad och redo för dagen. Nervositeten börjar komma och jag är skithungrig.

-

Desperate housewives är avklarat, snart cougar town och vad blir nästa? Jag väntar i alla fall på att oscar ska bli klar så vi kan ta en nattlig biltur.

-

Bästa dagen igår, allt var på topp. ALLA var på topp, helt jävla underbart var det. Idag var dock inte lika underbar... Men nästan, mys, glass, träning, mysmysmys. Later.

-

Sitter här med ett glas vin och väntar på amanda, sjukt jävla taggad och redo för en grym dag/kväll/natt med alla bästa. NU KÖR VI!!

-

Skola, förnedring, stan, förferre innan möss, möss, förferre innan hamnplan.

-

Herregud, underbart.

-

Försov mig lite väl mycket imorse, somnade om och nu sitter jag och äter frukost. Nästa lektion börjar halv tolv, så nu tar jag tillfället i akt och läser igenom mitt usla tal några sista gånger.

-

Jag är onyttig, trött och mitt tal suger. Därför ska jag bli nyttig, sova och skita totalt i mitt tal. Förresten så kommer my babygirl på fredag, helt underbart.


-

Än en gång sitter jag och gråter framför biggest loser, men idag var nog lite väl.. Jag grät till made, en tjock tjej som dansade och sjöng. Det var tydligen väldigt känslosamt för mig. Hon kom tvåa i skoltävlingen, jag var lite stolt.

-

Mitt tal suger, orkar inte mera så det kommer suga imorgon.. Jag bryr mig inte längre. Jag har inte ens börjat på mina två andra uppsatser, det får bli senare i veckan. På onsdag är det mösspåtagningen, jag ska överleva skolan tills dess i alla fall. & sen är det balen. Nu kommer oscar med pluggmat, max friscomål!!


-


-

Jag vill döda skolan, idiot-mycket just nu och jag kommer ingenstans.. har sett alla the hills avsnitt och några DH, liiiite tid mellan avsnitten har jag lagt på mitt tal. Inte tillräckligt med tid dock. Jag hatar att skriva, speciellt nånting som jag måste stå och läsa upp, i aulan den här gången. Jätte kul, verkligen jätte.

-

Ska börja på mitt tal tills på tisdag.. liiite sent ute. Trots att jag har fyra försenade uppgifter och en massa skit som väntar så har jag världens bästa känsla i kroppen, jag är lycklig på riktigt. Jag känner mig nykär och har världens finaste vänner. (nördigaste inlägget). Ville bara säga det.

-

Dagen började på bästa sätt, fortsatte på bästa sätt och jag är lycklig.

.

Hemma i sverige nu, sitter sjalv pa tcentralen och vantar pa julia.. nastan alla andra kom med det bra flyget till gotland utom vi.... Nu gar snart tiden ut, hemma inatt.

-

Japp, nu ar vi fast pa kreta. Flyget installt och vi vill heem.

-

Vi lever. & vi har det sjukt bra, ha ha pa er dar hemma.
Keep in touch.

-

NU JÄVLAR KÖR VI, GREKLAND EN VECKA!
Update kommer under resan, om jag så ska behöva sno kissies dator.

-

SÅDÄR. Jag har inhandlat, ätit alldeles för fet mat, myst med ogsi och försökt packa i sex timmar med hjälp av vic och telefonstöd av de andra tjejerna. Jag är typ klar, pyttelite kvar som jag kan fixa imorgon. FYFAN vad skönt det ska bli att åka imorgon, ligga på stranden, sola och bada. Amanda hämtar mig kvart över sex imorgon, waaay för tidigt. Jag ska drömma om imorgon.

-

Vaknade av att jag hade fått mms av lovisa från kreta, vem sitter inte hon och posar med? Amir aka gaybloggen och dom har tydligen såååå många fula och roliga bilder på kissie. (som dom förresten dansade på sofforna med...) Jag önskar jag var där nu. MEN, lite senare vaknar jag av att amanda ringer och att hela grekland strejkar. Inga bussar, inga tåg, inte båtar och inga FLYG. Jag vaknade alltså i ren panik, efter två timmar nu så verkar det som att det bara är en 24 timmars strejk (hoppashoppashoppas) och att vi förmodligen kommer iväg imorgon ändå. Snälla.

-

Kom hem från en lång longboard/promenad med julie för en stund sen, det var behövligt och bra som vanligt. Jag ligger nu i sängen och väntar på oggsi, så länge ska jag se cougar town.

-

Nu har jag sett ifatt allt jag missat under min idiotvecka i skolan, alltså bellatyrashow, desperate housewives, cougar town och lite annat smått och gott. Eftersom oscar dissade mig för grabbarna ikväll så lär jag ligga hemma och se klart varenda serie som finns OCH packa, sjuuukt att det bara är imorgon kvar sen åker vi. Den här bilden har legat på min top10 lista ett bra tag alltså.

-

Provet avklarat och klänningen är klar. Den är verkligen jättefin och jag är nöjd med den, förutom när jag sätter på mig den.. jag ser ut som ett ihoptryckt lik-mongo som är gravid.. men efter kreta har väl åsikten ändrats lite i alla fall, ihoptryckt brun-mongo som är gravid låter ju lite bättre, eller hur?

-

Jag börjar halv tolv med prov, men så ambitiös(!!!) som jag är så åker jag till skolan innan och pluggar lite med mandy. Bara det borde göra att jag får mvg på provet, eller en stor fet guldstjärna i alla fall.. Idag ska jag åka ut till min klänning, den är så gott som klar och jag känner mig sjukt lättad på den fronten. NU: skolan.

-

Lite plugg, lite hollywoodfruar, lite plugg och nu lite oscar.

-

Nu har jag städat mitt rum och slängt fram det jag tycker jag behöver ha med mig till grekland.. tre resväskor? Varför har jag aldrig någon bra uppfattning om vad som är mycket eller lite? Det är jävligt jobbigt ibalnd.. Det får bli lite omplanering med det där imorgon.. Dags för plugg. Ofräsch tjej med fett hår, jag gillare.

-

Bortglömda älsklingar spelas på högsta volym.

-

Idag måste bli en effektiv dag, plugga, städa, rensa och börja kolla lite packning. På torsdag vid den här tiden sitter vi på arlanda och väntar på vårt flyg, det är så jävla behövligt just nu. Just därför måste jag sätta igång med allting nu, vi hörs om en stund!

-

Klar med uppsatserna, jag är inte ett skit nöjd men pallar inte mera. Kursen suger och jag är trött på att skriva. Jag har tre önskningar.. att mitt rum skulle vara superstädat och fräscht, att allt plugg var klart och att jag hade körkort eller en chaufför.

-

Jag har inte rört min bok och inte ett ord är skrivet på min uppsats.. Istället kom vic hit och snackade om allt och inget och gårdagen. Jag ska skriva klart min uppsats nu, inget facebook, inga bloggar, ingen mobil. Sen ska jag belöna mig en massa om jag blir klar, jag ska bli klar. Det är klart jag blir klar. Hej.

-

Spring hit och dit, stress gånger 10000 och sämst framförhållning, men kvällen blev bra tillslut ändå. Tjejer, mat, dricka.. perfekt! Sen blev det en sväng förbi wallers och hamnplan, hamnplan var sjukt random. Idag vaknade jag, gick med mina extrema skavsår till amanda och stina och satte mig bredvid dom på marken och solade lite, snackade skit och gick hem. Nu måste jag plugga, jag har ingen laddare till mobilen, så ingen mobil.. Jag vill bara vara ute i solen och äta glass och mysa.

-

Igår var bra, sista treafesten och snart är allt över.. Idag har varit segaste dagen på länge, jag har bara åkt runt hela dagen, vaknade hos oscar, vi tog oss ner på stan och åt en fet kebabtallrik (satt jävligt bra), sen gick vi till ringduvan, sen hem, sen åkte jag och vic ut på landet för en majbrasa, sen max drivein, sen landet igen, sen wallers, hamnplan, mcdonken och nu hemma. SÅ ni vet. Jag är sjukt nykter och sjukt trött. Imorgon blir en intensiv dag, men också en jävligt bra dag.

RSS 2.0